andrzejg 14.06.09, 21:59 za wątek o Haszku N Nie spodziewałem takiej jego siły przebicia A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marksistowski nie martw sie andrzeqrwa 14.06.09, 22:03 Prezecież wiemy ,że grwa to nie zawod a charakter Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: nie martw sie andrzeqrwa 14.06.09, 22:06 a ile trzeba cm do zawodowca? 37 cm wystarczy? A. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: _________________________________ ___________ 14.06.09, 22:06 nie wiem, dlaczego masz przepraszac.... on ma litosc nad nami? zalewajac forum swoimi bredniami i wlazac na watki inne z tymi wywodami ni w piec ni w dziewiec? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _________________________________ __________ 14.06.09, 22:10 chcę sobie spokojnie pospać A jak tam zdrówko? Opowiem Ci zdarzenie z mojego życia. Obchodziłem wczoraj ponad50letnia rocznicę urodzenia i zadzwonił do mnie chrzesniak....wujciu, wszystkiego najlepsego w dniu urodzin.Zdrowia życzę...bo w zasadzie w ty wieku cóż mozna zyczyć? hahaha a ja jestem ciagle młody, młody ) A. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski W twoim wieku andreqrwa,wszystko zależy... 14.06.09, 22:13 ... od stany twego fiuta. Moj ma ciągle 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: W twoim wieku andreqrwa,wszystko zależy... 14.06.09, 22:16 czy Hasz sytał sie o twoje IQ? IQ=? wiemy ,że fiut to 48 cm po operacjach ale ile jest IQ? Mógłbys spytać Hasza? A Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: W twoim wieku andreqrwa,wszystko zależy... 14.06.09, 22:29 marksistowski napisał: > ... od stany twego fiuta. Moj ma ciągle 20 lat Co z tego, ze ma 20 lat jesli w dwóch miejscach zlamany Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Re: W twoim wieku andreqrwa,wszystko zależy... 14.06.09, 22:34 Stal się gnie ale nie łamie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: W twoim wieku andreqrwa,wszystko zależy... 14.06.09, 22:56 matelot napisał: > > Co z tego, ze ma 20 lat jesli w dwóch miejscach zlamany Złamany, to jest On sam, a nie Jego fіut. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: _________________________________ _________ 14.06.09, 22:15 najlepszego staruszku.)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _________________________________ ________ 14.06.09, 22:17 ariadna-enta napisała: > najlepszego staruszku.)) to nie było do Hasza ..prawda? A. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: _________________________________ _______ 14.06.09, 22:19 ode mnie tez Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: _________________________________ _______ 14.06.09, 22:21 do Ciebie.) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _________________________________ ______ 14.06.09, 22:23 te zyczenia opowiadałem całej rodzinie (musze jeszcze opowiedzieć atorowi) ale są przesmieszne i mówiące wiele Tak po prostu jest Tak po prostu młodzi (30 lat to młodziez?) widzą starszych (50 lat to starsi"?) A. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: _________________________________ _________ 14.06.09, 22:30 zdrowko swietnie.... pare lat temu, moja 15-latka na wiesc ze ide balowac z moim powiedziala: ja tu jestem teenager.... ja mam sie bawic, nie wy... moja mame mowila: w kazdym garnku gotuje sie ta sama zupka... oni jeszcze zobacza, jakim sie jest mlodym po 50 i jak sie swietnie mozna bawic... lepiej niz ci mlodzi napewno... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Taka rocznica, a ja nic :( 14.06.09, 22:52 Andrzeju, wszystkiego najlepszego. Słodyczy Ci nie życzę, bo sam ją dajesz, ale zdrowia i pomyślności w interesach i szczęścia dla całej rodziny. I kolan zdrowych i wiatru w płucach i w ogóle wiele pięknych dni. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Taka rocznica, a ja nic :( 14.06.09, 22:57 Dzięki Zasiałes ziarno Koniec końców pójdzioemy - porowerujemy ( to też dopuszczalne) W odróżnieniu od Ciebie, będziemy wędrować w parze... Chciałbym Jak się zdecyduję i mi sie uda pokonac te 300 km, to pogadamy op cudzie A. Odpowiedz Link Zgłoś
piq Jendrusiu, ... 14.06.09, 22:43 ... w końcu każdy przez tadzieńka kiedyś został vqrvviony i go złachał za łgarstwa albo bezczelność (dzisiaj się o mało nie odwinąłem za jego "wychowanych w ubeckiej rodzinie" pod adresem przeciwników; ale trwam w zamiarze nieodpowiadania temu palantowi, choć mnie kusi, żeby założyć słodki wątek ad personam, żeby mu w czerwone pięty poszło - a przypieprzyć mu umiem, bo znam jego słabe strony). Nie miej wyrzutów sumienia. Ja kiedyś też miałem, że go zniszczyłem w sprawie herbowej, kiedy się w mysią dziurę schował z łkaniem. Dobry jesteś człowiek, dlatego masz wyrzuty sumienia. On nigdy wyrzutów sumienia nie ma. Mam tylko pytanie: po co piszesz cokolwiek do haszmaciarza? Przecież u niego nie ma z czym dyskutować, bo meritum tam nie ma za grosz, jest tylko domaganie się uznania, pyskówa i wklejki. On pragnie i łaknie być zauważanym, jakkolwiek. Zrób tak jak ja i się nie odzywaj. To dla niego najgorsza kara. Jakby jeszcze rycho ze scanem przestali dać się prowokować, to haszeniek nie miałby do kogo gęby otworzyć poza jakimiś nowymi i niedoświadczonymi. Na koniec - wszystkiego coraz lepszego, Jendrusiu, i pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg z pełną odpowiedzialnoscią 14.06.09, 22:49 te słowa wyżej to do Hasza,aby przebiły sie przez pancerz A tak ogólnie to dzieki za rady Wychodzi na to,ze jestem masochistą a prawda jest taka,że chcę poznać rozumowanie takich indywiduów jak prawy Hasz. Po co mi to? Niektórzy chodzą do burdelu A Odpowiedz Link Zgłoś
piq rozumowanie takich indywiduów chcesz poznać? 14.06.09, 22:52 To zajmij się lepiej otrzymywaniem flogistonu albo innej nieistniejącej substancji. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg może masz rację 14.06.09, 22:54 ale on wyglądał na całkiem normalnego.... upierd był, to prawda A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________________może ma rację.... 14.06.09, 23:36 choć mnie kusi, żeby założyć słodki wątek ad personam, żeby mu w czerwone pięty poszło - a przypieprzyć mu umiem, bo znam jego słabe strony). Nie miej wyrzutów sumienia. Ja kiedyś też miałem, że go zniszczyłem w sprawie herbowej, kiedy się w mysią dziurę schował z łkaniem. ############################### niech ją w koncu udowodni...... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________________________ _________________ 14.06.09, 23:38 Moją słabą stroną było traktowanie piczysty jak partnera do rozmowy. To byłoby na tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
semitka.pl Re: _________________________________ ___________ 15.06.09, 10:30 hasz0 napisał: > Moją słabą stroną było traktowanie piczysty jak partnera do rozmowy. > To byłoby na tyle w tym temacie. ok,taka slaba strona wielu humanistyczno-humanitarnych ludzi dotyka. mozesz mi wyjasnic-tak przy okazji-co znaczy czesto ostatnio uzywane przez ciebie slowo 'picz' w roznych odmianach? Odpowiedz Link Zgłoś
semitka.pl Re: ___________________może ma rację.... 15.06.09, 10:15 hasz0 napisał: > ############################### > niech ją w koncu udowodni...... ale taki zestaw nie jest glupi... powiem wiecej... jest nawet madry )) dla ...racjonalistow Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: może masz rację 15.06.09, 10:53 andrzejg napisał: > ale on wyglądał na całkiem normalnego.... > upierd był, to prawda > > A. Wygladał, kilka lat temu. Od tej pory choroba dokonała ogromnego spustoszenia w jego psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: może masz rację 15.06.09, 19:17 awuk napisał: > Wygladał, kilka lat temu. Od tej pory choroba dokonała ogromnego > spustoszenia w jego psychice. To raczej wiek, a nie choroba. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: z pełną odpowiedzialnoscią 15.06.09, 18:27 andrzejg napisał: > te słowa wyżej to do Hasza,aby przebiły sie przez pancerz > > A tak ogólnie to dzieki za rady > Wychodzi na to,ze jestem masochistą > a prawda jest taka,że chcę poznać rozumowanie takich indywiduów > jak prawy Hasz. Ja bym proces o którym myślisz nie nazwał rozumowaniem. To proste reakcje bodziec - reakcja, utrwalone za pomocą lektur jakichś Nowaków czy innych Benderów. Poszukiwanie śladów rozumowania w wierzgnięciu noga po uderzeniu młoteczkiem w kolano jest stratą czasu. A chodzenie do burdelu stratą czasu nie jest. S. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jestem juz bliski tego 15.06.09, 10:01 piq napisał: > Jakby jeszcze rycho ze scanem przestali dać się prowokować Od lat dosc wyrazne pisuje, ze Hasza bodzcuje zaostrzonym kijkiem aby nie wpadal w ospalosc. Ostatnio dochodze do wniosku, ze na tutejszym forum staje sie to malo sensowne. Zbyt wiele osob sie na Ha-szmacie poznalo. Albo jego zwolenicy przeniesli sie gdzie indziej. Sic transit gloria mundi. Ostatnie banowanie i kasowanie Hasza sprawia, ze "dyskusje" z nim przestaja byc przyjemne. Ogora chce sie kisic we wlasnym szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
semitka.pl Re: jestem juz bliski tego 15.06.09, 10:24 rycho7 napisał: > Ostatnie banowanie i kasowanie Hasza sprawia, ze "dyskusje" z nim przestaja byc > przyjemne. Ogora chce sie kisic we wlasnym szambie. nie mieszaj do swojego widzenia swiata 'Ogory'-to po pierwsze a po drugie...cwiczenie ponoc czyni mistrza cwicz umiejetnosc rozeznania czyje posty i watki podbijac swoim wpisem i kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 podazaj za kasa 15.06.09, 10:42 semitka.pl napisała: > cwicz umiejetnosc rozeznania Mnie ani Ogora ani Mossad nie placa za podbijanie. Brak mi "weryfikatora" umiejetnosci. Pustka kabzy nie bodzcuje rozpoznawania "dobra" i "zla". Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 "podazaj za kasa" -> Czyw wieku 65 lat warto zaczy 16.06.09, 00:09 nać się zmieniać zgodnie z trendem? forum.gazeta.pl/forum/w,13,96656594,96673671,Re_nikt_z_was_nie_wygral.html Odpowiedz Link Zgłoś