tt-tka 18.11.25, 13:30 Ako, cos mi poczta wariuje, wyslalam dwa mejle i jeden w ogole mi sie nie pokazal w wyslanych, a drugi obciety - daj znac, czy doszlo, pls moderacje upraszam o zostawienie na chwile Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ako17 Re: prywata, sorry 18.11.25, 14:01 tt-tka napisała: > Ako, cos mi poczta wariuje, wyslalam dwa mejle i jeden w ogole mi sie nie pokaz > al w wyslanych, a drugi obciety - daj znac, czy doszlo, pls > > moderacje upraszam o zostawienie na chwile Mam! dostałam dziś koło 11. Moderacjo, może na razie niech zostanie ten wątek, na wypadek, gdyby Tt-tce znowu mail wariował. Tu się zawsze możemy zgadać, że coś zostało wysłane ;) No i może ktoś się jeszce dopisze do spotkania ;) > Odpowiedz Link
tt-tka Re: prywata, sorry 18.11.25, 15:14 o wlasnie, moze ktos ! :) w gre wchodzi ostatni weekend listopada, wzglednie pierwszogrudniowy poniedzialek, miejsce akcji Warszawa Odpowiedz Link
tygrys_dziure_wygryzl Re: prywata, sorry 18.11.25, 15:25 czy i ja mogę prosić o informację dotyczącą spotkania? Odpowiedz Link
tt-tka Re: prywata, sorry 18.11.25, 16:33 A prosz b. :) jeszcze nie wiem, gdzie i kiedy, bo ja zglosilam swoja dyspozycyjnosc, a strzegoly (detale) zostawiam kolezankom warszawiankom, dostosuje sie masz poczte gazetowa ? czy tu dajemy, komu gdzie kiedy pasi ? Odpowiedz Link
tygrys_dziure_wygryzl Re: prywata, sorry 18.11.25, 16:59 nie mam poczty gazetowej niestety Odpowiedz Link
ako17 Re: prywata, sorry 18.11.25, 17:08 no to podaj jakiś inny kontakt do siebie może. Jesteś na fb? Odpowiedz Link
ako17 Re: prywata, sorry 18.11.25, 19:12 tt-tka napisała: > A prosz b. :) > jeszcze nie wiem, gdzie i kiedy, bo ja zglosilam swoja dyspozycyjnosc, a strze > goly (detale) zostawiam kolezankom warszawiankom, dostosuje sie > > masz poczte gazetowa ? czy tu dajemy, komu gdzie kiedy pasi ? Tak dużej otwartości to wolałabym nie uprawiać. Wiadomo, co komu strzeli do głowy? Odpowiedz Link
tt-tka Re: prywata, sorry 18.11.25, 20:51 Slusznie. To, Tygrysie_od_wygryzania, albo kontakt przez fb i to z Ako, bo mnie tam nie ma, albo pisz do mnie na gazetowa z dowolnej. Slowo, ze nie szastam podanymi mi adresami ! Odpowiedz Link
kocynder Re: prywata, sorry 19.11.25, 07:04 Na fb jest grupa "spotkanie foruma w kocichatce". :) Myślę, że nikt się nie obrazi, jeśli tam zacznie być planowane następne spotkanie, już nie w Kocichatce tylko np w Warszawie. :) Odpowiedz Link
tygrys_dziure_wygryzl Re: prywata, sorry 19.11.25, 10:26 dziękuję Wam za pomoc, odezwałam się na fejsie Odpowiedz Link
ako17 Re: prywata, sorry 20.11.25, 23:01 kocynder napisała: > Na fb jest grupa "spotkanie foruma w kocichatce". :) Myślę, że nikt się nie obr > azi, jeśli tam zacznie być planowane następne spotkanie, już nie w Kocichatce t > ylko np w Warszawie. :) > Zastanawiam się, jakie warunki musiałyby być spełnione, żebyś Ty się do Warszawy pofatygowała... Odpowiedz Link
tt-tka Re: prywata, sorry 19.11.25, 10:01 Na razie wstepnie ustalono piatek po poludniu. Kiedy sie zaczyna popoludnie i gdzie, to dogadamy juz na priva, na tej grupie fejsbukowej, kto ma fejsa, albo do mnie na tt-tka@gazeta.pl gdyby kto byl chetny na sobote lub niedziele, to tez, tylko w okrojonym skladzie Odpowiedz Link
ako17 Re: prywata, sorry 20.11.25, 23:03 tt-tka napisała: > Na razie wstepnie ustalono piatek po poludniu. Kiedy sie zaczyna popoludnie i g > dzie, to dogadamy juz na priva, na tej grupie fejsbukowej, kto ma fejsa, albo d > o mnie na tt-tka@gazeta.pl > > gdyby kto byl chetny na sobote lub niedziele, to tez, tylko w okrojonym skladzi > e > Tt-ty, dawaj lepiej info, skąd się ten ziemniak wziął przekręcony przez maszynkę i o co chodziło, bo nikt już nie pamięta po co ta akcja. Ale zrobimy :) Tylko z którego to wątku? Odpowiedz Link
tt-tka Re: prywata, sorry 21.11.25, 00:24 Z ktoregos obiadowego - jak doszlo do zurku i szarych klusek, wyszlo nam, ze Milicja musialaby przydygac do domu ponad 5 kg kartofli, z tego 3.5-4 kg ZETRZEC na te kluski. Wtedy ktoras forumka - czy nie Chatgris - zaproponowala przekrecenie ich przez maszynke zamiast tarcia, a ja wyrazilam watpliwosc, czy primo da sie, a secundo, czy konsystencja takich przekreconych (caly czas mowa o surowych ziemniakach) nada sie na te kluski. i wyrazilam zal, ze nie mam maszynki, zeby sprobowac, a tedy Ty zaproponowalas swoja :) Odpowiedz Link
tt-tka Re: prywata, sorry 21.11.25, 00:40 a sprawdzilam dokladnie, watek pt Obiadek to byl ! Odpowiedz Link
tajna_kryjowka_pyziaka Re: prywata, sorry 19.11.25, 12:15 Dołączam spóźnioną deklarację, że też się zjawię! Odpowiedz Link