polski_francuz 30.06.09, 20:44 mowi Radwanski o swojej corce, Agnieszce: tinyurl.com/n9t99v Ale to jest o wiele wazniejszy apel. Dotyczy on Polakow w ogolnosci. Trzeba chciec byc NAJLEPSZYM na swiecie. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka.pl Re: Trzeba wierzyc w wygrana 30.06.09, 20:47 polski_francuz napisał: > Ale to jest o wiele wazniejszy apel. Dotyczy on Polakow w ogolnosci. Trzeba > chciec byc NAJLEPSZYM na swiecie. > > PF a po co? zeby wzbudzac zazdrosc? moze podziw? rodzic nienawisc? stadiony to nie ...real zycie Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie ma po co 30.06.09, 20:50 nutko. Tak juz jest. Trzeba chciec byc najlepszym. A potem sie moze okaze, zes tylko w srodku peletonu. Ale trzeba chciec byc najlepszym. PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Nie ma po co 30.06.09, 21:04 polski_francuz napisał: > nutko. > > Tak juz jest. > > Trzeba chciec byc najlepszym. A potem sie moze okaze, zes tylko w srodku > peletonu. Ale trzeba chciec byc najlepszym. > > PF ...mam chyba braki w testosteronie bo w IQ=? ich nie odczuwam Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Nie ma po co 30.06.09, 21:07 Estrogen wolniej opada. Nie masz brakow. Masz nawyki. PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Nie ma po co 30.06.09, 21:15 polski_francuz napisał: > Estrogen wolniej opada. Nie masz brakow. Masz nawyki. > > PF mistrzem lekarskim tez jestes? wiesz lepiej ode mnie czy i kiedy rozrozniam swoje nawyki od swoich wyborow? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Nie ma po co 30.06.09, 21:21 "mistrzem ... tez jestes?" O to to...zaczynamy sie rozumiec PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________________Przyjacielu z boliska Polska 30.06.09, 20:52 piszesz banały...trywialne banały...może od kilku dni nie czytając nic innego prócz wąłsnych PO-stów... w ramach kuracji odpolaczkowskiej Cię krzywdze tym spostzreżeniem. Ale przyjaciel ma prawo zwrócić uwage na trywializowanie problemów polskich... ....nie tędy droga... NIE TĘDY! Qrde Belek!!!!!!!!!!!!!!! Nie tędy...... Trezba DIAGNOZĘ ..............w konsylium...na 100% pewną postawić ... Burzę! Tak burzę z PIORUNAMI ... oIQ...... spowodować.... Pan Bóg sam gromi Polaków....patrzcie jak sobie ne radzicie...... ........ patrzcie ..........nakupiliście złomu ZZŁOMUUUuuuuuuuuuuuu! ZŁOMU kurde Belek Felek! O d helmutów....rury Wy....... najpierw infarastruktura potem ściągac DROŻDŻE......... a Wy Polaczki polaczkowate na odwrót...złomowisko...śmietnisko...trucizny z €...py ....... drożdże wypłukujecie tandetą i wyzwiskami..... zohydzaniem i obciachowywaneim....... IQ=? ....... Oczywiscie do sedna sparwy mi daleko...nawet nei zaczynam...bo .......najpierw IQ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: ______________________Przyjacielu z boliska 30.06.09, 20:54 "piszesz banały...trywialne banały" Wiem. Ale co zrobisz jak to do lbow ciagle nie wchodzi? PF Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Trzeba wierzyc w wygrana 30.06.09, 20:57 I wreszcie Radwański mówi jak prawdziwy treneiro, a nie jak troki od kaleson. Za ten serwis powinien jej złoić tyłek już dawno, a teraz pewnie boi się, że odda. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Znam to 30.06.09, 21:02 bo od jakis 2 lat temu pilki przy lancement zaczely mi latac ciut w lewo, ciut w prawo i serwis, ktory byl moja silna strona stal sie tylko podaniem. I czuje, ze jak chce zniszczyc przeciwnika to pilki, jakims cudem, ida tam gdzie trzeba. Tenis to jest bowiem mind game! I mind, trzeba miec wlasnie strong! PF Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Znam to 30.06.09, 21:10 Zgadzam się. Jak chcę wkurzyć mojego przeciwnika, to mu mówię: "no co ty, serwujesz jak Radwańska". > I czuje, ze jak chce zniszczyc przeciwnika to pilki, jakims cudem, ida tam gdzie trzeba. Właśnie tak. Ja sobie mówię: "albo trafię mu w ten pusty łeb i znokautuję piłką, albo piłka pęknie, albo naciąg". I wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Trzeba być najmądrzejszym 30.06.09, 21:10 A madrosc nam powie co olac a o co sie starac. Swiat jest pełen durnych szczurow w wyscigu a ja się z nich smieje. ha,ha,ha,has Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wenn ich sagen darf 30.06.09, 21:14 ty wlasnie przeszczepiasz ten durno-amerykanski wyscig szczurow na polski teren. Pala wielka, rodzina liczna, wakacje dlugie, krzyki na forum do ogluchniecia... Madrosc nie krzyczy mate! PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Wenn ich sagen darf 30.06.09, 21:16 polski_francuz napisał: > Madrosc nie krzyczy mate! > > PF to po co ten wykrzyknik? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wenn ich sagen darf 30.06.09, 21:18 Bo cisza krzyczy: AAAAAAAAA tinyurl.com/lss6gb PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Wenn ich sagen darf 30.06.09, 21:21 polski_francuz napisał: > Bo cisza krzyczy: AAAAAAAAA > jest internet...przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wenn ich sagen darf 30.06.09, 21:27 Internet jak tele: zlodziej czasu. Ale spotyka sie, from time time, przyjemne osoby... PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl sterowny czlowieku PF 30.06.09, 21:42 polski_francuz napisał: > Internet jak tele: zlodziej czasu. tak pisze tylko czlowiek sterowny > > Ale spotyka sie, from time time, przyjemne osoby... > > PF to skutek uboczny? na twoim miejscu juz bym sie poddala... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: sterowny czlowieku PF 30.06.09, 21:56 Brak dyscypliny? Moze, wyrzucam to sobie. Wage moglbym zmniejszyc, indeed. Ale tu i tam jeszcze ja mam. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Wyscig wakacyjnego szczy\ura... 30.06.09, 21:22 ... to 9 miesięcy w roku niespiesznego zwiedzania w motor home, czytania,medytacji, byczenia sie i w ogole życ nie umierac. Zycze ci tego samego amigo. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Grazie milla 30.06.09, 21:25 "Zycze ci tego samego amigo" Wole juz moja droge krzyzowa. Czuje, ze prowadzi szybciej do nirwany. PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Znam to 30.06.09, 21:11 polski_francuz napisał: > I czuje, ze jak chce zniszczyc przeciwnika to pilki, jakims cudem, ida tam gdzie > trzeba. > zniszczyc przeciwnika? ty to nazywasz sportem? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Znam to 30.06.09, 21:16 "ty to nazywasz sportem?" Taki jest odpowiedni stan psychiczny nutko. PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Znam to 30.06.09, 21:25 polski_francuz napisał: > "ty to nazywasz sportem?" > > Taki jest odpowiedni stan psychiczny nutko. > > PF na ringu bokserskim...to rozumiem,ze taki stan psychiczny... ale na korcie? a wyobrazasz sobie,zeby taki stan psychiczny dominowal na planszy do gry w szachy? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Dzieki za porownanie 30.06.09, 21:28 tenis to jest boks na odleglosc. Masz te same sensacje jeno szczeke nienaruszona. PF Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dzieki za porownanie 30.06.09, 21:30 > jeno szczeke nienaruszona. Chyba, że Cię przeciwnik trafi piłką... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Dzieki za porownanie 30.06.09, 21:31 Raczej rakieta...ale potem juz boks. PF Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dzieki za porownanie 30.06.09, 21:36 polski_francuz napisał: > Raczej rakieta...ale potem juz boks. Eee, po fechtunku na rakiety boks już nie ma sensu. Potem to już tylko szable albo pistolety o świcie. W krzakach, za kortem... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Najczestsza walka 30.06.09, 21:40 na korcie jest z wlasna slaboscia. jak ze slabym serwem Radwanskiej. Ale w turnieju ma sie czesto do czynienia z oszustami liniowymi. I tu boks faktycznie sie by przydal. Chociaz oszukiwanie lines' calls mozna oduczyc wlasna uczciwoscia. Ale trzeba sie opanowywac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Znam to 30.06.09, 21:24 nutka.pl napisała: > zniszczyc przeciwnika? > ty to nazywasz sportem? Dokładnie tak. O ileż przyjemniej wygrywa się 6:0, 6:0 niż 6:4, 4:6, 11:9. W każdą grę. To jest sport. Tabele, rekordy, ale i odrobina osobistej przyjemności. Doskonale to rozumiał np. śp. Stanisław Królak, gdy pierwszy wyjeżdżał z tunelu na Stadion X-lecia, chowając pompkę pod ramę, a za nim swoje rowery wynosili z tunelu kolarze enerdowscy. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Znam to 30.06.09, 21:31 jaceq napisał: > nutka.pl napisała: > > zniszczyc przeciwnika? > > ty to nazywasz sportem? > > Dokładnie tak. > O ileż przyjemniej wygrywa się 6:0, 6:0 niż 6:4, 4:6, 11:9. > W każdą grę. To jest sport. Tabele, rekordy, ale i odrobina osobistej > przyjemności. Jacqu nie zalamuj sie bywają chwile,ze jakas pomrocznosc jasna... nie zauwazyles roznicy? zniszczyc przeciwnika a z nim wygrac? i jeszcze dodatkowo slowo 'przeciwnik' zamykam w zawias Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Znam to 30.06.09, 21:34 > zniszczyc przeciwnika a z nim wygrac? Gdy chcę zniszczyć, wtedy łatwiej się wygrywa. I nie jest to bynajmniej coś z kategorii tzw. łatwych zwycięstw. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Znam to 30.06.09, 21:46 jaceq napisał: > > zniszczyc przeciwnika a z nim wygrac? > > Gdy chcę zniszczyć, wtedy łatwiej się wygrywa . I nie jest > to bynajmniej coś z kategorii tzw. łatwych zwycięstw. > > no,tu juz jestesmy...po jednej stronie kortu Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 TO_______________________________ ______i TamTO 30.06.09, 22:10 To: " Doskonale to rozumiał np. śp. Stanisław Królak, gdy pierwszy wyjeżdżał z tunelu na Stadion X-lecia, chowając pompkę pod ramę, a za nim swoje rowery wynosili z tunelu kolarze enerdowscy." ########### - się podoba! Niezawodnie! Wzbudza podziw. Syci. ... ale ...pobudza do eskalacji. Nie daje PRAWDZIWEJ SYTOŚCI. . . . . . . . TamTO; ......naprawdę jest czymś innym.....to uczucie towarzyszyło mi w odtępach czaoswych ...ale wchodziłem w głab siebie............nie widziałem na zewnątrz wrogów..nic ..nie istniało...... i wylaniała sie moment idealny w ktorym wszystko jest tak proste i mżliwe...że czy to sprawdzisz w realu empirią czy nie ... NIE MIAŁO JUŻ ŻADNEGO ZNACZENIA. Opisze przykąłdy z mego zycia...kiedyś....w obrym nastroju...... dziś poświęcam czas NOBLISTCE. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: ______i TamTO 30.06.09, 22:20 hasz0 napisał: > TamTO; > ......naprawdę jest czymś innym..... > ...że czy to sprawdzisz w realu empirią czy nie ... > NIE MIAŁO JUŻ ŻADNEGO ZNACZENIA. ciekawi mnie skad to znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 całe życie taki byłem_____dziś myślę, że po mamie 30.06.09, 22:42 chodziła tylko 3 miesiące do szkół... a i tak kierownik gdy pozwolili jej wyjść do szkoły od zajęć domowych gonił ją do rozpalania pieca w kuchni albo sprzątania. ...ukradkiem zaglądała do klasy w której kierownik sam uczył na jednej tablicy wszystkie 4 klasy równocześnie ... uczniowie spisywali zadania ze swojej klasy do tabliczek woskowych rysikami. Po 10 klasie zacząłem zauważać że posiada inną NIESKAZONĄ wiedzę, którą zawstydza wykształconych .......... a już kilka lat po studiach ni dziwło mnie gdy imponowała zaskoczonym i zdumionym profesorom przenikliwymi spostrzeżeniami, ciepłem i niekończoną doborocią. Nie uznawała np. słów negatywnie ocennych w stosunku do ludzi. Widziała i znała na wylot przyczyny prawie wszystkich zachowań ludzkich. Pisła, czytała i liczyła jak niewielu z wykształconych dzisiaj po płatnych studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: całe życie taki byłem_____dziś myślę, że po 30.06.09, 22:49 hasz0 napisał: > chodziła tylko 3 miesiące do szkół... > Pisła, czytała i liczyła jak niewielu z wykształconych dzisiaj > po płatnych studiach. > > zdolniacha byla Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 więcej mi szło o tę część mądrości, która zabija z 01.07.09, 09:14 więcej mi szło o tę część mądrości, która zabija zła szkoła, ktoś nie tego stale nie widział i nie obcował na codzień z zaskakującą kompromitacja bucowatej wiedzy, nawet nie podejrzewa jak to może wyglądać... Teraz są najlepsze czasy do obserwaacji Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wystarczy sama katecheza 01.07.09, 09:29 hasz0 napisał: > więcej mi szło o tę część mądrości, która zabija zła szkoła Hasz szczuje aby budynki szkolne oddac sukienkowym. 1000 przekretow na 1000-lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: więcej mi szło o tę część mądrości, która zab 01.07.09, 09:31 hasz0 napisał: > więcej mi szło o tę część mądrości, która zabija zła szkoła, ok zrozumialam juz wczoraj...ten wymiar 3 miesiecy... > ktoś nie tego stale nie widział i nie obcował na codzień > z zaskakującą kompromitacja bucowatej wiedzy, nawet nie podejrzewa > jak to może wyglądać... no tak bucowata wiedza... > > Teraz są najlepsze czasy do obserwaacji bingo! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Hasz wiecznie zywy 01.07.09, 09:41 nutka.pl napisała: > hasz0 napisał: > > > > Teraz są najlepsze czasy do obserwaacji > > bingo! Zawsze beda. Juz sobie wyobrazam zielonego Hasza w oleju z myszy (jak Lenin w Maus Oleum). Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Hasz wiecznie zywy... 01.07.09, 09:53 ...z Haszem za pan brat.... widzisz Rychu rzeczy i sprawy niesmiertelne...poki my zyjemy...oj dana... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 miara lepciejszosci 01.07.09, 09:23 polski_francuz napisał: > Trzeba chciec byc NAJLEPSZYM na swiecie. Akurat ojciec Radwanski zainwestowal i ma zwrot inwestycji (ROI). Natomiast "ogol" Polakow ma oglad zamieszany przez kartoflizm. Ten destylowany takze. Kasa glupcze, kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: miara lepciejszosci 01.07.09, 09:34 rycho7 napisał: > "ogol" Polakow ma oglad zamieszany przez kartoflizm. Ten destylowany > takze. > > Kasa glupcze, kasa. Kasa to ten zespol spiewaczy? no tak...zdobyl i kase i popularnosc Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: miara lepciejszosci 01.07.09, 11:25 "Kasa glupcze, kasa." Ambicja glupcze, ambicja! PF Odpowiedz Link Zgłoś