awuk 30.07.09, 11:27 Jak oni smieli podnieść rękę na dzieło przewielebnego Ojca Dyrektora. www.medialink.pl/artykul/4829,Radio_Maryja_i_jego_zwolennicy,group4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marksistowski eeetam..... 30.07.09, 12:04 psy szczekaja a karawana jedzie dalej. Matka Boża zdepce łeb szatana Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 13:43 Zainteresuj sie lepiej podatkiem koszernym sciaganym przez rabina Schudricha, to ci nie przeszkadza, pejsie zalgany. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:02 cyniol napisał: > Zainteresuj sie lepiej podatkiem koszernym sciaganym przez rabina Schudricha, to ci nie przeszkadza, pejsie zalgany. A co mnie obchodzi jakiś rabin. To twoja domena, forumowy pajacu, ukrywajacy swoje żydostwo za maska prawdziwego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:10 awuk napisał: > > A co mnie obchodzi jakiś rabin. To twoja domena, forumowy pajacu, > ukrywajacy swoje żydostwo za maska prawdziwego Polaka. Rabin cie nie obchodzi, ale atakujesz ksiedza katolickiego bezustannie i wszystko co polskie. Dziwne to zachowanie jak na ukrywajacego sie Polaka Awuczek self-hating Pole, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:18 cyniol napisał: > awuk napisał: > > > > > A co mnie obchodzi jakiś rabin. To twoja domena, forumowy pajacu, > > ukrywajacy swoje żydostwo za maska prawdziwego Polaka. > > Rabin cie nie obchodzi, ale atakujesz ksiedza katolickiego bezustannie i > wszystko co polskie. Dziwne to zachowanie jak na ukrywajacego sie Polaka > Awuczek self-hating Pole, hahahaha Pokaż mi, kłamco, gdzie ja atakuję wszystko co polskie. Gdy abprall kub jego klony atakuja Polske i Polaków to ciebie nie ma, "obrońco" polskości. Gdy ja na tym forum broniłem księży, papieża i kosciół to ciebie jeszcze tu nie było a ja u oszczerców uchodziłem za ksiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Polaki są głupie … 30.07.09, 15:35 Polaki muszą być permanentnie batożeni , za prezydentów począwszy od killera Olka , za rządy postsolidaruchowe , za sejm , za rydzyka i wiele wiele innych… Polaki są głupie … tak mówi cała Europa i ja ... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk abpralle są głupie … 30.07.09, 17:36 cyborg.jr napisał: > Polaki muszą być permanentnie batożeni,za prezydentów począwszy od > killera Olka, za rządy postsolidaruchowe , za sejm , za rydzyka i > wiele wiele innych… > Polaki są głupie … tak mówi cała Europa i ja ... Jesteś znanym prowokatorem i głupkiem, ale czego można oczekiwać od matoła dla którego Putin i Łukaszenka są autorytetami. Nie ma nic smieszniejszego niż bolszewik powołujacy sie na całą Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:22 Ta menda tu klika kiedy my spimy - Dzis rano znowu brakuje mi postu z 40-toma wpisami ,... Obrzydliwa kreatura ,... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:40 A co mnie obchodzi jakiś rabin. To twoja domena, forumowy pajacu, > ukrywajacy swoje żydostwo za maska prawdziwego Polaka. Czy u was technika jest tak nisko ze uzywacie tylko zdartych plyt schellakcplatte i starych tepych igiel gramafonowych? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:45 g-48 napisał: > Czy u was technika jest tak nisko ze uzywacie tylko zdartych plyt > schellakcplatte i starych tepych igiel gramafonowych? Pisalem juz, ze awuk to pappagallo parlante. Widocznie Hasbara zatrudnila w Polsce element wybrakowany. www.youtube.com/watch?v=YLeTL1ETA8Q&feature=PlayList&p=C760D740A1BC3322&index=5&playnext=2&playnext_from=PL Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:50 Jedyny pożytek z ciebie, forumowy błaźnie, to to że podbijasz mi wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:55 awuk napisał: > Jedyny pożytek z ciebie, forumowy błaźnie, to to że podbijasz mi > wątki. No widzisz jakie mam dobre serce, glupolku. Ciekawe jak dlugo ty bedziesz sam sobie podbijal Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 15:02 cyniol napisał: > No widzisz jakie mam dobre serce, glupolku. Ciekawe jak dlugo ty bedziesz sam sobie podbijal Gdzie ty masz serce, palancie, chyba w dupie. Żyda byś zjadł na surowo. Strasznie cie musi krzywadzić ten twój pracodawca. Pewnie by ci z dupy nogi powyrywał gdyby wiedział co tu wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 15:40 awuk napisał: > > > Gdzie ty masz serce, palancie, chyba w dupie. Żyda byś zjadł na > surowo. > Strasznie cie musi krzywadzić ten twój pracodawca. Pewnie by ci z > dupy nogi powyrywał gdyby wiedział co tu wypisujesz. Kazal mi pisac, podoba mu sie i nawet w pracy pozwolil, bo u nas juz 9:38. On tez sef-hating Jew jest i moge tak sobie pisac przez caly dzien w pracy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 16:35 Pisalem juz, ze awuk to pappagallo parlante. Widocznie Hasbara zatrudnila w > Polsce element wybrakowany. Dlaczego wybrakowany?!To jest w Ereckim pojeciu klasa 1a. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:14 A nie lepiej by bylo zeby sie przeniesli do RM , he ??? ,... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:20 spitt napisał: > A nie lepiej by bylo zeby sie przeniesli do RM , he ??? ,... Za pozwoleniem, do kogo ta propozycja ? Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:24 Do lokalnej ameby ,... =================================================================== Za pozwoleniem, do kogo ta propozycja ? Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Jawna Dyskryminacja czyli kontrola skarbowa w 30.07.09, 14:35 spitt napisał: > > Do lokalnej ameby ,... > =================================================================== > Za pozwoleniem, do kogo ta propozycja ? Tajemniczy jesteś albo jak za mało domyślny. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Maca. 30.07.09, 17:41 On znaczy, ten spittbaum. To polski żydek, pachciarz z Polnej, z emigracji 1968. Oddalił się od swojego dawnego kraju osiedlenia i nie wie w jakie kulki grać. Ma trochę zieleni, szuka wspólnika na przewał. Odpowiedz Link Zgłoś