hasz0 16.08.09, 02:37 Polecam Otrzeźwienie forum.gazeta.pl/forum/w,13,99027990,99047896,_Czepliwosc_i_Doskakiewiczowosc_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Polacy mają być normalni 16.08.09, 11:00 hasz0 napisał: > Polecam Otrzeźwienie Poprzez podsuwanie pod nos onuc Hasza. > Polacy mają być Swięci ? zdaniem Szatanow Polacy mają być normalni. To nawet za duzo powiedziane. Wystarczy, ze beda z pelnego zakresu rozkladu statystycznego. Z drobna przyprawa geniuszu i szalenstwa. Szatany podszeptuja abysmy sie pieknie roznili. I nie przekona nas, ze czarne jest czarne a biale jest biale. Cudowna jest tecza. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _______________mendowaty jestes Rysiu z takim IQ 16.08.09, 12:05 __________IQ=? Ci co opluwają Polaków wymagają od nas sami jak pzewrotne szatany, że nie byliśmy byli świetymi. Czy to Polak zabijał swą żonę Rusinkę albo Ukrainkę? Syna lub córkę? Czy państwo polskie zagłodziła 14 mln Ukraińców? Czy że w Kanadzie Ukraińcy i Zydzi w Australii którzy pałali niechęcią do Stalina i Rosji? Tacy ktorzy pewnie z tej racji sprzyjaliby więzi z Polską. Nie miliony takich zginęło.... Przeżył skazany na karę smierci i ułaskawiony przez Polaków największy morderca Polaków Bender, który kazał banderowcom zamordować najbardziej sprzyjącego Ukrainie polityka polskiego. Przezyli tylko ci którzy nienawidzili bezkarnie Polski i Polaków. Tak napsał Ukraiński prof. w Kanadzie wujasniając dlaczego zyją obecnie w wiekszości tylko tacy Ukraińcy, którzy nienawidza Polaków i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______________mendowaty jestes Rysiu z takim 16.08.09, 12:26 szach0 napisał: > __________IQ=? Ile razy mam Twojemu Alzheimerowi odpowiadac na to namolne kretynskie pytanie? > Ci co opluwają Polaków wymagają od nas > sami jak pzewrotne szatany, że nie byliśmy byli świetymi. Ja nie jestem zainteresowany. Uzgodnijcie to sobie w swoim moherowym kolku rozancowym. Ja Polakow nie opluwam. Ja lubie Polakow takimi jacy sa. Niczego sie od Polakow nie domagam. Oczywista oczywistosc, ze haszystowska milosc blizniego wymaga "kultury" obrazania, wylgaryzmow, opluwania itd., co Haszu stale prezentujesz. Kim Ty Haszu jestes aby mnie obrazic? > największy morderca Polaków Bender Freud rzy w grobie. > zamordować najbardziej sprzyjącego Ukrainie polityka polskiego. Akurat Pieracki to jakas moja rodzina. Nie podzielam Twojego entuzjazmu do niego. O pacyfikacjach wsi przed 1939 sluchalem osobiscie od wykonawcy. Zlecal Pieracki i politycznie odpowiadal. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: _______________mendowaty jestes Rysiu z takim 16.08.09, 12:29 www.wmatlan.else.com.pl/ukraing.htm Męczeństwo Polaków na Wołyniu i Podolu to jakby Charlie Manson x 1000, albo stodoła w Jedwabnem x 1000. Dlaczego o tym się nie mówi i nie pisze? Dlaczego dziennikarze o tym nie krzyczą, tak jak krzyczeli o Jedwabnem. Gdzie Gazeta Wyborcza? Gdzie TVN24? Gdzie IPN? "Środowiska kresowe nie mogą zrozumieć, dlaczego ostatnio prezydent Aleksander Kwaśniewski jednostronnie potępił akcję "Wisła" jako haniebną i niegodną w liście skierowanym do uczestników konferencji organizowanej przez IPN w Krasiczynie. Na ową konferencję poświęconą smutnym wydarzeniom sprzed 55 lat zaproszono tylko naukowców, którzy są wygodni dla ukraińskiej wizji historii, a nie dla faktów. Nie było w Krasiczynie miejsca dla najwybitniejszych, acz niewygodnych naukowców, zarówno Polaków jak Ukraińców, na czele z takimi osobami jak państwo Siemaszkowie czy profesor Poliszczuk" (Oświadczenie posła Janusza Dobrosza na posiedzeniu Sejmu dn. 26 czerwca 2002 r. wg GEiKK str. 51) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______________mendowaty jestes Rysiu z takim 16.08.09, 12:39 szach0 napisał: > Dlaczego o tym się nie mówi i nie pisze? Juz Ci Haszu wielokrotnie to pisalem i nie zmieniam zdania. Po to stworzyliscie IPN aby zakneblowac usta swiadkom i wspolsprawcom. Bo niestety przezyc mogli jedynie wspolsprawcy. Jaki idiota zglosi sie do IPN aby go debilki zapuszkowaly? > "Środowiska kresowe nie mogą zrozumieć, dlaczego > ostatnio prezydent Aleksander Kwaśniewski jednostronnie potępił > akcję "Wisła" jako haniebną i niegodną Akcja "Wisła" byla GLOWNIE skierowana przeciwko Lemkom. Lemkowie zostali bez swojej woli wciagnieci w wojne pomiedzy Polakami a Ukraincami. Armia Czerwona wypedzila UPA przez polska granice, ktora pozniej szczelnie zamknela. Oczywiscie wczesniej nie powiadamiajac zydokomuny i Polakow. UPA zmuszala Lemkow do ich zaopatrywania. Wysiedlenie Lemkow wstrzymalo zaopatrzenie UPA. O tym Twoje IQ=? nie wiedzialo gdys kpil z gospodarki. > zaproszono tylko naukowców, którzy są wygodni dla ukraińskiej wizji > historii, a nie dla faktów. Polacy tak jak ukraincy nie uznaja narodowosci Lemkow. Polska ksenofobia tak haszystom mila. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _______IPN = knebel 16.08.09, 13:41 O tym Twoje IQ=? > nie wiedzialo gdys kpil z gospodarki. -----Kto kpił z ogpodarki?? Kto wysiedlał? Kto był niepowiadomioną żydokomuną równie jak niepowiadomieni Polacy? ------Czy Ty jesteś jakiś niemiecki idiota? Armia Czerwona > wypedzila UPA przez polska granice, ktora pozniej szczelnie zamknela. Oczywiscie > wczesniej nie powiadamiajac zydokomuny i Polakow. UPA zmuszala Lemkow do ich > zaopatrywania. Wysiedlenie Lemkow wstrzymalo zaopatrzenie UPA. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______PRL i post-PRL = jawność? 16.08.09, 16:13 szach0 napisał: > Fajnie bajdurzysz. Wroc do swojego pierwszego postu i odpowiedz nam: Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______IPN = knebel 16.08.09, 16:11 szach0 napisał: > ------Czy Ty jesteś jakiś niemiecki idiota? Jestem obiektem haszystowskiej milosci blizniego. Interesuje mnie empiria. Ty zadales pytanie dlaczego. Ja Ci odpowiedzialem zgodnie z moje osobista wiedza. Nie troszcze sie o zgodnosc mojej wiedzy z Twoimi pogladami i urojeniami. Swiadkowie Wolynia unikaja IPN. Ci, ktorzy maja najwiecej do powiedzenia. To jest efekt haszystowskiej polityki histerycznej. Potup wiecej nozkami, popluj, poobrazaj. Kartoflany zacier buzuje. Odpowiedz Link Zgłoś