Dodaj do ulubionych

Nazywam się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 07:31
Naliczyłem na tym forum kilkunastu facetów o tym samym imieniu i nazwisku.
Jedni są mądrzy, inni... jeszcze głupsi.

Ale to JA jestem NAJMĄDRZEJSZY!!! i NAJPRAWDZIWSZY!!

I zakładam ten wątek dla nas - Józefów Zawadzkich. Wszystkich!

Tutaj wymieniajmy poglądy i kłóćmy się. W ten sposób ucywilizujemy trochę to
forum.

Wsztstkim Józkom Zawadzkim życzę kaca giganta w pierwszym dniu Nowego Roku!
Obserwuj wątek
    • Gość: Józef Zawadzki To ja nazywam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 07:43
      Józef Zawadzki i nie mam z tobą nic wspólnego
      • Gość: Kózef Zawadzki Jak to nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 07:54
        Też masz neostradę i to samo piękne imię i nazwisko co ja!

Jesteś kochany.
      • Gość: Józef Zawadzki Och sorry!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 07:56
        Przecież jestem Józek, a nie Kózek!!
        • Gość: Józef Zawadzki Re: Och sorry!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 07:59
          Nie wiem czy Kózek nie jest wdzięczniejszym imieniem
          szkoda żem po bierzmowaniu ,bo bym sobie przyjął
          ale zawsze mozna sobie takie pseudo dobrać

HAHA
          • Gość: Józef Zawadzki Re: Och sorry!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 08:15
            A ja jeszcze jestem przed bierzmowaniem i zaczynam się skłaniać ku temu
            Kózkowi.

Gdybym był gejem (czyli pedałem, jak mówi piękna Anita B.), to kochałbym tylko
            prawdziwych Józefów Zawadzkich. A gdybym był kobietą, to chciałbym być Józkiem
            Zawadzkim - gejem.

Bo my jesteśmy najpiękniejsi, najwrażliwsi i najmądrzejsi ze wszystkich.
      • Gość: Józef Zawadzki ja tez jestem Jozef Zawadzki IP: *.75.83.215.Dial1.Weehawken.Level3.net 01.01.04, 01:56
    • Gość: Józef Zawdzki Jeszcze jestem abstraktem ale juz się zaraziłem... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 08:26
      ...przemiana jest nieuchronna! Powoli staję się J. Zawadzkim!
      A ja wcale nie chcę! Chcę zachowć swoją tożsamość! wink))
      • Gość: Józef Zawadzki Re: Jeszcze jestem abstraktem ale juz się zaraził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 08:35
        Nie broń się przed przeznaczeniem i nie opieraj temu, co i tak jest niuchronne.
        Dla nas już jesteś pełnym Józkiem Zawadzkim.

I kochamy Cię!

Życzę wielkiego kaca w pierwszym dniu Nowego Roku.
    • Gość: Jozef zawadzki Ja tez Nazywam się IP: 5.5.* / 80.58.7.* 31.12.03, 14:55
      Ten glupi zawadzki o ktorym poiszesz to ten zakochany w sobie pacan z
      Jaroslawia.

Szczesliwego Zawadzcy!
    • Gość: Józef Zawadzki Ja tez Nazywam się Jozef Zawadzki. Pozdrowienia! IP: 5.5R2D* / 213.132.32.* 31.12.03, 15:12
    • jozef_zawadzki Wam świńskie podszywki wszystkiego najlepszego! 31.12.03, 15:25
      • Gość: Józef Zawadzki Ach witaj nam witaj Józeczku!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 15:40
        Już doprawdy nie mogłem się cieboe doczekać i tej twojej chrześcijańskiej
        wyrozumiałości i dobroci.
        Ale żeby tak od razu na bliźnich wołać "podszywki"??!! Świńskie - rozumiem,
        mógłbyś też powiedzieć chamskie, bydlęce, ... i co tam jeszcze chcesz. Ale
        żeby tak od razu z grubej rury?? W bliźniego??!

My też nazywamy się Jóef Zawadzki! I chcemy trzymać się razem z tobą.

A tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9917262 mam dla nas
        wszystkich życzenia noworoczne.

Pogody ducha Józiu ci życzę.
      • Gość: Józef Zawadzki Ziutek!! Czyś ty zgłupiał do szczętu??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 18:57
        Zalogowałeś się i teraz będziesz pisał nasze przepiękne imię i nazwisko małą
        literką i bez "ó"?!!

Wstydź się.
      • Gość: Józef Zawadzki I tobie Józiu też! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 01:45
        Tobie też życzymy wszystkiego najlepszego.
        Zwłaszcza wyrozumiałości i miłości w stosunku do bliźnich.

Jak się teraz bawisz?
        Mam nadzieję, że wspaniale.
        I że nie ziejesz jadem i ogniem nienawiści?!
      • Gość: Józef Zawadzki Wymyj sobie gebe mydlem Zawadzki IP: *.75.83.215.Dial1.Weehawken.Level3.net 01.01.04, 01:57
        ta sie do rodziny nie mowi!
    • Gość: Józef Zawadzki I jak tan Józkowie mili?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 07:39
      Kac gigancik jest??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka