Dodaj do ulubionych

________Mapa polskiej l. Maginota Saczów Tapkowice

23.08.09, 08:57
www.mapa.polskaniezwykla.pl/map.aspx?lat=50.4490812428341&lng=19.0169370174408&zoom=4&cat=20&cat2=50&id=15
84000033
Obserwuj wątek
    • szach0 dywersanci medialni osiageli już swój cel w Polsce 23.08.09, 09:13
      i w Europie

Nie ma już w najnowszej HISTORII €-unii
      wkladu polskiego w rozpad żelaznej kurtyny.

Sa za to pozostali.... co skorzystali wcześniej niż pan
      Geremek Frasyniuk Mazowiecki Kozłowski i tacy jak Wy.

Przypomnijcie sobie Wasze postway do 1992 roku!
      --->
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Pierwsze-pekniecie-muru-berlinskiego,wid,11419395,wiadomosc_video.html?ticaid=189d8&_ticrsn=5
    • rycho7 nie uzyta w 1939 dzieki Saczowianom 23.08.09, 09:37
      szach0 napisał:

> Mapa polskiej l. Maginota Saczów Tapkowice

Juz w swej slowosraczce wsypales sie, ze linii w 1939 nie uzyto dzieki
      Saczowianom. Pisz komunikatywnie jezeli chcesz aby Cie zrozumiec inaczej.

Rumuni nie musieli podpisywac Volkslisty jako sojusznicy Hitlera. To chcesz nam
      zamacic?
      • hasz0 _______ najpierw wyprostuj sobie sumienie, kulturę 23.08.09, 09:55
        IQ i percepcję...
        _________Ile razy mam Ci powtarzać to samo?___________
        • hasz0 przecież tak jak do 1993 roku OKP K-LD UD UW PO 23.08.09, 09:59
          Ty do dzis mącisz i manipulujesz faktami
          • szach0 rozwinąłeś od Wandei aż po strażnika w Auschwitz 23.08.09, 10:39
            .........łatwo prześledzić karierę oszczercy i manipulanta na Aquie.
            Zreszta nie Ty jesteś najgorszy ...Ty jedynie mylisz adres swoich
            żalów i petensji!

100 arzy sa gorsi szkodnicy bezinteresowni.
            • rycho7 Re: rozwinąłeś od Wandei aż po strażnika w Auschw 23.08.09, 11:14
              szach0 napisał:

> .........łatwo prześledzić karierę oszczercy i manipulanta na Aquie.

Oto ponownie pytania "oszczercze", na ktore nie odpowiedziales:
              1. Czy Twoja rodzine deportowano po 1939 do Generalnej Gubernii?
              2. Dlaczego Twojej rodziny nie deportowano po 1939 do Generalnej Gubernii?

Odpowiedzi moga byc zupelnie banalne. A jednak od wielu dni unikasz odpowiedzi.
              Masz cos do ukrycia, tak jak zabojstwo Blidy? Czy to oczywiste, ze Polacy
              Prawdziwi maja mordowac nieprawdziwych? Jako V kolumna?
        • rycho7 Re: _______ najpierw wyprostuj sobie sumienie, ku 23.08.09, 10:49
          hasz0 napisał:

> IQ i percepcję...
          > _________Ile razy mam Ci powtarzać to samo?___________

Od lat niezmiennie Ci pisze Haszu abys pisal komunikatywnie, zrozumiale,
          poniewaz piszesz belkotliwie po to aby inni niewlasciwie interpretowali to co
          slowosraczysz. Osiagasz wiec od lat, niezmiennie efekt niezrozumienia i
          odwrotnych interpretacji. EFEKT ZAMIERZONY przez "proroko"-belkota Hasza.

Powtarzanie przez Hasza belkotu systematycznie daje efekt zlego zrozumienia.
          Powtarzanie przez Hasza belkotu nic innego nie da.
          > _________Ile razy mam Ci powtarzać to samo?___________
          Powtorzylem raz nastepny. Do slowousranej smierci.

My szatany nie mamy haszystowskiego sumienia, kultury, obledu. Mamy swoje
          haszystowsko niesluszne.
          • hasz0 nigdybym nie napisał donosu 23.08.09, 11:32
            - tak pisałem do piq-a, nie prowadziłbym kampanii oszczerstw ja Wy.

Nie usprawiedliwiałbym tak jak Ty bestialskich, rozpasanych
            okrucieństwem ifanatycznych ukraińskich morderstw rzekomym uciskiem
            albo czeskiego noża w plecy w wojnie Polski z potęga bolszewicka

"w zbrodniach UPA brali udział najzwyczajniejsi bandyci, dobrze
            znani z przedwojennej kryminalnej działalności ale i ukraińscy
            inteligenci. Wszystkich łączyła idea eksterminacji Polaków."

To niekomunikatywny bełkot jest?
            • d_nutki Re: nigdybym nie napisał donosu 23.08.09, 12:23
              hasz0 napisał:

> "w zbrodniach UPA brali udział najzwyczajniejsi bandyci, dobrze
              > znani z przedwojennej kryminalnej działalności ale i ukraińscy
              > inteligenci. Wszystkich łączyła idea eksterminacji Polaków."
              >
              > To niekomunikatywny bełkot jest?
              >

dodam,ze takze ukrainscy 'zwyczajni ludzie'-chlopi i mieszczanie,ale
              przede wszystkim chlopi ukrainscy,czyli dawni Kozacy.
              przypadek zdarzyl,iz jeden z nich...jakbym sie niechcacy wzenila-
              niestety
              • hasz0 __wżenił się cóż można co zrobić? 23.08.09, 12:38
                Musisz uważać w nocy najlepiej zamykaj drzwi na klucz!
                Pochował siekiery i noże, sruby i gwoździe, żyletki i wszelkie
                przyrządy do obierania ze skórek.

Gorzej gdy swiadomie wybieramy PO-prańców:

"Co to za kraj, w którym z kryzysem walczy historyk, a wojskiem
                rzadzi człowiek, który w wojsku nigdy nie był (za to bywał w
                zakładzie psychiatrycznym jako student)? W którym minister kultury
                to mistrz obróbki skrawaniem, a z korupcja walczy współtwórczyni
                słowników? To Polska właśnie! „Wprost” prześwietlił dyplomy naszych
                polityków.
                Gdyby umiejętność rządzenia zależała od wykształcenia, Winston
                Churchill musiałby być profesorem. W rzeczywistości ten wieloletni
                premier Wielkiej Brytanii i jeden z najwybitniejszych polityków XX
                wieku nie ukończył uniwersytetu. Nie dziwi zatem, ze czołowy strateg
                polskiego rządu Michał Boni nie ma ekonomicznego wykształcenia.
                Główny doradca premiera zaczynał od marzeń o reżyserii teatralnej,
                studiował polonistykę, prace magisterska napisał z literatury
                iberoamerykańskiej, a doktorat z kulturoznawstwa. Jego pierwszym
                zajęciem było pisanie recenzji i esejów literackich, a wylądował
                jako rządowy negocjator ze strajkującymi stoczniowcami, autor
                programu aktywizującego ludzi po pięćdziesiątce i twórca
                raportu „Polska 2030".
                Autor: Michał Krzymowski
            • rycho7 Re: nigdybym nie napisał donosu 23.08.09, 13:43
              hasz0 napisał:

> To niekomunikatywny bełkot jest?

To jest zmiana tematu. Takze zabieg niekomunikatywnosci.

Ukrainske morderstwa czeskiego noza to ewidentny belkot. Ja dla siebie wiem o co
              chodzi, ze Hasz cierpi z miliony i wszyscy go przesladuja. Ale przeciez Ty nie
              chcesz abym ja tak wiedzial dla siebie. Ja powiniennem prawidlowo, nie wiadomo jak.
              • szach0 ______cóz jesli Ty się bawisz w wybielanie Niemców 23.08.09, 14:01
                to za Ciebie Niemcy
                umieścili w internecie oświadczenie niemieckich intelektualistów o
                układzie Ribbentrop - Mołotow
                https://c88.grono.net/156/224/gallery-79598430-500x500.jpg
                • rycho7 Re: ______cóz jesli Ty się bawisz w wybielanie Ni 23.08.09, 14:09
                  szach0 napisał:

> to za Ciebie Niemcy

No to masz problem. W ramach polityki wykluczania robisz z Polakow Niemcow. Ja
                  wlasnie tego Ci bronie i bronie tych Polakow przed wykluczaniem ich z ich
                  Heimatu/ow. Ty z bohaterow walczacych z Niemcami i hitleryzmem robisz
                  fokstrotow, bo w domu rodzinnym mowili po niemiecku. Niestety tak miala
                  przykladowo wiekszosc mieszczan w Czechach. W Polsce byl to niemiecki zargon
                  jidisz. Jezyk Otriadu Bieleckich.

Czy Ty w ogole wiesz co belkoczesz?
              • szach0 __zas PO-dobni Tobie wysyłąją rachunki za Internet 23.08.09, 14:04
                obciążone kawałkiem grubej blachy
                ......
                budują autostrady z betonu B20 zamiast B50, sprzedają Katarowi
                i awansują ZOMO.

www.rp.pl/artykul/325736,234671.html
                "mamy banki, do których można wpłacać pieniądze, ale można je także
                stamtąd wypłacać. To odkrycie, rewolucjonizujące światowe finanse,
                jest tak innowacyjne, że coraz więcej banków używa go w reklamie.
                Dopiero co akwizytor dużego banku dostarczył mi tabelę kosztów
                korzystania z konta – cztery strony plus dwie strony tabeli kosztów
                korzystania z karty kredytowej. Właściwie jedyna czynność darmowa w
                tym banku to oddychanie. W tabeli nie było opłaty za płatności
                kartą. Okazuje się, że oczywiście jest taka opłata, tylko „klienci o
                nią nie pytają, więc nie umieściliśmy”. Dalej odkryłem, że tabela
                opłat nie zawiera wielu innych obciążeń codziennych operacji. Co
                najlepsze jednak, gdyby ten sam bank próbował obciążyć użytkownika
                karty prowizją za zakupy lub wprowadzić choćby część swojej polskiej
                tabeli w innym kraju, to pewnie zbankrutowałby tego samego dnia, w
                Polsce zaś uchodzi za solidną i uczciwą instytucję.

Ponieważ korzystanie z polskich kart kredytowych jest trzykrotnie
                droższe od korzystania z kart europejskich, jasne jest więc, że
                używają ich albo bardzo bogaci, albo bardzo zdesperowani. To zapewne
                leży u podstaw wymogu prześwietlania kart kredytowych (i zegarków)
                na polskich lotniskach – idiotyzmu, którego nie wymyśliła nawet
                administracja Busha, co już samo w sobie powinno świadczyćo
                światowej wielkości polskiego wynalazku."
                • rycho7 Re: __zas PO-dobni Tobie wysyłąją rachunki za Int 23.08.09, 14:14
                  szach0 napisał:

> obciążone kawałkiem grubej blachy

Gdybys wiedzial jak wspaniala instytucja jest Deutsche Post to bys nie
                  slowosraczyl. Beneficjent monopolu TPSA (i poprzedniczek) broni innego zgnilka.
                • piq bo rynek usług pocztowych jest... 23.08.09, 14:25
                  ...zmonopolizowany przez PP, #-eńku. Dopiero jak się PP sprywatyzuje, a rynek
                  otworzy, to będzie normalnie. Ale ja wiem, że ty, jako nacjonalbolszewik, jesteś
                  temu przeciwny.

Na szczęście reżym Tuska zrobił wstępnie dobrą rzecz i przekształca PP od
                  września w spółkę akcyjną.

Te blaszki to dlatego, że InPost, działający od 2006 roku, za rządów PiSu nie
                  dostał koncesji na przesyłki o masie niższej niż 50 g. Firmy korzystają z
                  prywatnego InPostu, z dolepionymi blaszkami, żeby przekroczyć masę 50 g, bo
                  CIĘŻSZE przesyłki dostarcza taniej i szybciej, niż państwowa Poczta Polska LŻEJSZE.

Dlatego, #-eńku, kapitalizm i prywatna własność są lepsze od socjalizmu i
                  własności państwowej.

Jak zwykle wypisałeś bzdury nie wiedząc, o co chodzi. Ale to u ciebie normalne,
                  bo twoje IQ jest stanowczo przez ciebie, bidoto, przereklamowane.
                  • piq ala, ale, skoro już się zalogowałem,... 23.08.09, 14:27
                    ...to odpowiedz, #-eńku, jak to było z tą folkslistą w tym Sączowie (Sonnschau)?
                    Dlaczego nie odpowiadasz na pytania rycha7? Prawda cię, #-eńku, wyzwoli, mówię ci.
                    • szach0 Piczy zR7 awansowali mi Sw.Pamieci Ojca na SS-mana 23.08.09, 16:14
                      Ty jedneak jesteś nie tylko cham, wyzwiskowy oszczerca ale
                      i dureń nad DURNIAMI!!!!!!!!!!!!!!

Powtarzasz blamaż - durnia tak by pobił wszystkie
                      jakie popełniłes wczesniej!

Qrva ile trza nie mieć oleju w tej pustej pale pyszałka i snoba
                      by popisyywac się tak krańcowo żenujacym rozeznaniem
                      sytucji.

Blacha moze byc przylepiana z jakiegoś INNEGO powodu niż

powiększenie wagi by spełnić idiot-przepisy poparańców

mieniących sie zwolennikami wolnej konkurencji
                      i niewidzialnej ręki rynku?

Analogia do POPIWKU i innych opłat "rynkowych"
                      oraz 4 kotwic...
                      "Te blaszki to dlatego, że InPost, działający od 2006 roku, za
                      rządów PiSu nie dostał koncesji na przesyłki o masie niższej niż 50
                      g. Firmy korzystają z prywatnego InPostu, z dolepionymi blaszkami,
                      żeby przekroczyć masę 50 g, bo CIĘŻSZE przesyłki dostarcza taniej i
                      szybciej, niż państwowa Poczta Polska LŻEJSZE.

Dlatego, #-eńku, kapitalizm i prywatna własność są lepsze od
                      socjalizmu i własności państwowej.

Jak zwykle wypisałeś bzdury nie wiedząc, o co chodzi. Ale to u
                      ciebie normalne, bo twoje IQ jest stanowczo przez ciebie, bidoto,
                      przereklamowane."
                      • d_nutki Re: Piczy zR7 awansowali mi Sw.Pamieci Ojca na SS 23.08.09, 16:19
                        szach0 napisał:

>> "Te blaszki to dlatego, że InPost, działający od 2006 roku, za
                        > rządów PiSu nie dostał koncesji na przesyłki o masie niższej niż
                        50g. Firmy korzystają z prywatnego InPostu, z dolepionymi blaszkami,
                        > żeby przekroczyć masę 50 g, bo CIĘŻSZE przesyłki dostarcza taniej
                        i szybciej, niż państwowa Poczta Polska LŻEJSZE."
                        >
                        > Jak zwykle wypisałeś bzdury nie wiedząc, o co chodzi. Ale to u
                        > ciebie normalne,
                        >

to wersja oficjalna?
                        tak?
                      • rycho7 Re: Piczy zR7 awansowali mi Sw.Pamieci Ojca na SS 23.08.09, 16:36
                        szach0 napisał:

> Blacha moze byc przylepiana z jakiegoś INNEGO powodu

Czy ja dobrze rozumiem Haszu Twoja slowosraczke, ze Twoj tate mial te blachie
                        krzyza zelaznego pod szyja przylepiana? W randze wodza chorongiewek na wiezy
                        ratuszowej?

Bo co do awansowania Twojeg tate lub mame to podaj pomawiaczu cytat lub link.
                        Ewentualnie od razu pokaz fotke jak sr.m na jego grobie. Bo lawina urojen jest
                        rozwojowa.
                      • piq dlaczego znowu łżesz jak cukier kotka, #-eńku? 23.08.09, 18:54
                        Możesz pokazać choć JEDEN mój post, w którym zrobiłem kogokolwiek z twojej
                        rodziny esesmanem, czy nawet dziadkiem z wermachtu?

A poza tym wszystkim - blaszki są doczepiane właśnie z powodu, który opisałem.
                        Listonosz mi powiedział, reszta jest na stronie InPostu.
                        • piq link o blaszkach 23.08.09, 18:56
                          www.spedycje.pl/aktualnosci/przeglad_prasy/11865/dlaczego_dostajemy_w_listach_metalowe_blaszki.html
                          Jest jak napisałem, nieszczęsna kłamliwa istoto. TY masz jakąś chorobę, że
                          musisz łgać?
                          • andrzejg Re: link o blaszkach 23.08.09, 19:15
                            eeeeeee tam
                            każde dziecko wie,że w blaszkach zatopione są chipy, które
                            przekazuja dane o obywatelach do samej CBA.

A.
                            • rycho7 moj szok bez Ziobry 23.08.09, 19:21
                              andrzejg napisał:

> w blaszkach zatopione są chipy

Podobno w krajach "wysokiego ryzyka" (Meksyk) bywalcy "dyskotek" daja sobie
                              zaszywac pod skore chipy do platnosci. Jak juz jestes zupelnie naprany to mozesz
                              sobie jeszcze dokupic narkotyku "bez ryzyka".
                              • andrzejg Re: moj szok bez Ziobry 23.08.09, 19:27
                                w Polsce było lepiej bez tych chipów, które teraz są w blaszkach
                                dolepianych do listów

do baru wszedł gość i rzekł do barmana
                                -Barman, setkę zanim się zacznie
                                a potem jeszcze raz
                                -Barman, setkę zanim się zacznie
                                i jeszcze raz,jeszcze raz
                                a barman lał zaciekawiony

ta po piątej setce barman zaniepokojony zapytał o zapłatę

a nie mówiłem ,że się zacznie!!!

chipy rozwiązuja problem
                                nawet możesz uchlac się na śmierć, to i tak zdążą ściągnąć zanim
                                zablokują Twoją kartę

A.
                                • rycho7 Re: moj szok bez Ziobry 23.08.09, 19:33
                                  andrzejg napisał:

> a nie mówiłem ,że się zacznie!!![/i]
                                  > chipy rozwiązuja problem

Minimalizacja ryzyka. Niepojete dla bolszewika Hasza. Czy jest mozliwe
                                  dysponowanie swoja kasa?
                • andrzejg Re: __zas PO-dobni Tobie wysyłąją rachunki za Int 23.08.09, 19:23
                  szach0 napisał:

>
                  > Ponieważ korzystanie z polskich kart kredytowych jest trzykrotnie
                  > droższe od korzystania z kart europejskich,

nie wiem jak tam karty europejskie, ale mam kartę w BZ WBK (też bank
                  niepolski smile) i płacę 20 zł jeżeli nie skorzystam z karty w ciągu
                  miesiąca, a tak nie mam żadnych innych opłat (no..jeszcze rocznie
                  chyba 5 zł za jakies ubezpieczenie). Mogę powiedziec to z całą
                  swiadomościa, bo przepływy na koncie z karty śledze na bieżąco
                  poprzez internet.

A.
                  • rycho7 taniej w kieracie 23.08.09, 19:28
                    andrzejg napisał:

> nie wiem jak tam karty europejskie

Moje doswiadczenie mowi, ze w niemieckim kieracie jest ZDECYDOWANIE taniej.
                    Poganiacze konkuruja miedzy soba.
                    • andrzejg Re: taniej w kieracie 23.08.09, 19:32
                      może Haszowi chodziło o opłaty przy wypłacie z bankomatu.
                      Tu słyszałem ,że korzystając z bankomatu cudzego banku pobierają
                      nawet kilka złotych od transakcji. Ale nie dziwię się temu. Jak
                      przelewasz pieniądze pomiędzy bankami , to też sciągają operacyjną
                      opłatę, a przeciez to jest to samo. Wystarczy uważać jakiego
                      bankomatu sie uzywa i szlus.

Sam osobiście nie korzystam z bankomatu. Karty używam do płatności
                      bezgotówkowych.

A.
                      • rycho7 Ty jestes woloski cwok 23.08.09, 19:36
                        andrzejg napisał:

> Sam osobiście nie korzystam z bankomatu.

Po prostu nie jestes Prawdziwym Polakiem. Sorry Winetou.
                        • andrzejg ale konto mam 23.08.09, 19:37
                          swoje, nie u mamusi!!!!

smile

A.
                        • rycho7 creme da la creme 23.08.09, 19:43
                          rycho7 napisał:

> Ty jestes woloski cwok

Przepraszam. Zapedzilem sie z "wieloetaznymi" porownaniami. Obstaje przy swoim,
                          wyjasniam.

Polacy nazywaja Italiancow widzac pomiedzy Wlochow czyli Wolochow. Wolosi mowia
                          jezykiem ZACHODNIO romanskim (Marchia Friaul). Hasz sie obraza na Rumuna,
                          mowiacego jezykiem woloskim. Ty twardo stoisz na nogach. Nie domagasz sie wiecej
                          niz zarobisz. Czapka do ziemi.
                  • szach0 ________________durny nie udaje durnia o nim jest! 23.08.09, 19:41
                    Kto broni uchwalić ustawę większości sejmowej, że dureń jest
                    inteligentny a cham uprzejmy?

Tak jak uchwalili - że prywatne jest złe a potem na odwrót!

Byli to w 1 przypadku ci co powołali ZOMO
                    a w 2 przypadku ci stali tam gdzie awansuje sie ZOMO na gen
                    ulkrywajac przed prezydentem wybranym przez naród zyciorys.

Z kolei ci co nie lubią grzebac w zyciorysach własnych i swoich
                    idoli...nie "oskarżając" tak tylko pytają na podstawie
                    podejrzeeń z mapy

zresztą tez z mapy już oskarżali stadnie przez ponad ROK!

Za "nie przeproszenie" po chamskim i pełnym inwektyw
                    (typu ad personam)
                    bezczelnym żądaniu przeprosin (te bezczelne żądania od Polski i
                    Polaków po oszczerstwie i wyzwiskach stały sie jakby papierkiem
                    lakmusowym kto kim jest w Polsce i na emigracji ).
                    • szach0 oczywiscie udajecie, ze nie ma o czymś ważn. pisać 23.08.09, 19:47
                      chocby o wszystkich spawach jakie poruszam w tych wątkach?
                      ....cóż ....
                      • rycho7 Re: oczywiscie udajecie, ze nie ma o czymś ważn. 23.08.09, 19:51
                        szach0 napisał:

> chocby o wszystkich spawach jakie poruszam w tych wątkach?

W demokracji syndrom "oblezonej twierdzy" nie jest zakazany. Muminki chodza wolno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka