polski_francuz 30.08.09, 10:36 za odpowiedz starczy numer: ahzev.notlong.com Wiem, ze wybor jest BARDZO trudny. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Ktora sie wam najbardziej podoba 30.08.09, 10:43 wow..... quelle watek interessant....... help! naturellement..... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Ktora sie wam najbardziej podoba 30.08.09, 11:27 polski_francuz napisał: > Wiem, ze wybor jest BARDZO trudny. > > PF dla mnie wybor byl prosty. nr3 czyli Yesterday Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Ktora sie wam najbardziej podoba 30.08.09, 11:43 Romantyczka i wrazliwa na slowa, he? PF Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Ktora sie wam najbardziej podoba 30.08.09, 11:47 polski_francuz napisał: > Romantyczka i wrazliwa na slowa, he? > > PF hmmm,taka tez bywam,ale nie zawsze tylko bywam z wiekiem coraz mniej a rozsadek...wspomaga mnie i mogace nastapic zdarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Ktora sie wam najbardziej podoba 30.08.09, 12:15 Mi najbardziej sie podoba ta o Zydach; "Hej Jude" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ktora sie wam najbardziej podoba 30.08.09, 12:17 nu widzisz..... nawet beatles zauwazyli, zesmy narod wybrany i piekna piosenke o nas zrobili... o tobie nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Grajace pocztowki 30.08.09, 12:45 W latach 60 szczytem marzen byly buty twistowy i bitelsowy. Zas muzyke Bitelsow mielismy z pocztowek. Nie wiem czy Hasz tez latal do sklepiku w Rynku jak ja by kupowac grajace pocztowki - single a nawet dwu-utworowe logplay'e na takiej wiekszej pocztowce. Zaradni prywaciarze mieli niekiedy problem z angielskim. I tak na jednej takiej, zamiast She loves you powstala spolszczona wersja Zulawsju. Czyli cos o Zulawach PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Grajace pocztowki 30.08.09, 12:52 nu, jak widze, to rozdety profesorek tez ma trudnosci z angielskim... bitels.... logplay..... zaradni prywaciarze i rozdete profesorki maja duzo wspolnego... Odpowiedz Link Zgłoś