Gość: lopez IP: *.ipt.aol.com 21.04.01, 08:48 jak czytam te wiadomosci na forum to zdaje sie ze albo dostep do internetu maja w duzej wiekszosci IDIOCI albo nasz tzw NAROD osiagnal totalne DNO! MAM nadzieje ze jednak to pierwsze - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechu Gdzieś trzeba odreagować IP: *.pl 21.04.01, 11:19 W życiu jest tak dziwnie, że na ogół musimy akceptować niechciane kompromisy. A to forum, darowane nam przez Judenzeitung, nb całkiem przyzwoita szmatka, doskonale nadaje się do odreagowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izydor Re: Gdzieś trzeba odreagować IP: *.proxy.aol.com 27.05.01, 16:03 Panie Lechu, Dyskusyjne forum w Gazcie daje niestety szanse malym antysemitom, jak Pan na wypowiadanie glupkowatych opinii. Dobrze byloby, gdyby w Polsce zaczeto nareszcie karac za rasizm, zwlaszcza tych, ktorzy idee takie glosza z ambon i utrwalaja prymitywne nienawisci. Gdzie ta milosc chrzescijanska w niby chrzescijanskim kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropcio Re: POLACY ! JAKIM JESTESMY GLUPIM NARODEM ... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 03:14 ten naród to także ty- niezauważyłeś? ale dobrze ze sie do tego przyznajesz warto wiedzieć z kim ma się do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Intel Re: POLACY ! JAKIM JESTESMY GLUPIM NARODEM ... IP: *.cvx21-bradley.dialup.earthlink.net 07.05.01, 16:55 Gość portalu: ropcio napisał(a): > ten naród to także ty- niezauważyłeś? > ale dobrze ze sie do tego przyznajesz warto wiedzieć z kim ma się do czynienia Zauwaz tez jak duzo idiotyzmow wypisuja nasi Starsi Bracia w Wierze. I zuwaz ze jest troche inteligentnych wypowiedzi (np. Franzowi). Ja tez mam czasem ochote splunac bo nie wyrzymuje dyzurnych szczekaczy co wcale nie oznacza ze jestem glupim narodem (USA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: POLACY ! JAKIM JESTESMY GLUPIM NARODEM ...do INTEL IP: *.mw.mediaone.net 25.05.01, 18:53 A coz to "USA" oznacza? Skoro juz tak z duma dorzuciles to USA...to chyba chcesz sie klasyfikowac z ich nacja...a tak nawiasem mowiac to Amerykanin z tytuem magistra jest rowny wiedza czesto Polskiemu licealiscie... Czyli wcale nie jest z nami az tak zle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Tylko do Jagody IP: 206.112.104.* 25.05.01, 22:56 Gość portalu: Jagoda napisał(a): > A coz to "USA" oznacza? > Skoro juz tak z duma dorzuciles to USA...to chyba chcesz sie klasyfikowac z ich > > nacja...a tak nawiasem mowiac to Amerykanin z tytuem magistra jest rowny wiedza > > czesto Polskiemu licealiscie... > Czyli wcale nie jest z nami az tak zle!!! Jagoda!!!!!!!!! Ile razy Ci powtazalem, posprzataj chalupe, pozmywaj gary, pozamiataj podworko,ale nie dotykaj KOMPUTERA. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Re: Tylko do Jagody 26.05.01, 00:18 > Ile razy Ci powtazalem, posprzataj chalupe, pozmywaj gary, pozamiataj > podworko,ale nie dotykaj KOMPUTERA. "Powtarzalem" pisze sie przez "rz", debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Tylko do Jagody IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 27.05.01, 05:05 rozmaryn napisał(a): > > Ile razy Ci powtazalem, posprzataj chalupe, pozmywaj gary, pozamiataj > > podworko,ale nie dotykaj KOMPUTERA. > > "Powtarzalem" pisze sie przez "rz", debilu. * * * Czy to wlasnie w ten sposob, chciales pokazac swoja wyzszosc nad Antkiem? Jesli tak, to Antka nalezy podziwiac za poczucie humoru, natomiast Ciebie za hamstwo w stosunku do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist Re: POLACY ! JAKIM JESTESMY GLUPIM NARODEM ...>> Lopez IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 20:26 Gość portalu: lopez napisał(a): > jak czytam te wiadomosci na forum to zdaje sie ze albo dostep do internetu maja > w duzej wiekszosci IDIOCI albo nasz tzw NAROD osiagnal totalne DNO! > MAM nadzieje ze jednak to pierwsze - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawia Re: POLACY ... nie lepiej puscic pawia? Przejdzie Wam wszystkim IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 20:40 Chcesz cos poczytac? Wystarczy Ci nagłówek. Zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: POLACY ! JAKIM JESTESMY GLUPIM NARODEM ... IP: 206.112.104.* 25.05.01, 22:51 My Polacy nie jestesmy glupim Narodem. To Ty jestes Glupim polakie, a to jest naprawde ogromna roznica. Czy to chcialec podkreslic w swoim TYTULE? Nastepnym razem, nie mow za mnie, i otworz POST ; O Boze , Jakim jestem Glupim Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadyba Re: do Lopez i nie ytlko IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 27.05.01, 22:09 A moze pozwol innym wypowiadac sie jak chca i kiedy chca,i nie staraj sie byc lepszym od innych,nie pouczaj, wysil sie na nieco grzecznosci nawet w stosunku do tych z ktorymi sie nie zgadzasz.Nie musisz udowadniac ze jestes polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: POLACY ! JAKIM JESTESMY GLUPIM NARODEM ... IP: *.abo.wanadoo.fr 27.05.01, 23:15 No i zahuczalo, zagrzmialo i co? A to tylko komar z debu spadl, zlamal sobie w dupie gnat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly Pol Re: POLACY ! JAKIM JESTESMY GLUPIM NARODEM ... IP: *.waite.adelaide.edu.au 28.05.01, 03:56 Jestescie naprawde glupi. Szkoda mi was. Odpowiedz Link Zgłoś