ouimet 18.01.04, 04:46 ale nadal aktualne jest:dziwny jest ten swiat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Odszedl Czeslaw, 18.01.04, 16:40 dziwny,bardzo, dla mnie to ogromne zaskoczenie bo nie wiedzialam ze byl chory.Przykre lecz prawidziwe-wszystko i wszyscy musza przeminac:(eh:(( Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Odszedl Czeslaw, 19.01.04, 14:30 ellenai napisała: > dziwny,bardzo, dla mnie to ogromne zaskoczenie bo nie wiedzialam ze byl chory. dla mnie nawet i z tą wieścią, że chory, Jego odejście zaskoczeniem. Są tacy ludzie, którzy zdają się wieczni być, a może nie zdają się, a po prostu SĄ WIECZNI? > Przykre lecz prawidziwe-wszystko i wszyscy musza przeminac:(eh:(( NIE! Nie zgadzam sie z tym. Nie wszyscy i nie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Odszedl Czeslaw, 20.01.04, 02:32 mowie o smierci,bo prawda jest ze po nas zawsze cos zostaje:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Odszedl Czeslaw, 24.01.04, 13:06 Ellenai, ja i WIEM, i wierze, że ŻYCIE także :-) Odpowiedz Link Zgłoś