adas49 13.02.04, 19:49 dla sympatycznej pani Marysi z turnusu trzeciego od przystojnego pana Adama - pucio, pucio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: pucio pucio walentynkowe 13.02.04, 20:05 "Lubię różę, chociaż kole, Ale ciebie bardziej wolę. Róża zwiędnie i opadnie - Ty wyglądasz zawsze ładnie" Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: pucio pucio walentynkowe 13.02.04, 20:26 "Gdy usłyszysz głos gitary, A gitara pięknie gra. To nie pytaj, kto Cię kocha, Bo to zawsze, zawsze ja !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: pucio pucio walentynkowe 13.02.04, 20:35 tak napisalem, bo podobno jestes teraz na wczasach pracowniczych! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: pucio pucio walentynkowe 13.02.04, 20:40 Tylko mi tu nic nie zepsuj....i nie wykręcaj się czasami bo się poetycko nastawiłam..... wszak pierwszy raz dostałam życzenia walentynkowe. Ma być romantycznie w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: pucio pucio walentynkowe 13.02.04, 20:45 " Kto raz za mlodu pojal dziewcze hoze, ten juz nigdy nic wiecej...pojac nie moze!" Ps.Beda i nastrojowo-milosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: pucio pucio walentynkowe 13.02.04, 20:49 "Adam ujrzawszy, że Ewa jest naga, Innego raju już się nie domaga" Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: pucio pucio walentynkowe 13.02.04, 21:03 w czas Walentynkowych umizgow... "zyla sobie raz Krolewna,pokochala grajka, gdy sie o tym Krol dowiedzial kazal obciac mu .../jak gdyby nigdy nic!/ Byl raz sobie pewien grajek, co nie sluchal bajek. Kiedy poszedl "na dziewczyny" powrocil bez.../jak gdyby nigdy nic!/ Z tej piosenki moral taki dla kazdego "grajka": Kiedy idziesz "na dziewczynki" zostaw w domu .../jak gdyby nigdy nic!/ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: pucio pucio walentynkowe 13.02.04, 21:09 "Rzekła lilia do motyla: - Nikt nie patrzy, niech pan zapyla!" Odpowiedz Link Zgłoś