Dodaj do ulubionych

basen w Jasle...

03.03.02, 15:03
ciekawe kiedy bedzie otwarcie i ile kosztowac beda bilety(moze ktos ma
cynk).mam nadzieje ze nie beda tak drogie jak bilety na jasieskie korty...moze
jakies propozycje?
Obserwuj wątek
    • georghe Re: basen w Jasle... 04.03.02, 10:16
      Otwarcie basenu jest planowane na kwiecień lub maj o ile dobrze pamiętam.
      Należy wziąć również poprawkę na nasze polskie realia i planowe opóźnienia w
      realizacji inwestycji.....
      • gadacz Re: basen w Jasle... 04.04.02, 08:48
        Basenik ma być otwarty na początku czerwca - najważniejsze że są już Dyrektor ,
        zastępca jeden i drugi... więc pewnie nie ma się co łudzić że będą tanie
        bileciki. A co do terminowego wykonania inwestycji to się założę że termin
        "przed wyborami " zostanie na pewno zachowany.
        • georghe Re: basen w Jasle... 04.04.02, 11:26
          Termin był już trzy razy przesuwany. Najpierw był marzec, potem kwiecień, teraz
          jest czerwiec. Się zobaczy.
          • shadok Re: basen w Jasle... 22.04.02, 20:47
            Nie wiem Georghe skąd masz takie wiadomości. Ja słyszałem o otwarciu w maju
            lub czerwcu 2002 roku. Taka data była podawana jeszcze przed budową. A jeśli
            chodzi o ceny biletów, to plotka głosi, że mają być na poziomie 15zł. Nie chce
            mi się za bardzo w to wierzyć, bo np. w Gorlicach kosztują dużo mniej. Na
            razie nie ma się co nimi podniecać. Pożyjemy, zobaczymy.
            • Gość: kóniu Re: basen w Jasle... IP: 2.3.STABLE* / 195.116.188.* 22.04.02, 20:57
              na pewno będzie drogo i będzie taki tłok że się nie będzie można ruszyć zostanę
              przy gorlicah
              • shadok Re: basen w Jasle... 22.04.02, 21:04
                Początki faktycznie mogą być trudne. Ceny wysokie i tłoczno. Ale pod koniec
                wakacji lub na początku jesieni basen się znudzi i będzie można bez problemu
                popływać.
                • gadacz Re: basen w Jasle... 23.04.02, 07:57
                  Pewnie że początki będą trudne - jedyna nadzieja że równolegle będzie czynny
                  tańszy otwarty basenik. A swoją drogą to już się nie mogę doczekać. Po półroku
                  działania basenu w Gorlicach jeździliśmy w czwartki by tam być koło 21-ej. Było
                  nas tyle osób że prosiłem kolege o wyjście z basenu i pływałem w nim sam ... i
                  pewnie tak samo u nas - pierwsza fala i po kwartlae będzie można wieczorkiem
                  popływać. Byłem wczoraj na MOSIR - basenik wygląda świetnie - ale kasy też
                  sporo kosztował - już jestem ciekaw rozliczenia inwestycji. Ciekaw jestem tym
                  bardziej że przetarg wygrała firma, która praktycznie nie robi nic tylko
                  wynajmując jasielskich podwykonawców kasując za przepływ pracy przez ich biurko
                  ciężką kase...
                  • georghe Re: basen w Jasle... 24.04.02, 12:38
                    gadacz napisał(a):

ale kasy też
                    > sporo kosztował - już jestem ciekaw rozliczenia inwestycji.

NIE WIESZ CO TYM RAZEM MIASTO ZASTAWIŁO POD KREDYT ? MOŻE JAKIŚ KOŚCIÓŁ BY
                    MOŻNA ...
                    :)))))
                    • gadacz Re: basen w Jasle... 24.04.02, 12:46
                      Obawiam się że groźba ekskomuniki dla obecnego zarządu jest o wiele bardziej
                      groźna niż jakaś tam dziura w budżecie :)

Zresztą Ty chyba masz bliżej do Super Burmistrza niż ja ....zapytaj :)
    • millenik Re: basen w Jasle... 04.04.02, 22:52
      rura zapowiada sie niezle...
      • millenik1 Re: basen w Jasle... 23.04.02, 22:59
        kiwka millenik...
        • gadacz Re: basen w Jasle... 30.04.02, 08:11
          Wczoraj słyszałem ponoć ostateczne terminy- okolice 15 maja seria odbiorów -
          strażacy, nadzór budowlany itd. 1 czerwiec ma działać, koło połowy czerwca
          oficjalne otwarcie z pompą - ksiądz, TV i uśmiechnięty choć odrobinkę
          zadłużony zarząd naszego pięknego miasta.
          • gadacz Re: basen w Jasle... 06.05.02, 10:26
            Widziałem wczoraj basen w środku . i bardzo się rozczarowałem - do Gorlic się
            nie umywa ... Chyba za dużo obiecywaliśmy sobie jak za takie pieniążki.

• georghe Re: basen w Jasle... 06.05.02, 11:43
              A ja słyszałem, że odstawiony na piątkę......
              ????????
              • gadacz Re: basen w Jasle... 06.05.02, 12:27
                Sprawdź sam - moim skromnym zdaniem ładniejszy z zewnątrz niż w środku
                • georghe Re: basen w Jasle... 10.05.02, 09:00
                  No i po raz kolejny dzisiaj słyszałem opinię, że na naszym basenie maja byc
                  jakies cuda na kiju. Sztuczna plaża i zjeżdzalnia to podobno nie jedyne
                  atrakcje, którymi nasz basen przebija baseny z sąsiednich miast. Proponuję
                  zakończyć dyskusję - niebawem wszystko sie okaże.
                  • gadacz Re: basen w Jasle... 10.05.02, 10:35
                    Obyś miał rację - może widziałem tylko jeden poziom i coś jest jeszcze
                    poniżej... ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka