lui12 03.03.02, 15:03 ciekawe kiedy bedzie otwarcie i ile kosztowac beda bilety(moze ktos ma cynk).mam nadzieje ze nie beda tak drogie jak bilety na jasieskie korty...moze jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: basen w Jasle... 04.03.02, 10:16 Otwarcie basenu jest planowane na kwiecień lub maj o ile dobrze pamiętam. Należy wziąć również poprawkę na nasze polskie realia i planowe opóźnienia w realizacji inwestycji..... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: basen w Jasle... 04.04.02, 08:48 Basenik ma być otwarty na początku czerwca - najważniejsze że są już Dyrektor , zastępca jeden i drugi... więc pewnie nie ma się co łudzić że będą tanie bileciki. A co do terminowego wykonania inwestycji to się założę że termin "przed wyborami " zostanie na pewno zachowany. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: basen w Jasle... 04.04.02, 11:26 Termin był już trzy razy przesuwany. Najpierw był marzec, potem kwiecień, teraz jest czerwiec. Się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: basen w Jasle... 22.04.02, 20:47 Nie wiem Georghe skąd masz takie wiadomości. Ja słyszałem o otwarciu w maju lub czerwcu 2002 roku. Taka data była podawana jeszcze przed budową. A jeśli chodzi o ceny biletów, to plotka głosi, że mają być na poziomie 15zł. Nie chce mi się za bardzo w to wierzyć, bo np. w Gorlicach kosztują dużo mniej. Na razie nie ma się co nimi podniecać. Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: basen w Jasle... IP: 2.3.STABLE* / 195.116.188.* 22.04.02, 20:57 na pewno będzie drogo i będzie taki tłok że się nie będzie można ruszyć zostanę przy gorlicah Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: basen w Jasle... 22.04.02, 21:04 Początki faktycznie mogą być trudne. Ceny wysokie i tłoczno. Ale pod koniec wakacji lub na początku jesieni basen się znudzi i będzie można bez problemu popływać. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: basen w Jasle... 23.04.02, 07:57 Pewnie że początki będą trudne - jedyna nadzieja że równolegle będzie czynny tańszy otwarty basenik. A swoją drogą to już się nie mogę doczekać. Po półroku działania basenu w Gorlicach jeździliśmy w czwartki by tam być koło 21-ej. Było nas tyle osób że prosiłem kolege o wyjście z basenu i pływałem w nim sam ... i pewnie tak samo u nas - pierwsza fala i po kwartlae będzie można wieczorkiem popływać. Byłem wczoraj na MOSIR - basenik wygląda świetnie - ale kasy też sporo kosztował - już jestem ciekaw rozliczenia inwestycji. Ciekaw jestem tym bardziej że przetarg wygrała firma, która praktycznie nie robi nic tylko wynajmując jasielskich podwykonawców kasując za przepływ pracy przez ich biurko ciężką kase... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: basen w Jasle... 24.04.02, 12:38 gadacz napisał(a): ale kasy też > sporo kosztował - już jestem ciekaw rozliczenia inwestycji. NIE WIESZ CO TYM RAZEM MIASTO ZASTAWIŁO POD KREDYT ? MOŻE JAKIŚ KOŚCIÓŁ BY MOŻNA ... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: basen w Jasle... 24.04.02, 12:46 Obawiam się że groźba ekskomuniki dla obecnego zarządu jest o wiele bardziej groźna niż jakaś tam dziura w budżecie :) Zresztą Ty chyba masz bliżej do Super Burmistrza niż ja ....zapytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: basen w Jasle... 30.04.02, 08:11 Wczoraj słyszałem ponoć ostateczne terminy- okolice 15 maja seria odbiorów - strażacy, nadzór budowlany itd. 1 czerwiec ma działać, koło połowy czerwca oficjalne otwarcie z pompą - ksiądz, TV i uśmiechnięty choć odrobinkę zadłużony zarząd naszego pięknego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: basen w Jasle... 06.05.02, 10:26 Widziałem wczoraj basen w środku . i bardzo się rozczarowałem - do Gorlic się nie umywa ... Chyba za dużo obiecywaliśmy sobie jak za takie pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: basen w Jasle... 06.05.02, 11:43 A ja słyszałem, że odstawiony na piątkę...... ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: basen w Jasle... 06.05.02, 12:27 Sprawdź sam - moim skromnym zdaniem ładniejszy z zewnątrz niż w środku Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: basen w Jasle... 10.05.02, 09:00 No i po raz kolejny dzisiaj słyszałem opinię, że na naszym basenie maja byc jakies cuda na kiju. Sztuczna plaża i zjeżdzalnia to podobno nie jedyne atrakcje, którymi nasz basen przebija baseny z sąsiednich miast. Proponuję zakończyć dyskusję - niebawem wszystko sie okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: basen w Jasle... 10.05.02, 10:35 Obyś miał rację - może widziałem tylko jeden poziom i coś jest jeszcze poniżej... ? Odpowiedz Link Zgłoś