Dodaj do ulubionych

poproszę dwa bilety do Przysiek

20.05.04, 19:15
Elle, proszę mi to co poniżej sto razy przepisać !!!!!!!!!!!!!
Ale ołówkiem, ołówkiem !!!!

Co ja widzę ? To Przysieki.
Gdzie jedziemy ? Do Przysiek.
Gdzie ty mieszkasz ? W Przysiekach.
O czym myślę ? O Przysiekach.
Przyglądam się Przysiekom.
Tęsknię do lubego z Przysiek.
Zachwycam się Przysiekami.
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: poproszę dwa bilety do Przysiek 20.05.04, 20:15
      0kowita napisała:

> Elle, proszę mi to co poniżej sto razy przepisać !!!!!!!!!!!!!
      > Ale ołówkiem, ołówkiem !!!!
      >
      > Co ja widzę ? To Przysieki.
      > Gdzie jedziemy ? Do Przysiek.
      > Gdzie ty mieszkasz ? W Przysiekach.
      > O czym myślę ? O Przysiekach.
      > Przyglądam się Przysiekom.
      > Tęsknię do lubego z Przysiek.
      > Zachwycam się Przysiekami.
      -------------------------------------------------------------------------------
      oki przepisze,ale wersja zmodyfikowana czyli nieokrzesana odmiany miejscowosci
      Przysiek wyglada ona tak:

>Co ja widze-PrzysiekA
      Gdzie jedziemy-do PrzysiekA
      Gdzie ty mieszkasz-W PrzysiekU
      O czym mysle- o PrzysiekU
      Przygladam sie-PrzysiekowI
      Tesknie do lubego z PrzysiekA
      Zachwycam sie PrzysiekieM

tak mniej wiecej wyglada prymitywizm forumowy,ouimet mnie zasiecze!
      cmokkkkkkkkkkkkkkkkkkk,ale pociwcze prawidlowa odmiane!(tylko czemu mnie kusi
      wszyskto robic na opak?)
      • 0kowita Re: poproszę dwa bilety do Przysiek 20.05.04, 20:19
        Masz rację. On Cię zabije .....ale może bezboleśnie. Gorzej gdy zobaczy to
        Jarmulka.....Rany Boskie, biedna Elle.
        • ellenai ales mnie teraz nastraszyla! 20.05.04, 20:24
          o jarmulce zapomnialam !napewno bedzie torturowal! uzycz droga okowity coby bol
          stepic!poratuj w potrzebie!ale tez istnieje druga strona medalu bo ja ostatnio
          zbieram ciegi na forum wiec wlasciwie jeden kop mniej jeden wiecej,coz to za
          roznica na moja biedna zbolala doooope,chyba zadna!boli i tak!cmok
          • 0kowita Re: ales mnie teraz nastraszyla! 20.05.04, 20:28
            Na pewno bedzie torturował !!!!!! Znieczulenie silnym być musi. Naści kobieto
            okowity.... pij bo to jeden kop nie będzie ino męki straszliwe......aż się sama
            boję.
            Ale może nie zobaczy (hmmmm jakoś bidulę pocieszyć trzeba - powiedziala Okowita
            do siebie)
            • ellenai Re: ales mnie teraz nastraszyla! 20.05.04, 20:43
              oki,to przygotuj wielki baniak gorzaly!!a moze opijmy jarmulke zamiast mnie!
              wtedy moze nie zauwazy przysieka!
              • 0kowita Re: ales mnie teraz nastraszyla! 20.05.04, 21:10
                Ciekawe czy pijany Jarmulka też pisze (bo nie mówi) takie długie zdania.Ciekawe
                czy pije.....hmmmmmmm. Ale Ty bedziesz go poić.....o ile pozwoli.
                Albo lepiej nie. Lepiej sama się upij i.......czekaj.
                • ellenai Re: ales mnie teraz nastraszyla! 20.05.04, 21:36
                  a co ty bedziesz robic jak sie tak bedziemy z jarmulka poic??????donosic trunki
                  i patrzyc na koniec ellenai?czy dolaczysz do naszego kolka rozancowego?
                  • 0kowita Re: ales mnie teraz nastraszyla! 20.05.04, 21:43
                    Ja będę poglądać przez dziurkę od klucza......ciiiiiiiiiiiichutko będę.
                    • milennik11 Re: ales mnie teraz nastraszyla! 21.05.04, 22:31
                      ...lubie przysieki...dzieciece lata lubie...pzdw...
                    • ellenai Re: ales mnie teraz nastraszyla! 22.05.04, 17:28
                      mozesz byc glosno ,wcale nie bedziesz przeszkadzac heheheh~!
    • 0kowita Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 15:41
      Dzisiaj mówiłam do kierowcy PKS "do Przysiek, proszę" i ...... o mało mnie nie
      wykręciło z powstrzymywanego śmiechu na lewą stronę.

Chcecie jakąś relację p.t. "jak tam w Przysiekach"..... to służę.
      • ellenai heheheheh jesus okowita napewno! 26.05.04, 17:47
        a ja sobie wyobrazam ciebie kupujaca ten bilet do przysiek(poprawiam sie i nie
        pisze przysieka!)i tez rze ze smiechu heheh
        a relacje DAWAJ!w ogole to napiszcie co wiecej o tym przysieku!w wyszukiwarce
        na predko to znalazlam tylko jakis przysiek kolo torunia,no to przeciez nie ten
        kolo jasla!
      • ouimet Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 19:15
        0kowita napisała:

"jak tam w Przysiekach"..... to służę.

no wlasnie.Jak Ci tam bylo?
        Z PKP dworca/hi,hi/ widac domek/?/moich Przyjaciol....
        a "tam" nadal pusto...
        • 0kowita Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 19:39
          Było mi dobrze. Lubię wszystkie te wsie, wszystkich tych ludzi........lubię to
          miejsce gdzie jestem.Za nic, Ouimet nie zamieniłabym się z Tobą na tę Twoją
          Amerkę. Może tam i jogurty smaczniejsze, i auta tańsze, i życie
          łatwiejsze........ ale tutaj .....tutaj jestem u siebie.

Chcę być u siebie !
          • ellenai Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 19:51
            0kowita napisała:

> Lubię wszystkie te wsie, wszystkich tych ludzi........
            tez mam slabosc to takich wsi!sama z takiej pochodze to nie ma sie co dziwic
            moim sentymentom!no ale i mnie i ouimeta wywialo w te ameryki,takie to czasem
            podejmuje sie decyzje:)cmok
            >
            • 0kowita Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 20:00
              Elle, nie oceniam Was. Nie krytykuję Was. Każdy ma inny sposób na życie. Ja
              tylko mówię....... nie zazdroszczę Wam choć tysiące ludzi chciałoby być na
              Waszym miejscu.
              Nie jest mi źle. Mam tyle pieniędzy, że stać mnie na wszystko czego
              potrzebuję.Jestem wśród swoich.Jestem w miejscu, które wybrałam na swoje
              życie......nie urodziłam się w Jaśle, mogłam mieszkać gdziekolwiek.

Cieszę się, że tu jestem........i tyle.
              • ellenai Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 20:09
                oczywiscie ze ja twojej wypowiedzi nie odebralam jako krytyki:)A z tym
                niezazdroszczeniem ,to masz racje,0kowita,bo kazdy swoj wozek ma ciezki do
                pchania niezaleznie na jakiej szerokosci geograficznej sie znajduje!Nie wiem
                czy ktos tam chcialby byc na naszym miejscu,nawet jezeli to moglby sie
                rozczarowac,bo problemy zawsze sa,gdziekolwiek sie jest!Najpiekniejsza jest
                koniec twojej wypowiedzi!-jestes w miejscu ktore wybralas na swoje zycie!
                wlasnie! to sie wlasnie WYBIERA,naprawde pieknie napisane!!!!!
                • 0kowita Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 20:18
                  Cobyśmy w życiu nie zrobili zawsze żałować będziemy. Ty wyjechałaś.....będziesz
                  tesknić. Jeżeli wróciśz nic Ci tu się podobać nie będzie. Zawsze będziesz
                  rozdarta. Tu czy tam ???? Wszędzie źle.

Nie jestem z Jasła. Mieszkam tu jakiś czas . Wybrałam to miejsce bo wydało mi
                  się najlepsze w tym kraju.........ale też tęsknię do tych równin gdzie się
                  urodziłam, gdzie byłam dzieckiem.........gdzie przeżyłam to co już nigdy się
                  nie powtórzy..... Tak to jest.... wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
                  • ellenai Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 20:38
                    dokladnie jest 0kowita jak piszesz,dokladnie!Po prostu trzeba sobie wytlumaczyc
                    sobie,ze nie ma powrotu do przeszlosci i to do czego sie teskni juz dawno
                    odeszlo,ja ci sie przyznam,ze tak naprawde boje sie odwiedzin i wole siedziec
                    tutaj,bo jak pojade to juz nie zobacze tego co zostawilam,bo to odeszlo
                    bezpowrotnie,wyjechac potrzebowalam i niczego nie zaluje,zupelnie niczego!a z
                    czasem naucze sie wytlumaczyc sobie pewne rzeczy!
                    • 0kowita Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 20:43
                      Kiedy wyjechałaś ? Ile lat?
                      Nie ma się co bać ! Ja wróciłam w miejsce..... do ludzi, po trzydziestu latach
                      nieobecności ...i wierz mi. Wszystko było takie samo jak wczoraj tylko, że
                      jakby mniejsze i jakby zupełnie nieważne.....

• ellenai Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 20:47
                        0kowita napisała:

Wszystko było takie samo jak wczoraj tylko, że
                        > jakby mniejsze i jakby zupełnie nieważne.....
                        Wlasnie tego sie BOJE!!!!!!!!!!!dokladnie tego co napisalas!!!!!!!!!a tu nie
                        wolno nadawac takiego waznego znaczenia temu co sie zostawilo za soba!czemu
                        czlowiek musi miec zludzenie ze cos ma i gdzies do czegos przynalezy??????eh
                        a wyjechalam dopiero 3 lata temu!wiec moja droga ,moje lata sa niczym w
                        porownaniu z twoimi!
                        >
                        • 0kowita Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 21:00
                          Tak myślę..... człowiek przynależy tylko do siebie.Otoczenie, które wybrał musi
                          być jego otoczeniem.
                          Niczego nie żałuj, żyj do przodu...... wspomnienia rzecz zbędna. Nasze
                          wspomnienia tylko zatruwają życie innym........ jesteśmy upierdliwi i nudni
                          wspominając.

AAAAAAAA kurde ! Elle może jutro jakie naleśniki usmażymy a nie będziemy
                          pseudofilozoficznych dyskusji uprawiać bo nas kto wygoni.
                          • ellenai Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 21:18
                            0kowita napisała:

> Tak myślę..... człowiek przynależy tylko do siebie.
                            Dokladnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!wydrukuje to co napisalas i naklejam na komp!w
                            razie czego ,jak mnie jakie durne mysli najda to sobie zerkne co madra baba z
                            Jasla mi powiedziala!!!!!!!!
                            ------------------------------------------------------------------------------
                            > > AAAAAAAA kurde ! Elle może jutro jakie naleśniki usmażymy a nie będziemy
                            > pseudofilozoficznych dyskusji uprawiać bo nas kto wygoni.

---------a czy my sie damy przegonic?????a ja na nalesniki to ja
                            chetnie.........lepsze od "kapusniaka" nawet heheheh i moze nasze chlopy
                            latwiej na to poleca!ehhehe
                            • 0kowita Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 21:31
                              Elle, z forum Jasło nikt nie jest w stanie mnie przegonić. Za długo tu siedzę,
                              a długo tu się wymądrzam, za długo tu innym skaczę do gardła by ktoś mnie stąd
                              przegonił, nie dam się..........jestem tu u siebie.

Często nie mam racji (nie jestem mądra), często piszę byle pisać, często bredzę
                              będąc "pod wpływem :
                              ale........lubię pisać i jestem u siebie............i zawsze każdemu kto
                              skrzywdzi kogoś kogo lubię (lub mnie) skoczę do gardła i ostatnim posiadanym
                              zębem przegryzę tchawicę !!!!!
                              • ellenai Re: poproszę do Przysiek 26.05.04, 21:44
                                no widzisz ty to wiesz czego chcesz,ja sie wlocze jak nomad wszedzie,teraz
                                grawituje wokol ciebie,omijam gorlice,eh!nie dogodzi mi!cmok,nie gadaj ze
                                bredzisz!ja jestem mistrzem w machaniu trzepaczka do ubijania piany!cmok hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka