Dodaj do ulubionych

Ellen czy.......

30.05.04, 20:13
sprawdzalas poczte ,bo wyslalem Ci zdjecia,ale nie wiem czy doszly, bo u mnie
skrzynke znowu zapchalo,nie wiem czemu.
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 20:18
      aleks wlasnie ogladam i zaniemowilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!naprawde, jak ci
      dziekowac za te zdjecia to nie wiem!!!!!!:)
      pamietajcie ludziska,jak chcecie komus za granica zrobic radoche to zrocie
      zdjecia bliskich i przelijcie,aleks DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!widze moja mame ehe!
      • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 20:20
        mam jeszcze ,ale zlitowalem sie nad Twoja skrzynka hi hi hi
        • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 20:25
          kurcze skrzynka sie zapchala bo pliki wielkie,jak mozesz to wyslij na
          oderne72@gazeta.pl
          ale ci dziekuje!!!!!!!!!!:))))))))
          • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 20:29
            a tamte Masz ????
            wysylam Ci w takim formacie jak robie bo nie chce ich zmniejszac
            bo w tedy by sie wiecej zmiescilo ale gorszej jakosci,i drukowac chyba by nie
            mozna bylo.
            • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 20:32
              nie zmniejszaj ich wlasnie ale mozesz przerobic na jpeg format, bo sa w bitmap
              ale niekoniecznie musisz:) mam 9 zdjec maili od ciebie na koncie
              ellenai!:)))))))))
              • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 20:44
                teraz pchnalem na oderne tylko kilka,sprawdz
                • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 20:48
                  oki a ja sciagam zdjecia z ellenai i od razu czyszcze skrzynke,:)dzieki
                  • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 20:52
                    a tak na prawde to mi sie tak juz pop..... ze nie wiem do kogo powysylalem i na
                    jaki adres,ale zmniejszac ani przerabiac ich nie chce, bo nie bardzo potrafie i
                    dlatego zostawiam jakie sa.I najgorsze ze nie wiem jakie wyslalem hi hi
                    to chyba wlasnie ta choroba Skleroza
                    • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 21:00
                      a co ty nic nie przerabiaj,ja sie pobawie z tym najwazniejsze ze sa zdjecia,to
                      jest to!wlasnie ogladamy sobie razem z moim to co zaladowalam,niestety wolno
                      idzie,trzeba mi klika minut na zaladowanie jednego zdjecia"(
                      • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 21:04
                        ale dlaczego ???? u mnie smiga,przy wysylaniu to moment i poszlo
                        A jak dostalem od Ciebie,to tez moment sciagnelo.
                        • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 21:11
                          masz szybsze lacze,ja mam wolny modem:(((((((wrrrr
                          s
                          .... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Nowy Sacz!
                          • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 21:19
                            och ta ameryka hi hi ,na ksiezyc lataja a na net ......hi hi
                            • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 21:24
                              widzisz oni chca zeby ludzie zainstalowali szybszy internet ktory jest
                              drozszy,wiec nic nie staraja sie poprawic jakos tego taniego! teraz sciagam
                              zdjecia ze skrzynki oderne!super!
                              • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 21:30
                                jeszcze kilka zostalo,mialem Ci przyslac moje wlasne ,ale jestem nie
                                fotogeniczny wiec zrezygnowalem hi hi
                                Mam to po moim chrzestnym ,on tez taki byl a ja jestem do niego podobno podobny
                                hi hi
                                • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 22:04
                                  oj,przyslij mi swoje zdjecie, toz chce widziec komu zawdzieczam fotograficzna
                                  podroz do domu!!!!!!!!!!!! ja koncze ladowanie zdjec szkoly w hanczowej i
                                  czyszcze skrzynke heheheh wiec bedzie miejsce!
                                  • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 22:33
                                    cos nie moge,ale sie postaram.
                                    • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 22:34
                                      nic sie nie martw,za to co zrobiles to juz jestem ogromnie wdzieczna,
                                      juz wszyskto zaladowalam ,skrzynki sa puste:)
                                      • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 22:44
                                        to dobrze jak tylko cos bede mial to podesle,musze jeszcze przegladnac to co
                                        wyslalem ,tylko ze zaczalem podisywac ale potem mi sie nie chcialo i tak
                                        zaczalem puszczac,teraz nie wiem ktore poszly,ale te najwazniejsze to wuslalem
                                        • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 22:46
                                          oki super:)swietnie ,strasznie sie ciesze:)
                                          • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 22:53
                                            mam jeszcze kilka zalewu, i szkoly jakies budunki ale nie za bardzo ciekawe.
                                            • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 22:55
                                              oki,doskonale wiesz co mi sie podoba wiec sam zadecydujesz co mi wyslac:)
                                              swietnie
                                              • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 22:59
                                                nie chce Ci poczty zatykac,ale jak cos ciekawego bede mial to ci podesle,moze
                                                cos z dzialki albo rodzinne,zobacze wykasowac zawsze mozna to nie klisza foto
                                                • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 23:02
                                                  nie zatykasz mi poczty! ja bardzo lubie twoje zdjecia wiec czekam ,slij!
                                                  • aleks44 Re: Ellen czy....... 30.05.04, 23:13
                                                    dzisiaj nie dam rady bo za chwilke ide do spanka jeszcze chwile posiedze ,ale
                                                    musze rano wstac,bo praca czeka he he
                                                  • ellenai Re: Ellen czy....... 30.05.04, 23:24
                                                    oki,no tak u was pozno jest juz, a ja jutro mam dzien wolny heheh
    • ellenai Re: Ellen czy....... 31.05.04, 04:11
      sprawdzam znowu i juz mam sciagniete zdjecia aleks!co za balsam na te tesknote
      za dawnym zyciem w kraju!dziekuje:)
      • aleks44 Re: Ellen czy....... 31.05.04, 17:13
        milo slysze,ze sprwilem Ci taka przyjemnosc jeszcze cos podesle ,ale musze
        wybrac takie w miare dobre
        • ellenai Re: Ellen czy....... 31.05.04, 18:30
          heh,kazde sa dobre dla takiego co teskni heheh
          • aleks44 Re: Ellen czy....... 31.05.04, 18:35
            mam duzo, ale musze troche wykasowac bo troche mi nie odpowiadaja
            • ellenai Re: Ellen czy....... 31.05.04, 18:39
              oki fajnie:))0super ale sie ciesze, a z cyfrowym to jest dobrze bo mozna
              wykasowac co sie nie chce miec:)
              • aleks44 Re: Ellen czy....... 01.06.04, 21:35
                wylalem Ci jeszcze dwa ,czy doszly ? jedno "moja" podobizna i ladne dziewcze
                • ellenai czekaj ,sprawdzam ,zaraz dam znac:)n/t 01.06.04, 21:39

• ellenai Re: Ellen czy....... 01.06.04, 22:19
      sprawdzilam!ciebie tam nie bylo,hehehhe:)jakis malunek bezzebny za to byl!cmok
      • aleks44 Re: Ellen czy....... 01.06.04, 22:22
        to moja podobizna hi hi ale drugiego nie bylo????
        wyslalem Ci jeszcze jedno,ciekawe dlaczego nie doszlo ????
        zaraz jeszcze raz wysle.
        • aleks44 Re: Ellen czy....... 01.06.04, 22:24
          poszlo ,ciekawe czy znasz ta osobe ???? hi hi
        • ellenai tylko jedno doszlo 01.06.04, 22:25
          i ewka!no to slij! dzieki:) hehe
          • aleks44 Re: tylko jedno doszlo 01.06.04, 22:32
            a Wiesz kto to ??????
            jezeli nie to Ci podpowiem na priv.
            • ellenai podpowiedz!hehe n/t 01.06.04, 22:39

• elp1 znów mi ślicznie przydzwoniłaś :-) 01.06.04, 22:52
      wirtualna śliwa jak kiwi sie kiwa hihihi :))))))))))))))))))
      • ellenai elpiku ?na Boga ,ja???? 01.06.04, 22:54
        czymze to zrobilam?????ja dzis zakercona jestem jak sloj na zime,moglam czyms
        cie palnac,uswiadom mnie,cobym sie mogla zrehabilitowac! cmok
        • aleks44 Re: elpiku ?na Boga ,ja???? 01.06.04, 22:56
          aaaaaa co sie stalo ????? bom sobie troszke drzemną ????
          • ellenai Re: elpiku ?na Boga ,ja???? 01.06.04, 23:00
            elpikowi sliwka sie kiwa jak kiwi!wyjasniamy dlaczego!
            a w ogole to popatrz,elpik nie boi sie wtracic cos do dyskusji!ja KOCHAM
            elpika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • aleks44 Re: elpiku ?na Boga ,ja???? 01.06.04, 23:36
              czy Elpik to na pewno dziewcze ,a nie chlop,bo to mi troszke podpadajace hi hi
              • elp1 hihihihihi :)))))))) niby co Ci podpada ehehe :))) 01.06.04, 23:38
                ja chyba zaraz spadnę z krzesła i będzie huk aż echo poniesie na Gorlicka stronę
                • aleks44 Re: hihihihihi :)))))))) niby co Ci podpada ehehe 01.06.04, 23:59
                  cosik Wy mnie obie podpuszczacie,czy aby na pewno ja wszystko czytam,czy nie ma
                  przypadkiem jakiegos "drugiego" obiegu?????
                  przylkej sie to nie spadniesz,szkoda by Cie bylo,a taka posiniaczona to ......
                  a zreszta ide spac.hi hi hi
                  • ellenai my cie aleks nie podpuszczamy 02.06.04, 02:52
                    cos ty nie:)tu jest po prostu dzis jedno wielke jajo i tak go sobie we trojke
                    toczymy ,toczymy cmok
                    • aleks44 Re: my cie aleks nie podpuszczamy 03.06.04, 22:52
                      a juz mi sie marzylo hi hi .ale Wy nawet podpuszczac nie chcecie hi hi
                      • ellenai no wiesz, my tak jawnie podpuszczac nie mozemy 03.06.04, 22:53
                        prawda elpik?herheheheh
                • ellenai do kolorado tez ma doniesc heheheh cmok n/t 02.06.04, 02:49

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka