Dodaj do ulubionych

swit za oknem:)

12.06.04, 05:42
u was jest!???????widno sie robi aleks?cmok i gorlice widac?
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: swit za oknem:) 12.06.04, 05:45
      he he sloneczko przez chwile swiecilo,ale moze byc cos z deszczyku
      • ellenai Re: swit za oknem:) 12.06.04, 05:47
        to u ciebie jasny dzien? a u mnie ciemno za oknem zupelnie!
        • aleks44 Re: swit za oknem:) 12.06.04, 05:53
          tak jest jasno ,ale moze na deszcz sie zbiera,bo pogoda taka jakas ...he he
          • ellenai a to ladnie 12.06.04, 05:54
            no tak u was juz o 4 rano widok sie teraz robi!
            • aleks44 Re: a to ladnie 12.06.04, 05:58
              tak,to zalezy od pogody,teraz ptaki pieknie spiewaja za oknem
              • ellenai Re: a to ladnie 12.06.04, 05:59
                te ptaki za oknem to super sprawa, u mnie w polsce na wsi zawsze pieknie
                spiewaly,to jest jedna z tych rzeczy za ktora tesknie!
                • aleks44 Re: a to ladnie 12.06.04, 06:05
                  tak Masz racje,u mnie na dzialce tez pieknie spiewaja,bo tu obok bloku gdzie
                  mieszkam jest kilka drzew i tez duzo ptakow,ale do dzialki nie moge tego
                  porownywac.
                  • ellenai Re: a to ladnie 12.06.04, 06:07
                    tu gdzie mieszkam kolo domu nie ma drzew wiec nie ma ptakow i nie spiewaja,ale
                    za to jak pojade w odwiedziny do mojej przyszlej polowy,to u niego jest
                    innaczej bo sa drzewa wokol domu,kocham to!spiew ptakow rano!
                    • aleks44 Re: a to ladnie 12.06.04, 06:10
                      to milo ,bardzo sie ciesze,ze juz nie dlugo wszystko bedzie OK,i spiewu ptakow
                      bedziesz mogla sluchac jak rano wstaniesz
                      • ellenai niestety nie 12.06.04, 06:12
                        wiem ciagle gdzie mieszkac bedziemy! napewno jednak nie tam gdzie teraz ptaki
                        spiewaja cholera jasna, zycie nie chce byc wcale takie proste jakby czlowiek
                        chcial!
                        • aleks44 Re: niestety nie 12.06.04, 06:18
                          oj to do d...,ale nie przejmuj sie wszystko sie wyjasni i bedzie dobrze
                          znalezc miejsce ladne i tanie to ciezko.Ale trzeba byc dobrej mysli
                          • ellenai strasznie mnie to jednak aleks 12.06.04, 06:19
                            stresuje cholera, ciagle nie wiedziec gdzie sie bedzie,wrrrrrrrrrrrrrrrr
                            • aleks44 Re: strasznie mnie to jednak aleks 12.06.04, 06:27
                              to jest duzy problem,ale moze rodzina Twojego chlopaka,jakos pomoze cos znalezc
                              odpowiedniego dla Was
                              • ellenai um raczej 12.06.04, 06:29
                                musimy liczyc na siebie,latwiej byloby gdyby czlowiek wiedzial gdzie to bedzie
                                heheheh cmok
                                • aleks44 Re: um raczej 12.06.04, 06:42
                                  to fakt ale wszystko sie dobrze skonczy,zobaczysz
                                  • ellenai Re: um raczej 12.06.04, 06:44
                                    napewno dobrze, ja na to licze cholercia!
                                    • aleks44 Re: um raczej 12.06.04, 06:54
                                      bedzie dobrze,mysl o spaniu a nie o problemach,bo Masz wypoczywac a nie
                                      rozmyslac o nich.
                                      • ellenai sam wiesz jak jest heheh 12.06.04, 06:56
                                        ciezko jest nie myslec o problemach ,ale bedzie dobrze,ja w to wierze,wszystko
                                        co nas spotyka ma sens!cmok
                                        • aleks44 Re: sam wiesz jak jest heheh 12.06.04, 17:52
                                          dokladnie tak ,a samo zycie tak pokieruje ,ze na pewno bedzie OK.nie martw sie!!
                                          • ellenai uff,na to licze hehe cmok n/t 12.06.04, 22:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka