Dodaj do ulubionych

W saunie nago

02.04.12, 18:51
Chodzę często na basen Muszelka w W-wie na Bródnie,podoba mi sie tam,jest duzy basen,mniejszy z woda ciepła,jacuzzi i sauny.Właśnie z saunie jest problem otóż przed wejściem do nich jest informacja że powinno sie wchodzic do niej nago owiniety w ręcznik.Jawłaśnie tak robie,ale niestety inni nie wchodzą w kostiumach lub slipkach.niedawno gdy tak weszłem zobaczyły mnie 2 kobiety ktore natychmiast wyszły i poszły na skarge do obsługi basenu że odbywa sie orgia!Byłem tym zszokowany.
Obserwuj wątek
    • gku25 Re: W saunie nago 03.04.12, 22:04
      A to Polska właśnie. Osobiście wchodziłam w ręczniku. Za granicą nagość to norma, zdarzało się mi przebywać w saunie z gołym około siedemdziesięciolatkiem ale bywali też młodsi panowie ;)
      • najbecia Re: W saunie nago 04.04.12, 12:28
        nie wszedzie na swiecie nagosc to norma, bez przesady, ale faktycznie zlozyc skarge na kogos, ze siedzi tylko w reczniku w saunie, gdy taki jest napis przed wejsciem to glupota.

u mnie w klubie dzial spa jest podzielony na czesc zenska i meska, wiec nie ma takiego problemu, ale jest inny - babki wchodza do sauny boso, ja mam opory, nie chcac zarazic sie ewentualna grzybica (panele drewniane), ale jak wejde w klapkach to patrza wymownie. kto ma racje? przed wejsciem do hammamu znajdujacego sie obok jest napis, by wchodzic boso, ale tam jest terakota. do sauny boje sie wejsc bez klapek.
        • gku25 Re: W saunie nago 04.04.12, 13:49
          Wchodziłam w klapkach ale to dlatego że sauna była w ogólnodostępnej łazience i w butach ludzie chodzili. No a pod prysznic w życiu nie wejdę na boso.
      • jackk3 Re: W saunie nago 04.04.12, 17:43
        Bzdura. Jesli jest to bedzie to zaznaczone. W wiekszosci nie jest dozwolone.
        • Gość: instr. Re: W saunie nago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 00:01
          do sauny powinno się wchodzić bez klapek i nago, ręcznik rozkładamy na półce i siadamy na nim lub ewentualnie kładziemy. Pod stopami również powinien być ręcznik. Do sauny parowej bezwzględnie wchodzimy nago, bez ręcznika, prześcieradła, kostiumu itp. Jeśli ktoś jest pruderyjny to sauna nie jest jego środowiskiem ;-)
    • zamysleniee Re: W saunie nago 20.05.12, 16:56
      zawsze w ręczniku
      raz - prywatność
      dwa - higiena
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka