Dodaj do ulubionych

Lakiernik samochodowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 15:17
Gdzie oddać samochodzik do lakierowania w Wałbrzychu? Szukam jakiegoś sprawdzonego warsztatu, gdzie w miarę szybko uwiną się z lakierowaniem? Zależy mi zwłaszcza na czasie, samochodu potrzebuje, aby dojeżdżać do pracy. Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: polecam Re: Lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 16:06
      kupiłam sprowadzany samochód z wgnieceniem na lewych drzwiach, generalnie w jeździe to nie przeszkadzało, ale wyglądało brzydko (tylko zachlapane taką rudą "farbą" było), w końcu zdecydowałam się zrobić te drzwi, ale w Wałbrzychu robiłam wszyscy chcieli jakieś astronomiczne pieniądze za to (1/5 ceny auta), znalazłam taniego lakiernika na początku Sobięcina (chyba Antka Kochanka), zaraz po wjeździe w lewo, na początku ulicy po skręcie, warsztat robił jak najgorsze wrażenie (o ile to można nazwać warsztatem), ale że było tanio (całe drzwi za 150,00 zł), zostawiłam tam samochód; auto jeździ siódmy rok, nic nie odpada, nic się nie sypie, farba nie odłazi nie mówiąc o szpachli - a w tym miejscu jest też stacyjka na kluczyki, więc... polecam właśnie tam, tylko nie wiem, czy gościu nadal tam robi
    • Gość: Radek Re: Lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 17:56
      Jeśli mogę Ci coś doradzić, dzwoń do firmy Naprawy Lakiernicze, mają swój oddział w Wałbrzychu i na Twoim miejscu nie zastanawiałbym się nad innym miejscem. Są to goście, którzy zajmują się tym od lat, miło Cie obsłużą, z cen też powinnaś być zadowolona. Jak potrzebujesz samochodem dojeżdżać do pracy jest u nich opcja wypożyczenia samochodu zastępczego, podaje stronkę, tam powinien być numer naprawa-lakiernicza.pl/
    • Gość: rgew Re: Lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 18:47
      krzysztof klassen lubomin, 5 km za szczawnem a szybko zrobi i dobrze
    • Gość: Dyk Re: Lakiernik samochodowy IP: *.play-internet.pl 04.04.12, 14:54
      Serwis-blacharski.pl jest dobry i szybki. U mnie z położeniem lakieru na całe autko uwinęli się bardzo szybko. Wóz odebrałem w ten poniedziałek i jestem zadowolony, bez smug, zacieków, idealnie spasowane. No super jednym słowem. Jak jesteś zainteresowana to tu masz tel: 516-126-507
      • Gość: kierowca Re: Lakiernik samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.04.12, 14:59
        A gdzie mają siedzibę?
    • Gość: zdzislaw Re: Lakiernik samochodowy IP: *.elbar.katowice.pl 04.04.12, 21:12
      Byle nie Lachowicz na Poniatowie. Partacz jakich malo....
      • Gość: observator Re: Lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 21:07
        a to dziwne co się porobiło bo kiedyś to była marka.
        • Gość: zdzislaw Re: Lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 11:59
          To prawda, kiedys to byla marka. Ale ostatnimi czasy 2 auta mi spieprzyli wiec ostrzegam innych
      • gosc1234567890123567890 Re: Lakiernik samochodowy 22.07.14, 16:37
        Gość portalu: zdzislaw napisał(a):

> Byle nie Lachowicz na Poniatowie. Partacz jakich mało....
        Dziś odebrałem od niego auto tylni zderzak po lakierowaniu nie dość że zderzak na boku porysowany to jeszcze kratka od klimatyzacji w środku samochodu rozwalona i jeszcze mnie oskarżył że sam rozwaliłem żeby go naciągnąć jeszcze się z takim chamstwem nie spotkałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka