12.07.04, 22:15
zostalo ,do wesela Ellen dlatego nie dziwie sie ,ze jej nie widac na forum.
3maj sie Ellenku
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 05:19
      aleks bardzo dziekuje ci za ten post! myslami jestem z wami,toba oczywiscie
      tez ,no i caly czas biegam zajeta!uffffffffff,urwanie glowy,ale to poltora
      tygodnia i juz bedzie po wszystkim!przejdze szybko!cmok dzieki,tymczasem
      trzymajcie za mnie kciuki!cmok
      • aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 15:58
        oczywiscie ze bedziemy trzymac dzisiaj to juz jeden mniej czyli dziewiec he he
        • ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 16:15
          9 dni a ja ciagle mieszkania nie mam eeeeeeeh!
          • aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 16:19
            u Was nocki cieple,to i w namiocie mozna,ale nie przejmuj sie cos znajdziecie.
            • ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 16:26
              mowie ci ,po slubie bedzie a my ciagle bedziemy szukac mieszkania!
              • aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 16:50
                bierz co bedzie ,a potem na spokojnie sie rozgladniecie i bedzie OK.
                • ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 16:51
                  chyba tak trzeba bedzie zrobic!
                  • aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 17:12
                    wiesz,tyle Masz teraz spraw na glowie,nerwy itd.a stare przyslowie mowi "co
                    nagle to po diable" wiec podejdziecie do tego na spokojnie ,jak bedzie po
                    wszystkim.
                    • ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 17:27
                      oj z tym spokojnym podejsciem do wszystkiego to gorzej jest!ale sie staram hehe
                      cmok
                      • aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 17:37
                        wiem ,ze moje slowa beda wydawac Ci sie idiotyczne,ale nie przejmuj sie zawsze
                        potem bedziesz mowic ze moglo byc to,czy tamto inaczej zrobione .
                        Pamietaj tez ze u nas ten co sie najbardziej stara ,to zawsze go potem dewotki
                        ogadaja,mam nadzieje ze ta gdzie Ty jestes dewotek nie ma he he he
                        • ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 22:14
                          aleks wlasnie ze takie gadanie wcale nie jest idiotyczne,bo jak czlowiek
                          sie"zakreci"to takie powtarzanie oczywistej prawy mu pomaga! dzieki ci za te
                          slowa! wlasnie chyba znalazlam mieszkanie!tak sie ciesze! cmok a dewotek nie ma!
                          jest super!
                          • lobuzek1 Re: 10 dni... 14.07.04, 13:57
                            Daj znać jak poszło z lokum! Trzymam kciuki! Oj, pamiętam gonitwę przed swoim
                            ślubem 3 lata temu...
                            • ellenai Re: 10 dni... 14.07.04, 16:22
                              lobuzku kochany dzieki za dobre slowo! sprawa z lokum idzie ok,oby tak dalej,a
                              ta gonitwa to sie chyba dopiero zaczyna!cmok
    • ellenai 8 dni! 14.07.04, 17:52
      toz jutro bedzie tydzien! ale czas leci!kwiaty mam juz prawie gotowe,wczoraj
      szykowalam ze znajoma bukiet slubny! juz gotowy! biale kalie,biale lilie i
      zolte roze!piekneeeeeeeeee!dzis druga tura kwiatow i wlasciwie wszystko bedzie
      zakonczone,teraz ostatnie detale dopracowac i juz z gorki!super
      • aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 18:26
        he he ale ten czas pedzi ,ale fajnie bedziesz miala,no i mieszkanie wiec nie
        bedzie tak zle.
        Pamietaj rob duuuuuuzo zdjec i wyslij,a ja je na plytke i do Odernego,beda na
        kompie ogladac,oczywiscie jezeli chcesz
        • ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 20:54
          jejku aleks super byloby z tymi zdjeciami gdybys je mogl podrzucic mojej
          rodzince!zdjec ma byc cale mnostwo!juz sie ciesze na sama mysl o tym
          wszystkim,a teraz wyobraz sobie mam dylemat,bo nastepne mieszkanie do
          ogladniecia jest i trzeba sie na ktores zdecydowac!cmokale fajnieeeeeeeeee
          • aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 20:57
            he he od przybytku glowa nie boli,ale musicie Razem podjac ta dezyzje,tym
            bardziej ze to wybor na jakis czas,wiec trzeba to przemyslec
            Zdjecia to zaden problem jak beda na wgram na plytke i za nim wesele sie
            skonczy beda mieli he he chyba ze wesela u Was trwaja kilka dni he he
            • ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 21:13
              wesela tutaj az tyle sie nie ciagna heheh! ale fajnie byloby gdybys to mogl
              zrobic!!!!!!! jejku!!!!!a decyzje o tym gdzie mieszkac to bedzie ciekawie
              podjac i wcale nielatwo!
              • aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 21:26
                ale najwazniejsze ze Masz mozliwosc wyboru,bo byloby nie dobrze gdybas nie
                Miala.Ale spokojnie nie ma sie co spieszyc zastanowicie sie wspolnie i
                podejmiecie decyzje
                • ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 21:39
                  bardzo lubie miec takie wybory i decydowac sie! fajnie,swietnie,ale napewno
                  przed slubem miejsca sobie nie przygotujemy,nie ma sie co tym martwic wszystko
                  sie zorganizuje jak trzeba w odpowiednim czasie!
                  • aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 22:12
                    dokladnie ,tym bardziej ze po jakims czasie kupicie dom,bo to jest podstawa tam
                    he he
                    • ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 22:15
                      wlsnie o to chodzi zeby kupic domek za jakis niedlugi czas!
                      • aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 22:28
                        tak ,domek ogrodek pies ,trawa do koszenia i wszystko na Twojej glowie he
                        he ,ale jakis cel trzeba miec he he zapomnialem o gromadce dzieciakow hi hi
                        • ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 23:59
                          psami sie nie zajmuje,trawy tez nie kosze, nie jest tak zle!
    • elp1 to juz za 7 dni?????????????????????????????? 15.07.04, 17:09
      w jakim Ty dniu tygodnia to sakramentalne TAK powiesz?
      • aleks44 Re: to juz za 7 dni?????????????????????????????? 15.07.04, 18:05
        sam jestem ciekaw,ale Ellen pewnie juz wie ,moze to bedzie sobota???
        dowiemy sie bo bedzie glosno i wesolo
        • ellenai Re: to juz za 7 dni?????????????????????????????? 15.07.04, 18:11
          kochani faktycznie dzis dokladnie tydzien bedzie do mojego slubu!heh,az trudno
          uwierzyc!ale sie ciesze!w czwartek za tydzien o tej porze bedze sie szykowac do
          wyjscia! jejku fajnie! a slub jest o 7 wieczorem w czwartek!badzcie ze mna
          myslami!cmok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka