aleks44 12.07.04, 22:15 zostalo ,do wesela Ellen dlatego nie dziwie sie ,ze jej nie widac na forum. 3maj sie Ellenku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 05:19 aleks bardzo dziekuje ci za ten post! myslami jestem z wami,toba oczywiscie tez ,no i caly czas biegam zajeta!uffffffffff,urwanie glowy,ale to poltora tygodnia i juz bedzie po wszystkim!przejdze szybko!cmok dzieki,tymczasem trzymajcie za mnie kciuki!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 15:58 oczywiscie ze bedziemy trzymac dzisiaj to juz jeden mniej czyli dziewiec he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 16:15 9 dni a ja ciagle mieszkania nie mam eeeeeeeh! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 16:19 u Was nocki cieple,to i w namiocie mozna,ale nie przejmuj sie cos znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 16:26 mowie ci ,po slubie bedzie a my ciagle bedziemy szukac mieszkania! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 16:50 bierz co bedzie ,a potem na spokojnie sie rozgladniecie i bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 17:12 wiesz,tyle Masz teraz spraw na glowie,nerwy itd.a stare przyslowie mowi "co nagle to po diable" wiec podejdziecie do tego na spokojnie ,jak bedzie po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 17:27 oj z tym spokojnym podejsciem do wszystkiego to gorzej jest!ale sie staram hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 10 dni... 13.07.04, 17:37 wiem ,ze moje slowa beda wydawac Ci sie idiotyczne,ale nie przejmuj sie zawsze potem bedziesz mowic ze moglo byc to,czy tamto inaczej zrobione . Pamietaj tez ze u nas ten co sie najbardziej stara ,to zawsze go potem dewotki ogadaja,mam nadzieje ze ta gdzie Ty jestes dewotek nie ma he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 10 dni... 13.07.04, 22:14 aleks wlasnie ze takie gadanie wcale nie jest idiotyczne,bo jak czlowiek sie"zakreci"to takie powtarzanie oczywistej prawy mu pomaga! dzieki ci za te slowa! wlasnie chyba znalazlam mieszkanie!tak sie ciesze! cmok a dewotek nie ma! jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: 10 dni... 14.07.04, 13:57 Daj znać jak poszło z lokum! Trzymam kciuki! Oj, pamiętam gonitwę przed swoim ślubem 3 lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 10 dni... 14.07.04, 16:22 lobuzku kochany dzieki za dobre slowo! sprawa z lokum idzie ok,oby tak dalej,a ta gonitwa to sie chyba dopiero zaczyna!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai 8 dni! 14.07.04, 17:52 toz jutro bedzie tydzien! ale czas leci!kwiaty mam juz prawie gotowe,wczoraj szykowalam ze znajoma bukiet slubny! juz gotowy! biale kalie,biale lilie i zolte roze!piekneeeeeeeeee!dzis druga tura kwiatow i wlasciwie wszystko bedzie zakonczone,teraz ostatnie detale dopracowac i juz z gorki!super Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 18:26 he he ale ten czas pedzi ,ale fajnie bedziesz miala,no i mieszkanie wiec nie bedzie tak zle. Pamietaj rob duuuuuuzo zdjec i wyslij,a ja je na plytke i do Odernego,beda na kompie ogladac,oczywiscie jezeli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 20:54 jejku aleks super byloby z tymi zdjeciami gdybys je mogl podrzucic mojej rodzince!zdjec ma byc cale mnostwo!juz sie ciesze na sama mysl o tym wszystkim,a teraz wyobraz sobie mam dylemat,bo nastepne mieszkanie do ogladniecia jest i trzeba sie na ktores zdecydowac!cmokale fajnieeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 20:57 he he od przybytku glowa nie boli,ale musicie Razem podjac ta dezyzje,tym bardziej ze to wybor na jakis czas,wiec trzeba to przemyslec Zdjecia to zaden problem jak beda na wgram na plytke i za nim wesele sie skonczy beda mieli he he chyba ze wesela u Was trwaja kilka dni he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 21:13 wesela tutaj az tyle sie nie ciagna heheh! ale fajnie byloby gdybys to mogl zrobic!!!!!!! jejku!!!!!a decyzje o tym gdzie mieszkac to bedzie ciekawie podjac i wcale nielatwo! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 21:26 ale najwazniejsze ze Masz mozliwosc wyboru,bo byloby nie dobrze gdybas nie Miala.Ale spokojnie nie ma sie co spieszyc zastanowicie sie wspolnie i podejmiecie decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 21:39 bardzo lubie miec takie wybory i decydowac sie! fajnie,swietnie,ale napewno przed slubem miejsca sobie nie przygotujemy,nie ma sie co tym martwic wszystko sie zorganizuje jak trzeba w odpowiednim czasie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 22:12 dokladnie ,tym bardziej ze po jakims czasie kupicie dom,bo to jest podstawa tam he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 22:15 wlsnie o to chodzi zeby kupic domek za jakis niedlugi czas! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 8 dni! 14.07.04, 22:28 tak ,domek ogrodek pies ,trawa do koszenia i wszystko na Twojej glowie he he ,ale jakis cel trzeba miec he he zapomnialem o gromadce dzieciakow hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 8 dni! 14.07.04, 23:59 psami sie nie zajmuje,trawy tez nie kosze, nie jest tak zle! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 to juz za 7 dni?????????????????????????????? 15.07.04, 17:09 w jakim Ty dniu tygodnia to sakramentalne TAK powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: to juz za 7 dni?????????????????????????????? 15.07.04, 18:05 sam jestem ciekaw,ale Ellen pewnie juz wie ,moze to bedzie sobota??? dowiemy sie bo bedzie glosno i wesolo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: to juz za 7 dni?????????????????????????????? 15.07.04, 18:11 kochani faktycznie dzis dokladnie tydzien bedzie do mojego slubu!heh,az trudno uwierzyc!ale sie ciesze!w czwartek za tydzien o tej porze bedze sie szykowac do wyjscia! jejku fajnie! a slub jest o 7 wieczorem w czwartek!badzcie ze mna myslami!cmok Odpowiedz Link Zgłoś