elp1 06.10.04, 00:04 hohoho! ale mi się trafiło przełamanie doby między dwa dni. Oby to tylko dobrą wróżbą było na ten aktualnie i miłościwie nam panujący nowy dzień. Z okazji 6-tego pażdziernika Wszystkim, wszystkiego najlepszego życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: 06.10.04, 00:00 06.10.04, 00:08 musi byc to dobra wrozba elpiku! u mnie jest jeszcze wtorek! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 06.10.04, 00:00 06.10.04, 00:11 dziekuje za zyczenia,a czyje to urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 06.10.04, 00:00 06.10.04, 00:13 moje juz byly a dwa razy do roku sie nie urodzilam wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wrrrrrrrrr ładna mi wróżba dobra :-( 06.10.04, 00:28 tylko dobę "przełamałam", życzenie dobre nazwałam i zaczął się taniec zwariowaniec z moim łączem. Poważnie rozważam czy aby najbezpieczniej nie będzie w łóżku schronienia poszukać i w łóżku ten dzień przeczekać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wrrrrrrrrr ładna mi wróżba dobra :-( 06.10.04, 01:41 biedny elpik! kurcze czortowskie lacze! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wrrrrrrrrr ładna mi wróżba dobra :-( 06.10.04, 08:40 jak bym Was troszke nie znal,to bym pomyslal,ze to o jakies czary chodzi a kto czaruje ????? czarownice he he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Ellenai - przyznaj się, że to Twoja sprawka ;-) 06.10.04, 09:42 Dzięki Aleks. Wreszcie wiem, kto mi w tym łączu plącze ehehehe :-)))))))) Ellenai i tak Cię lubię. Czaruj, czaruj do woli, takiego daru marnować się nie godzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ellenai - przyznaj się, że to Twoja sprawka ; 06.10.04, 16:30 elpik cmok! jak dobrze ze mi az na tyle pozwalacie na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 akurat Ty się nas o jakieś pozwoleństwo pytasz 06.10.04, 17:33 hihihi a to dobre! Pisz pisz, pisz ile tylko i o czym tylko chcesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: akurat Ty się nas o jakieś pozwoleństwo pytas 07.10.04, 00:56 ale mi z wami dobrze na tym forum,zadnego problemu! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 no nie wytrzymam - 06.10.04, 10:05 permanentna manipulacja zegarem w celu odniesienia trudnych do ustalenia korzyści osobistych!!!!!!! ;-)) Nikt nie ma prawa przywłaszczać sobie internetu, pożaru ani kolorowych skarpetek posłanki Anity B. Hi hi hi hi ale mnie dopadła głoopaffka niechtodiabli ;-) ale to z powodu odbycia badań okresowych na przydatność do obsługi komutera. Wyniki dopiero jutro a więc dziś można sobie jeszcze poużywać, do czóbkóf wyślą mnie jutro. Załoga G stanie u drzwi, wesoły sanitariusz Zenek założy mi kaftan i odwiozą mnie windą do... izolatki (netodetoksykacja, czyli odtruwanie uzależnienia od internetu). ale poza tym wszystko OK, i jedziemy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no nie wytrzymam - 06.10.04, 16:19 no czekam ,jedz z koksem adasiu bo fajnie jedziesz cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Adasiu ja z Toba 07.10.04, 00:36 adam.67 napisał: > Załoga G stanie u drzwi, wesoły sanitariusz Zenek założy mi kaftan > i odwiozą mnie windą do... izolatki > (netodetoksykacja, czyli odtruwanie uzależnienia od internetu). dla mnie wskazana, niezbędna, konieczna bezwzględnie > ale poza tym wszystko OK, i jedziemy dalej. nie jedziemy! Idę spać. Cześć! Pojedziemy jak się wyśpię, tyle, że gdzie wcześniej to ja nie wiem; czy tu, czy może wcześniej tą windą z Tobą ehehehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś