Gość: yacho 11 IP: *.wsb-nlu.edu.pl 28.04.02, 08:39 no i jestem w waszym miescie i nie wiem czemu tak narzekacie ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinca Re: piekne miasto 29.04.02, 20:12 Ach ten urok galicyjskich miescinek :))(Tu separatysci mopga mi zarzucic wynarodowienie podwojne: raz przez Polakow, drugi raz przez zaborce ;)) Niebrzydkie to nasze miasto tylko biedne i nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: piekne miasto 29.04.02, 20:50 Ha, a ja wczoraj byłem na Prehybie...widok na Sącz był przedni.... Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: piekne miasto 29.04.02, 22:37 Ach, zazdroszcze tym, ktorzy teraz moga sie gdzies tam wloczyc po gorach...Nawet tej zadeptanej Przehyby zazdroszcze...Buuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: piekne miasto 06.05.02, 20:56 To Ci jeszcze powiem że za parę dni Jaworzyna...i prawdopodobnie ognisko nad Popradem... Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: piekne miasto 29.04.02, 21:45 "Zaborca", jak - z polskich pozycji - nazywasz Austrię, nie wynaradawiał ani Polaków, ani Lachów. Dla ziem lachowskich czasy przynależności do CK monarchii to najlepsze czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: piekne miasto IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 06.05.02, 20:30 Tak, tak pamietam te czasy. Ale mimo wszystko wole te, co sa teraz - przynajmniej moge sobie popisac cos na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: piekne miasto 06.05.02, 20:43 Z pewnością pamiętasz, hehehe. W czasach galicyjskiej autonomii poziom wolności słowa nie odbiegał od dzisiejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: piekne miasto IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 08.05.02, 11:00 W dzisiejszych czasach napietnowanych przemoca psychologiczno-egzystencjonalna, wolnosc slowa przejawia sie w traktowaniu swobody jako milczace przyzwolenie na egzaltowane sklonnosci jednostki do samodestrukcji w polaczeniu z tendencjami altruistycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś