thurd 22.12.04, 09:53 Elo Poszukuje osób z Nowego Sącza praktykujacych buddyzm. Dokładniej chodzi mi o buddyzm tybetański, a pełnią szczęścia byłyby osoby praktykujące Jungdrung Bon :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Buddyzm w Nowym Sączu 22.12.04, 23:51 ojej,mam nadzieje,ze ktos sie tu taki objawi na forum!fajnie byloby! thurd witaj miedzy nami! widze ze jestes buddysta,prawda?jak sie zaczela twoja droga do buddyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
thurd Re: Buddyzm w Nowym Sączu 23.12.04, 08:49 Elo :) Od roku szukam w necie ludzi praktykujacych w Sączu i nic. Także teraz się ogłaszam :) Jak dobrze pójdzie to w lutym - marcu 2005 zorganizuje jakiś wykład w temacie z kursem medytacyjnym. Wtedy ludzie się znajdą. :) Dużo by tu mówić o mojej drodze do buddyzmu, zaczełą się ponad 10 lat temu, a rok temu poważnie się już "przebudziłem do przebudzenia" :) - najprościej mówiąc :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Buddyzm w Nowym Sączu 23.12.04, 17:21 e jakos trudno mi uwierzyc ze nie ma ludzi praktykujacych buddyzm w nowym saczu,z czasem znajdziesz ich napewno choc sama osobiscie nie znam takich.Na wyklad o medytacji napewno zjawi sie wiele osob, no to ja ci zycze powodzenia i informuj nas jak tam leci u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Buddyzm w Nowym Sączu 27.12.04, 22:33 O buddyzmie wiem tyle co nic. Daj znać jak będziesz robić wykładzik, chętnie poszerze swoją wiedzę (czyt. niewiedzę) na temat buddyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Buddyzm w Nowym Sączu 24.12.04, 04:28 Buddyzm w Nowym Saczu? moze ale nie mysle w kazdym razie zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Buddyzm w Nowym Sączu 24.12.04, 04:30 e ja mysle ze jakas grupka by sie znalazla! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Buddyzm w Nowym Sączu 26.12.04, 16:25 przed chwilka wlasnie skonczylem ogladac "Malego Budde",przyzam sie ,ze zawsze podziwialem mnichow,ich wiedze,stan medytacji,wiare w reinkarnacje i wszystko zwiazane z ich religia.Ale podziwiac to jeszcze nie praktykowac,wiec zostane przy swojej Odpowiedz Link Zgłoś
thurd Re: Buddyzm w Nowym Sączu 27.12.04, 08:50 >>>Ale podziwiac to jeszcze nie praktykowac,wiec zostane przy swojej<<< Czego Wam i sobie życzę :) Pozdrawiam :) PS. ja dopiero teraz zrozumiałem ten film :) A to jest jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś