jepat 20.05.02, 21:14 Ile kasy trzeba mieć aby mieć odczuwalny zysk ?Grasz na giełdzie swoją kasą czy cudzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolor Re: Pytanko doKOLORA 21.05.02, 09:55 Zalezy co rozumiesz pszez odczuwalny zysk. Gram za sfojom kaske, czasem posilkuje sie otepem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Pytanko doKOLORA 22.05.02, 06:35 20 tys.co z tym zrobić.Pare lat temu kumpel sprzedał wkład na mieszkanie i kupił akcje,zasade miał taką ze nieważne po ile bo i tak kiedyś tam musi być droższa niż cena zakupu .Okazało się że się mylił :-))).Od czego się zaczyna gre na giełdzie ?Chodzi mi o elementarne kroki ,wytłumacz jak dziecku krok po kroku ,a może jest jakaś literatura ,tylko nie wykresy bo tego nie żdzierże .Czasem mam świerzutkie informacje co do niektórych firm ,wiec myśle że mógłbym wyprzedzić o krok innych,nie wiem tylko jak to ugrysć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Pytanko doKOLORA 24.05.02, 19:44 Na poczontku musisz zalozyc konto w biurze maklerskim, z mozliwosciom skladania zlecen pszez telefon. Teras na topie jest mozliwosc skladania zlecen pszez internet i mozliwosc oglondania notowan gieldowych on line. Wtedy na biezonco widzisz co sie dzieje ze spolkom, ktorom abo chcesz kupic abo spszedac. Ciekaw jestem jakie to wiadomosci masz na temat spoleczek gieldowych. Chentnie bym cos uslyszol:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Pytanko doKOLORA 28.05.02, 01:05 kolor napisał(a): > Na poczontku musisz zalozyc konto w biurze maklerskim, z mozliwosciom skladania > > zlecen pszez telefon. Teras na topie jest mozliwosc skladania zlecen pszez > internet i mozliwosc oglondania notowan gieldowych on line. Wtedy na biezonco > widzisz co sie dzieje ze spolkom, ktorom abo chcesz kupic abo spszedac. Ciekaw > jestem jakie to wiadomosci masz na temat spoleczek gieldowych. Chentnie bym cos > > uslyszol:))))))) Przeceniasz moje wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Pytanko doKOLORA 24.05.02, 20:37 moze nie jestem orginalny ale najlepiej zarobic kase...po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Pytanko doKOLORA 24.05.02, 20:51 millenik1 napisał(a): > moze nie jestem orginalny ale najlepiej zarobic kase...po prostu... Każdy sposób jest dobry, giełda równiez.... Kiedyś, gdy łatwo można było na giełdzie zarobić, nawet miałem kilka akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Pytanko doKOLORA 28.05.02, 01:04 Można robić poprostu ale do pewnego pułapu i z tego co widze to większość ludzi w polsce będzie ze swoimi zarobkami pomywaczami pomywaczy z europy,więc lepiej coś robić aby poprostu nie myśleć o kasie tylko ją mieć Odpowiedz Link Zgłoś