ellenai 08.02.05, 16:51 mamy na forum,czyzby to bylo zwiazane z milczeniem aleksa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: przestoj! 08.02.05, 17:00 Ellenku jestem ,ale nie mam czasu pisac,Wiesz z jakiego powodu,ale najgorsze jest to ze mam zepsute autko i bez niego ani rusz,wczoraj robilem cale popoludnie ,potem pojechalem sprobowac na Slowacje i rano znowu stop,nie odpalilo,dzisiaj tez pobieglem kupic kilka klamotow poskadalem i zobacze jak bedzie rano??????.Na dowrze zimno zle sie robi ,mam garaz na dzialce ale teraz tam nie dojade,za duze sniegi,jak skoncze wszystko to sie odezwe i nadrobie . Pozdrawiam Was Wszystkich ,milego klikania Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przestoj! 08.02.05, 17:13 ja wiem wlasnie ze jestes zajety teraz,a z tym autem to niezazdroszcze,ciekawa jestem co sie stalo,ze nie chce odpalic!wrrrrrrr,trzymam kciuki zeby "zaskoczylo" Odpowiedz Link Zgłoś
henia_bochenek Re: przestoj! 08.02.05, 19:15 przyczyn moze byc bardzo duzo........ ale Aleks napewno znajdzie.... wierze w jego mozliwosci. Nie rozumie jednego, zawsze myslalam, ze Aleks mieszka w Gorlicach a teraz czytam skoczylem na Slowacje czyli to chyba nie Gorlice. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przestoj! 08.02.05, 19:44 alez heniu aleks jest z gorlic,ludzie z gorlic czasem wyjezdzaja poza miasto ! naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przestoj! 08.02.05, 22:17 ale duzo piszecie ,to dobrze,tak powinno byc,bardzo sie ciesze Henia mam 28 km. do granicy ze Slowacja,przejscie drogowe Konieczna-Becherow pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jechałeś koło Klimkówki? 08.02.05, 22:52 adas wejdz na strone bartka! tak zobaczysz ja klimkowka zamarzla,kurcze blade!!!!!!!!!szok! Odpowiedz Link Zgłoś
henia_bochenek Re: jechałeś koło Klimkówki? 08.02.05, 22:56 ale ktore jezioro - Roznowskie czy Czorsztynskie? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jechałeś koło Klimkówki? 09.02.05, 17:25 Henia ,jezioro "Kilmkowskie"hihi Adamie nie jechalem,bo blizj mam prosto przez Magure,ale z tego co wiem to jest prawie cale zamarzniete Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jechałeś koło Klimkówki? 09.02.05, 18:00 rozbijdupa niezla jest tam! chodzic po jeziorku mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: jechałeś koło Klimkówki? 09.02.05, 21:57 Ellenai, a skad Ty to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: jechałeś koło Klimkówki? 09.02.05, 23:39 Aha,kolo srody to z moja glowa cos nie za bardzo,ale to moze z zimna,bo przyszlo od Ellenai,pla,pla. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jechałeś koło Klimkówki? 10.02.05, 00:58 nic nie dziwne dunajcze, kolo srody to juz czlowiek mysli o sobocie i jest rozkojarzony hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jechałeś koło Klimkówki? 10.02.05, 20:21 dzisiaj jechalem kolo Klimkowki,zamarznieta cala,kawalka wody nie widac,potem pojechalem przez Oderne ,ale droga do Kunkowej,sliskawo,ale da sie jechac,w sobote rajd Magurski,bedzie na co popatrzec.Powiem Wam tam jest prawdziwa zima, zrobilem tylko kilka zdjec, bo wialo i bylo zimno i do tego mgliscie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jechałeś koło Klimkówki? 10.02.05, 22:17 aleks podrzuc te zdjecia na priv! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jechałeś koło Klimkówki? 11.02.05, 19:51 spobuje ,bo ostatnio cos znowu mi wysylanie nie wychodzi,nie wiem dlaczego.Jednak rajd bedzie przebiegal obok Twojego domu,beda jechac trzy razy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jechałeś koło Klimkówki? 11.02.05, 20:23 o maryjo,no to nie wiem cy z to dobrze ze akurat tamtedy rajd bedzie prowadzil! zdjecia twoje dochodza,wlasnie jedno otworzylam,super!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jechałeś koło Klimkówki? 11.02.05, 20:42 tylko ze u Ciebie zdjec nie robilem, bo jechalem przez Kunkowa,tam byla droga zamknieta,a zreszta bylo juz pozno bo chyba po 16.Wialo jak diabli i byla mgla Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jechałeś koło Klimkówki? 11.02.05, 20:48 zdjecia sa super,z przyjemnoscia patrze jak sie wylaniaja gorki,lasy,doliny ktore znam!bardzo ci dziekuje za te zdjecia,a kiedys moze przy wolnym czasie ,ochocie i lepszej pogodzie pojezdzisz jeszcze i porobisz zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jechałeś koło Klimkówki? 11.02.05, 20:56 tak,oczywiscie ze sie wybiore,tylko ostatnio nie planowalem tamtedy jechac,dlatego tak pozno jechalem,chcielismy zobaczyc prawdziwa zime tam jest pienie.Ale jak sie siedzi w cieplym autku,ale jak sobie pomysle ile dzieci chodzi po takich bezdrozach i zawiejach to mi sie w glowie nie miesci Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jechałeś koło Klimkówki? 11.02.05, 21:11 pieknie jest to fakt,teraz jednak dzieciarnia jest dowozona do szkoly,moje pokolenie zaiwanialo na piechote po tych drogach i powiem ci ze to jest cos za czym tesknie a co nie wroci eh,zeby znow moc przejsc sie pare razy tymi drogami! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: jechałeś koło Klimkówki? 11.02.05, 22:44 Ellenai, w czym rzecz,kupoj bilet i jazda,juz nie musisz na zime ale wiosna tez ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jechałeś koło Klimkówki? 11.02.05, 22:56 um,to nie takie proste,trzeba to zorganizowac! Odpowiedz Link Zgłoś