millenik1 02.06.02, 17:36 wysluchalem wlasnie w vivie "alive" P.O.D.-kawalek dobrego chrzescijanskiego rocka(prawie sie wzruszylem)...a moze Was cos zaciekawilo ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GammaRay Re: muzyczka... IP: *.pk.edu.pl 02.06.02, 17:43 Owszem. Nowa płyta "Edenbridge" - Arcana jak też ostatni krążek "Delight" - The Fadding Tale Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: muzyczka... 02.06.02, 23:22 teraz Was zabije tym postem ;)...sluchalam ostatnio grana na zywo muzyke chakaska...niesamowite.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: muzyczka... 03.06.02, 19:22 CHAKASKA ????????? Coś czytałam na forum Przemyśl ale nadal nie wiem co to jest .Napisz więcej !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: muzyczka... 04.06.02, 08:18 Słucham ostatnio przedostatniej płytki Voo voo "płyta z muzyką" -rewelacja.. a w samochodzie "Discipline" King Crimson - ta płyta ma takiego kopa że jestem wszędzie pół godziny przed czasem - gorąco polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: muzyczka... 04.06.02, 10:18 A ja ostatnio jestem strasznie do tyłu jeśli chodzi o muzykę. Nie mam czasu na wynajdywanie nowych płytek, ani tym bardziej na słuchanie, ale chętnie coś nowego bym odkrył/spiracił. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: muzyczka... 04.06.02, 11:28 wook napisał(a): > haha, a co na to chłopcy radarowcy? :))) Chłopcy radarowcy łapią muzyczkę na radar i się gibią... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: muzyczka... 04.06.02, 19:57 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > CHAKASKA ????????? Coś czytałam na forum Przemyśl ale nadal nie wiem co to > jest .Napisz więcej !!!!!!!!!!!! Wiec...jeśli muzyka chakaska to syberia jesli syberia to szamanizm...ale nie tylko...charakterystyczne dla tej muzyki oprocz tradycyjnych ludowych instrumentow ( np.bebny, drumla )jest gardlowy spiew...taki spiew polifoniczny czyli jeden czlowiek wydobywa kilka dzwiekow, mozna spiewac nie tylko dwoma glosami ale nawet calymi akordami! Roznie ten spiew sie nazywa ...alikwoty, xoomij, naddźwieki :) cos niesamowitego :) Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: muzyczka... 04.06.02, 21:19 rytmiczna melodia wprawiajaca w trans(troche ziol,wody ognistej i tych rzeczy..) chyba rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: muzyczka... 05.06.02, 09:23 millenik1 napisał(a): > rytmiczna melodia wprawiajaca w trans(troche ziol,wody ognistej i tych > rzeczy..) chyba rozumie... Milenik sprecyzuj ziół. Jakich ziół czyżby TYCH ziół :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Sporo wzruszeń IP: 207.30.78.* 04.06.02, 22:00 Piosenka Edyty G. przed meczem Polska - Korea. Kto widział nie zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Sporo wzruszeń 05.06.02, 08:40 Nie widziałem, ciekawe czy to powtórzą, podobno kanał? Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Sporo wzruszeń 05.06.02, 08:51 Kto ją tam "wpromował"? Proszę o typy.(PZPN nic o tym nie wiedział! No to kto tu decydował? Taka drżąco mdlejąca kicha to nie hymn do boju, tylko sabotażowa akcja podłamania ducha walki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Sporo wzruszeń 05.06.02, 08:57 wook napisał(a): > Nie widziałem, ciekawe czy to powtórzą, podobno kanał? Ja już dzisiaj znalazłem w necie fragment tego czegoś co "zaśpiewła". Ten fragment trwa niestety tylko 10 sekund więc szkoda sobie głowę zawracać jego ściąganiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Można znaleźć 1min 26sec Edyty - rekord? IP: 207.30.78.* 06.06.02, 21:25 Mam taki kawałek hymnu, czy to najdłuższy do znalezienia w sieci? A propos: ile trwały "wariacje Pani Górniak" przed meczem? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Można znaleźć 1min 26sec Edyty - rekord? 07.06.02, 08:55 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Mam taki kawałek hymnu, czy to najdłuższy do znalezienia w sieci? > A propos: ile trwały "wariacje Pani Górniak" przed meczem? i.wp.pl/a/f/mp3/122 Na "Wirtualnej Polsce" jest całość, nie wiem czy powyższy link zatrybi, jeśli nie należy wejść na WP, a następnie w dział SPORT. Odpowiedz Link Zgłoś