Dodaj do ulubionych

kajdany prawa

26.03.05, 14:23
Czlowiek jak mysz w laboratorim.Zamknieta przestrzen ,korytarze i
sciany;pozory wolnosci.Czlowiek to jak jaslanin na ulicy;przejscia dla
pieszych w najbardziej absurdalny sposob wkomponowane w przestrzen ciasnego
mozgu architekta dla ktorego najcenniejszym narzedziem jest kreska -
stad ,dotad.Forum to swoboda wypowiedzi ale to tez pozory swobody bo raz po
raz piszacy wali lbem w niewidoczna jak dla myszy sciany
zakazow ,nakazow,moderatorow i prokuratorow.Nie pokazuj,nie
pisz,poprawnie,niepoprawnie itd;okazuje sie ze stworzono mini boga -
moderatora ktory w pozornej zgodzie z "przepisami" moze wyplukac "tworczosc"
z wszelkich rodzaju wrogich klasowo i obyczajowo popluczyn,to tak jakby
pozbawic zupe soli,pieprzu,kucharka ,zieleniny i pomaranczowo polyskujacych
grubasnych jak meskie przyrodzenie kuszacych swa tezyzna
marchwi...smacznego....
Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: kajdany prawa 26.03.05, 14:52
      Rany Boskie !!! Rany Boskie !!!
      Wasza Wysokość, te wszystkie popłuczyny, męskie przyrodzenia i wrogi klasowo
      kucharek to DO MNIE ???

Wiedziałam, wiedziałam z Cuskim i Harnasiem sobie poradzę.... wykończy mnie
      Jarmulka.
      • inny.obserwator Re: kajdany prawa 26.03.05, 14:58
        0kowita napisała:

> Wiedziałam, wiedziałam z Cuskim i Harnasiem sobie poradzę.... wykończy mnie
        > Jarmulka.

Jarmułka wszystkich wykończy :)
        • 0kowita Re: kajdany prawa 26.03.05, 15:00
          Taki to przywilej geniuszy, że pokazują innym ich głupotę. Bo Jarmulka to
          geniusz Obserwatorze.
          • jarmulka Re: kajdany prawa 26.03.05, 15:18
            Niemal kazdy z wladcow mial przy swoim boku kogos kto zaslugujac na miano blazna
            czy polglowka ,mial ten przywilej ze walil wladcy prosto i w oczeta co mysli
            .Wprawdzie laskawosc wladcy pozwalala takiej kreaturze cieszyc sie zyciem ale
            kazde otwarcie ust naznaczone bylo strachem przed wzniesionym toporem kata.Mysle
            ze Okowita doskonale radzila sobie w czasach anarchii ,poradzi sobie i teraz
            zwlaszcza ze i wypowiedzi harnasi i jego mutantow jesli tacy sa zgieli juz swe
            harde karki przd majestatem koronowanej glowy.
            • 0kowita Re: kajdany prawa 26.03.05, 15:23
              Nadmiar skromności w Waszej Wysokości.... nadmiar.

PS. Dalsze walenie prosto w oczy będzie zawsze mile widziane.
              Wesołych Świąt Wasza Wysokość
              • adas49 Re: kajdany prawa 30.03.05, 19:45
                0kowita napisała: > PS. Dalsze walenie prosto w oczy będzie zawsze mile
                widziane.

Jarmulka jest dzentelmenem i jako taki nie "wali" kobiet (cokolwiek by to
                znaczylo) a jedynie delikatnie sugeruje rozwiazania.Drobna roznica choc
                znaczaca...
            • cuski Re: Zaslugujesz na miano ... 30.03.05, 21:42
              Bravo Jarmulka!
              Zaslugujesz na miano nadwornego blazna naszej najjasniej panujacej CENZURALNEJ.
      • harnasi Cenzura prowadzi do monarchii a to nie tak !! 26.03.05, 21:26
        Cenzura to już kiedyś ktoś przerabiał W PZPR dlaczego boicie się moich tekstów
        i prawdy !
        • 0kowita Re: Cenzura prowadzi do monarchii a to nie tak !! 26.03.05, 21:43
          Sądzę Harnasi, że to nie chodzi o to że ktoś się boi prawdy.Ale to jest tak, że
          każdemu nielekko i każdy gdy wieczorem siądzie na forum chciałby odpocząć, może
          i się pokłócić ale nikt nie chce być zwymyślany. Przyznasz, że często tu
          wymyślałeś różnym osobom.
          Ja Ci nie mówię "wynocha". Robisz tu dużo ruchu, zakladasz nowe watki....
          czasem jesteś zabawny. Pisz co chcesz. Ale jeżeli będziesz bluzgał tu na innych
          lub znosił ploty z miasta to będę musiała wycinać.....taka rola cenzury. Nie ja
          ją wymyśliłam i nie byłoby tu jej gdyby nie Ty i Cuski. Tak nie mogło być by
          internautom Jasło kojarzyło się z przekleństwami i plotami.

Wesołych Świąt Harnasi
          • 0kowita Re: Cenzura prowadzi do monarchii a to nie tak !! 26.03.05, 21:48
            I litości!!!! Nie kopiuj takich długich tekstów. Kto to przeczyta ???
            • cuski Re: Nie pouczaj innych ! 27.03.05, 04:12
              Nie pouczaj innych!

Ja chetnie czytam teksty Harnasiego, nawet te nieco przydlugawe.
          • cuski Re: Ludzie, co to ku*** za FORUM ! 27.03.05, 04:09
            Okowita napisala w jednym z postow: ...Taka rola cenzury. Nie ja ją wymyśliłam
            i nie byłoby tu jej gdyby nie Ty (chodzi o Harnasiego) i Cuski. Tak nie mogło
            być by internautom Jasło kojarzyło się z przekleństwami i plotami.

Za kogo Ty sie uwazasz, ze wypowiadasz sie ogolnie za internautow!

To, ze przewodzisz MGWA (Mala Grupa Wzajemnej Adoracji) nie upowaznia Cie do
            wypowiadania sie za innych.

Ludzie, co to ku*** za FORUM!
            • sweetnick Re: Ludzie, co to ku*** za FORUM ! 31.03.05, 07:57
              A ty za kogo się uważasz ?! Zastanawia mnie jakie ma samopoczucie gnojek
              wypsiujący anonimy. Tchórz, który się chowa za nickiem i obraża kogo popadnie.
              Jak nie było netu to prawdopodobnie pisałeś po dworcowych kiblach, piwnicach i
              sikaleś przekleństwa na śniegu.
              Twoje samopoczucie zapewne się poprawia jak tak sobie użyjesz po kimś. Czujesz
              się taki super- nie ? Taki ważny i wogóle w cyke bohater ? Być może się jeszcze
              nie golisz - więc rano tylko wpatrujesz się w lustro i klepiąc po ramieniu
              mówisz - cuski ależ ty jesteś bombowy gość i popierdujesz radośnie z podniecenia
              że oto tam w lustrze przed toba cuski - facet który wali prawde po oczach.
              • ouimet Re: Ludzie, co to ku*** za FORUM ! 31.03.05, 09:42
                sweetnick napisał:
                cuski ależ ty jesteś bombowy gość i popierdujesz radośnie z podniecenia ,
                że oto tam w lustrze przed toba cuski - facet który wali prawde po oczach.

moze i "wali" przed lustrem/po oczach? -watpliwe/ale wyglada raczej ,ze sperma
                wcisnela mu sie tam,gdzie normalnie jest mozg....u malp tez-pod czerepem.

ps.wszak pozdrawial w swoim -malpim-"geganiu"...
                • cuski Re: Ludzie, co to ku*** za FORUM ! 01.04.05, 07:24
                  Gegaj dalej w malpim dialekcie, a moderatorka niech dalej udaje SLEPA.
                  Zobaczymy, kto postawi kropke nad "i"!
              • cuski Re: Ludzie, co to ku*** za FORUM ! 01.04.05, 07:21
                Co sweetnick, prawda w oczy cie kole?

A tak na marginesie piepszysz jakbys szaleju sie najadl. Moze dasz przyklad
                BOHATERZE i przedstawisz sie z imienia i nazwiska!
                • sweetnick Re: Ludzie, co to ku*** za FORUM ! 01.04.05, 07:50
                  cuski napisał:

> Co sweetnick, prawda w oczy cie kole?
                  >
                  > A tak na marginesie piepszysz jakbys szaleju sie najadl. Moze dasz przyklad
                  > BOHATERZE i przedstawisz sie z imienia i nazwiska!

Mnie nie kole - bo ja nie używam nazwisk. Ale ty i tak tego nie zrozumiesz, bo
                  za mało jesz szaleju.
                  • cuski Re: Ludzie, co to ku*** za FORUM ! 01.04.05, 08:01
                    Nie uzywasz nazwiska? W takim razie musisz byc bytem NIEISTNYM!
      • cuski Re: Jak dobrze jest ... 30.03.05, 21:37
        Okowita napisala: Wiedziałam, wiedziałam z Cuskim i Harnasiem sobie poradzę....

Jak dobrze jest sobie czasem pomarzyc!!!
    • cuski Re: Harnasi 27.03.05, 04:14
      I wlasnie takimi bzdurami zajmuje sie NASZA nadworna moderatorka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka