Dodaj do ulubionych

...informacja...

02.05.05, 16:39
Informuję :

1. Odnośnie kopiowania.... mnie nie przeszkadzają kopiowania Cuskiego.
Krótkie teksty... ciekawostki, nowinki - mogą być czasem tematem do dalszej
dyskusji. Ale (choć w strachu będąc) ośmielam się pouczyć właściciela
prywatnego forum ........
Panie Cuski, chyba wie Pan dobrze, że kopiowanie cudzych tekstów bez podania
autora i źródła jest naruszeniem prawa autorskiego ????? Chyba Pan wie, że
nie jest to ani legalne, ani uczciwe ????

Kopiowania inne.......
Dziś wykasowałam dwa kopiowania pana Harnasi. Jeśli chce wiedzieć
dlaczego .... niech pyta mnie na tzw. priv.

2. Krytyka osób publicznych.
Można na forum krytykować wymienione z nazwiska osoby publiczne ale bez
wulgaryzmów i pomówień.
BEZ POMÓWIEŃ.
Czy mam tłumaczyć co wolno pisać o Kozaku, Zającu i innych ???????
Chyba nie muszę.........przynajmniej - taką nadzieję mam.

3. Nie było mnie tu chwilę jakąś i patrząc na forum od strony moderatora
widzę, że zostało tu wycięte parę postów. ........a więc nie tylko ja tu
sprzątam. Sprzątają inni....... ważniejsi niż ja.
Tak więc wszystkie pretensje.... nie do mnie. Do właściciela stron !!!!!

4. Raz bym chciała nie zobaczyc tutaj tych tekstow
o intelektualnej impotencji, onaniźmie..... itd
To tylko prośba.
Chłopaki !!!!!!!!! przestańcie jazgotac !!
Obserwuj wątek
    • cuski Re: Chora mistyfikacja 02.05.05, 17:05
      Sam jazgotasz panie moderatorze i juz zaczynam sie gubic w twoich nickach.

Otoz drodzy forumowicze! Niejaka osoba o nicku "CUSKA" wladowala sie na moje
      prywatne forum, jak rowniez na "Forum Chicago", po to tylko, aby oznajmic jaki
      to Cuski jest be. Jej watek wywolal istne pieklo. Admin tamtejszego forum dla
      uspokojenia atmosfery powycinal jej wypociny. Tak sie sklada, ze tamten watek,
      byl niemalze identyczny z obecnym watkiem Okowity.

A wiec drogi OKOWITO czy jak wolisz CUSKO, pytam: "Jak daleko posunie sie twoja
      zazdrosc i perfidia ? Iloma nickami zamierzasz wladac ? Ile jeszcze forow
      zdazysz zainfekowac ?
      • 0kowita Re: Chora mistyfikacja 02.05.05, 18:15
        Cuski, Ty jesteś płci męskiej ?
        Jesteś facetem ?.............
        Jesteś facetem ....takim ,który chce pieści i doproowadza do do ekstazy ino
        kobiety ??????????

Pogadaajmy o seksie, Cuski.

Ja nie boję się tego tematu.
        • cuski Re: Chora mistyfikacja 02.05.05, 18:27
          Nie lubie jak facet zaprasza mnie do takich rozmow. Na dodatek facet, ktory
          uzywa zenskich nickow.
          • 0kowita Re: Chora mistyfikacja 02.05.05, 18:37
            Czego się boisz ?
            • 0kowita Re: Chora mistyfikacja 02.05.05, 18:47
              Rozmawiajmy o seksie, o milości ...... a - i też o polityce , która gównem
              jest

Przeklinajmy....póki nam tu wolno ale nie na siebie.
              Przeklinajmy na ten kurewski świat.......

Na to kurewskie życie jakie nam się nie udało.........
              • cuski Re: Chora mistyfikacja 02.05.05, 19:11
                Jesli myslisz, ze cos zaiskrzy miedzy nami, to jestes w bledzie !

Co do rozmow, zauwazylem, ze mamy calkiem odmienne tematy ! Wiekszosc z moich
                mostow skupia sie wokol POLITYKI, ktora jest owszem guwnem, ale od tego guwna
                wiele zalezy. Zauwazylem, ze nie podejmujesz rozmow na temat polityki. Szanuje
                to, bo wiem, ze to ciezki temat - znam go z autopsji. Ale nie mowie ci i nie
                zmuszam cie do wlaczania sie do dyskusji. Tego samego oczekuje od ciebie - nie
                zmuszaj mnie do rozmow typu: "Jaka ladna mamy wiosne tego roku !" Gadaj sobie o
                tym, ze swoimi znajomy. Ja nie wtykam NOSA wszedzie, wiec moze ty tez nie
                podejmuj tematow, ktore cie mecza. Chcesz dymu nie ma sprawy - ja potrafie sie
                bronic. Jedna z moich glownych zasad brzmi: "Ty wybieraj sobie znajomych."
                Niestety, ty nie zostales przeze mnie wybrany. Druga z moich zasad brzmi: "Nie
                zaczynaj WALKI, lecz gdy juz do niej dojdzie nie badz BIERNY." Z moich
                obserwacji wynika, ze mamy zupelnie inne charaktery. Ja mowie prawde otwarcie,
                nie uzywam innych nickow, nie podlizuje sie sztucznie, nie kasam milczkiem ! Ty
                zawsze owijasz wszystko i komplikujesz, uzywasz wiecej niz jednego nicka,
                podlizujesz sie innym i milczkiem kasasz. Dowodem na to jest twoj watek
                (perfidny atak personalny na moja osobe), ktory umiescilas na moim forum i
                na "Forum Chicago", a ktory juz jest niebytem dzieki tamtejszemu adminowi.

Podsumowajac powyzsze, zbyt wielka dzieli nas granica, aby doszlo do ocieplenia
                relacji miedzy nami. Idz z BOGIEM i nie wchodz innym w droge.
                • 0kowita Re: Chora mistyfikacja 02.05.05, 19:44
                  miedzy nami nic nie zaistkrzy........to wykluczone

nie musisz mnie lubic

Nie chcę abyś mi przytakiwał.
                  Takie forum gdzie ludzie sobie przytakuja to jedno wielkie gówno....

jesteś inny, jesteś dziwny............. trwaj.
                  póki ja tu będę - krzywdy miec nie będziesz........tylko....
                  nie bluzgaj na innych, nie siej plot...............

...czasem Cię zwymyślam ale........ileż ja tam mogę.
                  • cuski Re: Chora mistyfikacja 02.05.05, 19:48
                    O jakich plotach mowisz? Moze bys sprecyzowal!

Co do bluzgania, to owszem czasem mnie poniesie, lecz jest wynik prowokacji,
                    ktora i tobie nie jest obca.
      • marxx Re: Chora mistyfikacja 03.05.05, 03:18
        Witam cale Jaslo :)))
        Pozdrowienia dla wszystkich i szczegolnie dla tych ktorych znam Jerry , Bolek
        i Georghe

To ja jestem tym strasznym adminem ktory wycina watki pani o nicku Cuska, to
        jest klamsto, watek zostal wyciety tylko z jednego powodu, bo przerodzil sie w
        bzdurna wymiane zdan miedzy Cuskim i mna.
        To jest jedyny powod zlikwidowania watku, a nie "istne pieklo ktore , bla
        bla....." totalna bzdura .

Jeszcze raz pozdrawiam i zycze rozwoju Waszego Forum!!!!!!!!!!

PS: czy ktos wie gdzie jest Bolek71 ???

marxx

cuski napisał:

Niejaka osoba o nicku "CUSKA" wladowala sie na moje
        > prywatne forum, jak rowniez na "Forum Chicago", po to tylko, aby oznajmic
        jaki
        > to Cuski jest be. Jej watek wywolal istne pieklo. Admin tamtejszego forum dla
        > uspokojenia atmosfery powycinal jej wypociny.
        • 0kowita Witaj Marxx 03.05.05, 04:48
          marxx napisał:

> Witam cale Jaslo :)))
          > Pozdrowienia dla wszystkich i szczegolnie dla tych ktorych znam Jerry , Bolek
          > i Georghe

Witaj Marxx na forum Jasło........czym chata bogata..

Wiesz co ? Cuski to jest jak..........
          ...........
          hmmmm z czym by to porównac.....????????

Aaaaaaaa już wiem.
          On jest jak łysina :
          - wyleczyc się nie da,
          - polubic się nie da,
          - przywyknąc trza !
          Jedno co można o nim dobrego powiedziec to to, że płodny jest i forumy rozkręca.
          • cuski Re: Forum - Niebo 03.05.05, 16:40
            0kowita - Cuska napisał:
            "Wiesz co ? Cuski to jest jak..........
            hmmmm z czym by to porównac.....????????
            Aaaaaaaa już wiem.
            On jest jak łysina :
            - wyleczyc się nie da,
            - polubic się nie da,
            - przywyknąc trza !
            Jedno co można o nim dobrego powiedziec to to, że płodny jest i forumy
            rozkręca."

Pierwsza sprawa: "Jestes pewny, ze lysiny nie da sie wyleczyc?"

Druga sprawa: Zastanawiajace jest to, jak jedno SCIERWO zwachalo sie z drugim
            SCIERWEM ?

Odpowiedz jest prosta: Zarowno jedno SCIERWO jak i drugie SCIERWO nie lubi, gdy
            dwie gwiazdy swiecia na jednym FORUM-NIEBIE!
        • cuski Re: Chora mistyfikacja 03.05.05, 16:31
          Marxx napisał:
          "To ja jestem tym strasznym adminem ktory wycina watki pani o nicku Cuska, to
          jest klamsto, watek zostal wyciety tylko z jednego powodu, bo przerodzil sie w
          bzdurna wymiane zdan miedzy Cuskim i mna."

I to wlasnie chcialem powiedziec, a ty tylko to potwierdziles!

Na "Forum Chicago" wparowala osoba o nicku "Cuska" - czytaj Okowita, aby
          oznajmic forumowiczom jaki to Cuski jest be. Jej watek przerodzil sie w bzdurna
          dyskuje miedzy mna a adminem Marxxem. Jednego tylko zapomnial powiedziec admin,
          ze do dyskusji wlaczyli sie inni i zrobila sie istna wojna. Admin nie
          wyrzucilbym tego watku, gdyby jego notowania na forum nie zaczely spadac. Padly
          duze slowa krytyki pod jego adresem wiec dla zatarcia sladow USUNAL caly watek,
          co jeszcze bardziej rozjuszylo tamtejszych forumowiczow.

PS. Tak wiec drogi adminie, jesli mowisz prawde, to mow cala i naga, a nie
          tylko jej czesc !
    • harnasi kłamcy !!!!!! 02.05.05, 21:35
      prawda kole w oczy co ile ci kozak zapłacił i zając ci tez płaci CENZURA to
      już przerabiałem wiesz co jesteście żałosni Manipulanci !!! żadnych wulgaryzmów
      nie pisałem tylko prawdę o zającu z kozakiem ze razem grają a co Może Zając nie
      jest adwokatem MAFII A KTO WYBRONIŁ TYCH OD HARACZY ? CO? zbił karę wiezienia z
      12 lat na 3- i 4lata i co to nie jest prawda ? jesteście żałości Manipulanci z
      SLD lub UW czy PD bo wyborcza w tych łapkach siedzi
      • cuski Re: MANIPULACJA 02.05.05, 21:47
        Najzabawniejsze jest to, ze ludzie daja sie nabierac! Malo tego, daja sie
        wciagac w cala te machine. Uzyje teraz bardzo modnego slowa, ktore w pelni odda
        to co sie tutaj dzieje - "MANIPULACJA."
        • harnasi Re: MANIPULACJA 02.05.05, 21:50
          masz racjie wycinaja postu prawdy a zostawiaja sweje te które im wygodne
          dranie!!!!
          • cuski Re: MANIPULACJA 02.05.05, 21:57
            Szkoda, ze nie widziales jaka wojne na "Forum Chicago" rozpetal nasz moderator.
            Juz nie wiem jak mam do niego sie zwracac, bo uzywa kilku nickow. Boli go, ze
            mam wlasne forum i moge pisac swobodnie, bez leku, ze ktos zrobi, SZYBKIE
            CIECIE.
            • marxx Re: MANIPULACJA 03.05.05, 03:31
              Boze Cuski ty to dopiero masz manie wielkosci, przedstawiasz fakty jak
              chcesz...Twoje prawo...fakt. Moje prawo sprostowac te klamstwa :(

Po pierwsze Cuski nie pisz o mnie "nasz moderator" z jednego powodu, dopiero
              wpadles i na razie jeszcze nic nie napisales od siebie (pomijam cytaty), jesli
              juz to jestem moderatorem forumowym.

Po drugie, jestem na forum Chicago prawie dwa lata, Ty dopiero tydzien, i tylko
              Ty jestes powodem zamieszania a co do ilosci moich nickow, to nie pierdziel bez
              sensu, zobacz ile pisze i co pisze na wyszukiwarce, albo zapytaj sie ludzi na
              naszych spotkaniach forumowych co oni powiedza Ci o moich "wielu nickach"

Zawsze bylem Marxx i taki pewnie umre :)
              Taaak placze ze masz wlasne forum na ktorym Ty sam piszesz ...beeee
              O qrde to znaczy ze ja tez moge zalozyc wlasne forum! no to do roboty.

Cuski , juz zaczynalem myslec , ze cytowanie bez opamietania jest jakas forma
              pokazania siebie .
              Ale Ty jests pospolitym klamca! Szkoda , ze taki ktos wpadl Chicago.

pozdrowienia dla wszystkich z jednym nickiem!
              :)
              marxx

cuski napisał:

> Szkoda, ze nie widziales jaka wojne na "Forum Chicago" rozpetal nasz
              moderator.
              >
              > Juz nie wiem jak mam do niego sie zwracac, bo uzywa kilku nickow. Boli go, ze
              > mam wlasne forum i moge pisac swobodnie, bez leku, ze ktos zrobi, SZYBKIE
              > CIECIE.
              • cuski Re: MARXX - MANIPULACJA 03.05.05, 16:56
                Marxx napisał:
                "Boze Cuski ty to dopiero masz manie wielkosci, przedstawiasz fakty jak
                chcesz...Twoje prawo...fakt. Moje prawo sprostowac te klamstwa :(
                Po pierwsze Cuski nie pisz o mnie "nasz moderator" z jednego powodu, dopiero
                wpadles i na razie jeszcze nic nie napisales od siebie (pomijam cytaty), jesli
                juz to jestem moderatorem forumowym.
                Po drugie, jestem na forum Chicago prawie dwa lata, Ty dopiero tydzien, i tylko
                Ty jestes powodem zamieszania a co do ilosci moich nickow, to nie pierdziel bez
                sensu, zobacz ile pisze i co pisze na wyszukiwarce, albo zapytaj sie ludzi na
                naszych spotkaniach forumowych co oni powiedza Ci o moich "wielu nickach"
                Zawsze bylem Marxx i taki pewnie umre :)
                Taaak placze ze masz wlasne forum na ktorym Ty sam piszesz ...beeee
                O qrde to znaczy ze ja tez moge zalozyc wlasne forum! no to do roboty."

Nie wzywaj gosciu BOGA nadaremo - to po pierwsze!

A druga sprawa to czytaj dobrze posty. Widze, ze masz jakas alergie na moim
                punkcie czlowieku - niestety nie znam dobrego ANTIDOTUM. Gdybys mial na czym
                BERET nosic, to nie rozpisywalbys sie nadaremno. Mowiac "nasz moderator" mialem
                na mysli OKOWITA - CUSKA. Pomimo, ze uzywa zenskich nickow zwracam sie do niej
                jak do faceta, lecz ty tego nie wiedziales, bo po co? Twoj cel byl jeden
                wparowac na forum Jaslo i zrobic kolejny dym. W nastepnym watku pozwole sobie
                przytoczyc opinie na twoj temat - rodem z twego forum.

PS. Pamietaj, ze ja zawsze odplacam pieknym za nadobne! Jesli myslisz koles, ze
                bede twoim workiem treningowym to sie grubo mylisz. Czemu nie poruszyles tego
                tematu na "Forum Chicago"? Odpowiem ci: "Bo sie boisz reakcji osob tam
                piszacych." Wygodniej bylo wparowac na obcy grunt, po to tylko, zeby zrobic
                dym. A na swoim forum odgrywasz przykladnego, sprawiedliwego admina - na
                szczescie nie wszyscy to kupili.
                • cuski Re: MARXX - MANIPULACJA 03.05.05, 17:58
                  W tym poscie przedstawie Wam opinie (a raczej maly dialog) na temat
                  admina "Forum Chicago", ktory zawital na jasieslkie forum celem narobienia dymu.

Admin Marxx: "Spokojnie profesorowie!
                  Ja nie jestem jedyny ktory tworzy jakosc tego forum, moze tylko jestem jedyny
                  ktory juz ponad poltora roku czeka na "zalew" ciekawych emigracyjnych watkow
                  czy jakas wspolna inicjatywe."

Mastervoland (piszacy na "Forum Chicago"): "Powtorze za forumowa kolezanka
                  Tradycja, okresl zasady coby tacy delikwenci jak ja wiedzieli co wolno co nie."

Admin Marxx: "Jesli watki czy posty w pewnym momencie beda doprowadzaly do
                  niepotrzebnych nerwow, spiec, klotni, tez beda kasowane...czy tego chcecie czy
                  nie, to jest czesc "zasad" tego forum."

Mastervoland: "Czesto sam te wasnie prowokujesz. Krytykowac, lecz krytyki nie
                  przyjmowac!"

Admin Marxx: "PS:dawno nie widzialem aby w tak banalnej sprawie szafowano
                  slowami: WOLNOSC, DEMOKRACJA, FASZYZM, INGEROWAC, BEZ ZASAD, NIEOMYLNOSC...to
                  brzmi prawie jak nasza sejmowa prawica , ta "madrzejsza" inaczej.
                  Chociaz trudno sie dziwic, toz to polskie forum, nie mozna przeciez pisac i
                  prowadzic ciekawej forumowej rozmowy/rozmow, nie mozna najzwyczajniej w
                  swiecie."

Mastervoland: "Wszystko to rzecz wzgledna, powtarzam . Momentami jestes
                  strasznym nudziarzem, ale trzeba to tolerowac."

Admin Marxx: "zdrowo pojajcowac i byc usmiechnietym."

Mastervoland: "Zauwaz, ze twoj smiech odbija sie tylko twoim echem."

Admin Marxx: "PS:czy tylko mi sie wydaje, ze zasada powinna byc pisanie pod
                  jednym nickiem."

Mastervoland: "Jakas mania przesladowcza???"

Admin Marxx: "przedstawianie sie w kilku slowach po przyjsciu na jakiekolwiek
                  prywatne forum?"

Mastervoland: "Witam! Jam jest czescia tej sily, ktora wicznie zla pragnac
                  wieczne czyni dobro.

Aloha! Bledny adminie, czytaj w bledzie."

PS. I ja przylacze sie do slow Mastervolanda: "Aloha! Bledny adminie, czytaj w
                  bledzie." I jeszcze jedno: Czyz to nie dziwne, ze Admin "Forum Chicago",
                  mieszkajacy w Wietrznym Miescie, a pochodzacy z GDANSKA, zainteresowal sie
                  Forum "Jaslo" ?

Pozdrawiam Tych, ktorzy nie boja sie walczyc o PRAWDE.
        • cuski Re: MANIPULACJA 02.05.05, 22:13
          Wchodzac do sieci jestesmy narazenie na potworna MANIPULACJE.

Poznajemy na przyklad wspaniałą dziewczynę, która może być wąsatym facetem.
          Innymi slowy po drugiej stronie może siedzieć ktokolwiek: łowca ludzkich
          organów szukający zdrowej wątroby, policjant albo po prostu zwykla osoba
          szukajaca bratniej duszy.

Miliony ludzi na całym świecie włącza codziennie komputer i wchodzi do
          Internetu - nie wiedząc nawet, jak bardzo ryzykują.
          • jarmulka Re: MANIPULACJA cuski 03.05.05, 15:38
            Cale zycie jest jedna wielka manipulacja.Juz tatus i mamusia "manipulowali"
            zebys zaczerpnal powietrza przez otwor miedzy nogami i z tym wrodzonym
            manipulatorstwem borykasz sie do smierci.Na forum kroluja
            powiedzonka "manipulowac" albo " prowokowac" a w polskim internecie pojawilo
            sie idiotyczne sformulowanie trollowac przez dwa "ll" ;pojawil sie tez
            spoleczny cenzor zwany moderatorem ,ot taki malutki bog ktory na dobra sprawe
            moze wszystko bawiac sie literkami,ptaszkami i myszka i w ten sposob broniac
            miernoty umyslowe ktorych natura nie wyposazyla w zmysl samoobrony,intuicyjna
            logike myslenia i zamilowanie do pokonywania przeszkod ,nie mowiac o
            zdolnosciach przekonywania,oceny ,kontroli i zdrowego rozsadku stad wiec
            mozliwe sa zwiazki wasatych starcow z pieknymi mlodymi internetowymi
            hurysami.Rzecz jednak w tym ze ten wasaty starzec musi miec nieco wiecej pod
            przykryciem glowy niz przestrzen zarezerwowana na mozg.
            • cuski Re: MANIPULACJA Jarmulka 03.05.05, 17:00
              Dobrze powiedziane Jarmulka!
      • 0kowita Re: kłamcy !!!!!! 03.05.05, 11:26
        harnasi napisał:

> prawda kole w oczy co ile ci kozak zapłacił i zając ci tez płaci CENZURA to
        > już przerabiałem wiesz co jesteście żałosni Manipulanci !!! żadnych
        wulgaryzmów
        >
        > nie pisałem tylko prawdę o zającu z kozakiem ze razem grają a co Może Zając
        nie
        >
        > jest adwokatem MAFII A KTO WYBRONIŁ TYCH OD HARACZY ? CO? zbił karę wiezienia
        z
        >
        > 12 lat na 3- i 4lata i co to nie jest prawda ? jesteście żałości Manipulanci
        z
        > SLD lub UW czy PD bo wyborcza w tych łapkach siedzi

No i widzisz Harnasi, niby to samo napisałeś o Zającu co wcześniej a jednak
        zupełnie inaczej.......nawet reklamę mu zrobiłeś, że skutecznym obrońcą jest.
        Uczysz się chłopie ! muszę Cię częściej wycinac...?????????????

A to, że mnie wymyślasz to (jak zwykle)......wybaczam.
        • inny.obserwator Re: kłamcy !!!!!! 03.05.05, 23:28
          Okowito, a może zgłosimy do administracji, że harnasi, cuski, kostucha,
          pierdziel itd. jednego nicka używją? =] Przecież to też nieregulaminowe =] Ale
          by był spokój...
          • harnasi Re: kłamcy !!!!!! 03.05.05, 23:36
            jestes w błedzie akurat zaden z nas to nie ta sama osoba ?ehhehheh baranie !!!
            mylisz sie i nie porównuj mnie do pierdzila i kostuchy !!!
            • cuski Re: Dzieki za komplement 04.05.05, 00:07
              He he he, dzieki za komplement Harnasi.
          • cuski Re: Zajebisty pomysl ! 04.05.05, 00:06
            Inny obserwator napisał:
            "Okowito, a może zgłosimy do administracji, że harnasi, cuski, kostucha,
            pierdziel itd. jednego nicka używją? =] Przecież to też nieregulaminowe =] Ale
            by był spokój..."

Zajebisty pomysl ! Jestem ZA !
            Tylko obawiam sie, ze musisz to zrobic osobiscie, bo Okowita uzywa conajmniej
            dwoch nickow. Mysle, ze gdyby czesciej uzywal nicku CUSKA - moze wowczas
            przekonalbym sie do niego.
          • 0kowita do Obserwatora 04.05.05, 07:46
            inny.obserwator napisał:

> Okowito, a może zgłosimy do administracji, że harnasi, cuski, kostucha,
            > pierdziel itd. jednego nicka używją? =] Przecież to też nieregulaminowe =]
            Ale
            > by był spokój...

Nigdzie nie jest powiedziane, ze nie wolno mie wielu nicków. Można miec ich ile
            się chce.... nie jest to zabronione ale....
            ... ale tworzenie kliku "postaci" po to by się w atakach na innych popierały to
            jest niezgodne nie tylko z obowiązującymi tu regułami ale z wszelkimi
            tzw. "zasadami współzycia społecznego".
            Po przeczytaniu wczorajszego "urobku" naszej gwiazdy dosłownie opadły mi ręce.
            Coż za manie prześladowcze ma ten człowiek, cóż za wizje !!!!
            • cuski Re: Do Okowity i Obserwatora 04.05.05, 15:26
              0kowita napisał:
              "Nigdzie nie jest powiedziane, ze nie wolno mie wielu nicków. Można miec ich
              ile się chce.... nie jest to zabronione ale... ale tworzenie kliku "postaci" po
              to by się w atakach na innych popierały to jest niezgodne nie tylko z
              obowiązującymi tu regułami ale z wszelkimi tzw. "zasadami współzycia
              społecznego". Po przeczytaniu wczorajszego "urobku" naszej gwiazdy dosłownie
              opadły mi ręce. Coż za manie prześladowcze ma ten człowiek, cóż za wizje !!!!"

No wlasnie, Okowito-Cuska, jak sie maja twoje wycieczki miedzy-forumowe do
              zasad wspolzycia spolecznego ?
              Twoja odpowiedz mnie wcale nie zaskoczyla. Trudno interweniowac do wyzszych
              instatncji, skoro sie ma nieczyste sumienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Proponuje, aby Inny obserwator to zrobil i aby skonczyly sie wreszcie
              wielonickowe postaci na tym SMIECHU WARTYM FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • 0kowita Re: Do Okowity i Obserwatora 04.05.05, 16:08
                cuski napisał:

>
                >
                > No wlasnie, Okowito-Cuska, jak sie maja twoje wycieczki miedzy-forumowe do
                > zasad wspolzycia spolecznego ?
                > Twoja odpowiedz mnie wcale nie zaskoczyla. Trudno interweniowac do wyzszych
                > instatncji, skoro sie ma nieczyste sumienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                > Proponuje, aby Inny obserwator to zrobil i aby skonczyly sie wreszcie
                > wielonickowe postaci na tym SMIECHU WARTYM FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                >
                >

Oj Cuski.............utrapienie Ty moje.
                Cóż odpowiedziec ? Nie wiem.

Nie wiem... poczekam.
                A potem .................albo Ty się zmęczysz , albo ja.

PS.Nie lubisz kobiet ?
                • cuski Re: Do Okowity i Obserwatora 04.05.05, 16:18
                  0kowita napisał:
                  "Oj Cuski.............utrapienie Ty moje.
                  Cóż odpowiedziec ? Nie wiem.
                  Nie wiem... poczekam.
                  A potem .................albo Ty się zmęczysz , albo ja.

PS.Nie lubisz kobiet ?"

Ty, moderator i nie wiesz co odpowiedziec, ani co zrobic!?
                  Jesli chodzi o mnie, to zawiadamiaj glownych adminow, masz moje
                  blogoslawienstwo. Zalezy mi na tym, aby skopac tylki osobom, ktore dla robienia
                  dymu na forum, uzywaja wiecej niz jednego nicka.
                  Co do twojego pytania: "Nie lubisz kobiet?", to odpowiadam - jasne, ze lubie,
                  ale ty jestes facetem, a to juz inna BAJKA !
        • harnasi Re: kłamcy !!!!!! okowita -hipokryta ! 03.05.05, 23:31
          jestes smieszny i dopiero jak napisałem ostro to nie masz argumentów by to
          wywalic a i tak twierdze ze manipulijesz !! to jakas farsa i komedia wycinaj
          i tak bede pisał prawde !!!
          • inny.obserwator Re: kłamcy !!!!!! okowita -hipokryta ! 03.05.05, 23:37
            Argumenty to ja mam ale dyskutować z Tobą nie będę, bo:
            1. Twoje posty i opinie są ze sobą sprzeczne, nawzajem się wykluczają, po
            prostu sam sobie zaprzeczasz.
            2. Poza kopiowaniem nie potrafisz sam niczego mądrego i logicznego napisać.
            3. Wszyscy Cię to zignorowali - już wiem dlaczego i wiem też dlaczego sam
            powinienem tak zrobić.

Dobranoc od komucha, urzędnika powiatowego, żyda, liberała, euroentuzjasty,
            antyklerykała, masona, agenta, ubeka i kogo tam jeszcze chcesz :> Miłych snów...
            • harnasi Re: kłamcy !!!!!! okowita -hipokryta ! 03.05.05, 23:48
              komucha, urzędnika powiatowego, żyda, itp skoro tak o sobie piszesz to
              widocznie musi byc prawda ale jazda wow!!
              • inny.obserwator Re: kłamcy !!!!!! okowita -hipokryta ! 03.05.05, 23:59
                Na razie wymyśliłem tylko tyle, bo nie wiem czego jeszcze nie lubisz :>
                • cuski Re: Witaj panie KONSEKWENTNY ! 04.05.05, 00:12
                  Witaj panie KONSEKWENTNY !
                  Przed tym jak zwymyslales Harnasiemu miales isc spac - wiec co MADRALO FORUMOWY
                  jeszcze tu robisz. Pidzama na tylek i w kimonko. Dosc ogladania TVN. Pozniej
                  znowu bedziesz POCIAGI slyszal.
                • harnasi Re: kłamcy !!!!!! okowita -hipokryta ! 04.05.05, 00:15
                  nie ty sie przyznałes do prawdy jaki jestes hipokryto ale tacy sa
                  nauczyciele !prawda panie profesorze !hehehheheh
                  • cuski Re: (...) ze starosta czy z burmistrzem ? 04.05.05, 00:19
                    Harnasi ten obserwator to pracownik ktoregos z jasielskich urzedow.
                    Pytanie: Trzyma ze starosta czy z burmistrzem ?
                • harnasi teraz ty poczytaj to inny !! 04.05.05, 00:25
                  Panie profesorze niech pan nie zżyna cytatów z interka pana Stefan Kisielewski
                  „Nic tak ludzi nie gorszy jak prawda. Czasem nasuwa się myśl, że dla uniknięcia
                  publicznego zgorszenia trzeba unikać prawdy. Czy aby na pewno ?” to tez ten
                  sam autor !

„Każdy jest taki, jakim go stworzył
                  Bóg, a czasem nawet gorszy.” To już Oscar Wilde
                  ty panie profesorze jesteś gorszy boś pewnie pomiotem szatana
                  • cuski Re: Pytanko 04.05.05, 00:35
                    Harnasi, mam pytanie, a nawet dwa pytania:
                    1. Czemu nazywasz Innego obserwatora profesorem ?
                    2. Czy w starostwie lub w twierdzy Czerneckiego pracuje jakis profesor ?
                    • harnasi Re: Pytanko 04.05.05, 00:40
                      po 1 on wie dlaczego ! bo uczy jest nauczycielem
                      po 2 on wspolpracuje z starostwem i wie ze ja wiem kim on jest !!
                      • inny.obserwator :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 04.05.05, 00:52
                        :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • cuski Re: Pytanko 04.05.05, 03:32
                        Harnasi napisał:
                        "Po 1 on wie dlaczego ! bo uczy jest nauczycielem
                        Po 2 on wspolpracuje z starostwem i wie ze ja wiem kim on jest !!"

Skoro tak, to wydaje mi sie, ze wiem kogo masz na mysli !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka