12.05.05, 16:21
dziennik polski on line platny:(no to tylko wyborcza zostala do czytania.
Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: e kicha! 12.05.05, 16:28
      I po co Ci czytac te bzdury ?
      • ellenai Re: e kicha! 12.05.05, 16:32
        a zeby nieco wykumac co sie u was dzieje:(cmok,ale to fakt,na co mi to skoro i
        tak tam nie wroce!
        • 0kowita Re: e kicha! 12.05.05, 16:40
          Elle, to co oni tam piszą to tylko fantasmagorie pisaków. Nie myśl o tym .
          Na serio nigdy nie wrocisz ??
          • ellenai Re: e kicha! 12.05.05, 16:44
            nie bede myslec o pismackich fantasmagoriach,nie bede ogladac sie za siebie juz
            tyle-nie wiem kiedy mi sie to uda,moze kiedys
            nie wroce-nie chce:)cmok
            • zuzanna6 Re: e kicha! 12.05.05, 20:19
              elle, a nie masz satelitarnej?

kurcze nie wiem, ale chyba własnie przez satelite mogą nas w USA ogladać, co?
              Na pewno polonie, tvn, polsat, co?
              • ellenai Re: e kicha! 12.05.05, 20:44
                mam ale nie polska,wychodze z zalozenia jak okowita z tymi pismakami,nie warto
                az tak sie silic na to!
                • zuzanna6 Re: e kicha! 12.05.05, 20:48
                  ale zawsze bys była bardziej na bieżąco i ciekawe filmy powtarzają i pewnie
                  obejrzałabyś Stawkę wiekszą niz zycie z hasłem o Zuzannie, nie wiem, ale mysle
                  ze warto

to zawsze kawałek POlski
                  • ellenai Re: e kicha! 12.05.05, 20:57
                    no tak wtedy wiedzialabym o tej zuzannie ze stawki a tak to nic nie wiem
                    wyobraz sobie ze ja np nigdy nie ogladalam Misia bareji! niezle nie?wszyscy to
                    znaja oprocz mnie!
                    • zuzanna6 Re: e kicha! 12.05.05, 21:01
                      hi hi hi , ale to nie powód do zmartwień, bądź wolna i wcale sie tym nie martw,
                      bądź sobą i spełniaj swoje marzenia, hi hi hi nie cudze

jesli nie masz takiej potrzeby to sie nie zmusaj, nawet do satelity polskiej :)
                      • ellenai Re: e kicha! 12.05.05, 21:08
                        ja w ogole malo tv ogladam!
                        • zuzanna6 Re: e kicha! 12.05.05, 21:14
                          ja najczęściej od 19.00 lubie fakty na tvn, potem porównuje w wiadomościach na
                          jedynce i potem lubie programy publicystyczne, takie podsumowanka róznych
                          sensacji politycznych jak np. Moniki Olejnik

filmy dobre są zbyt póżno, nadrabiam w wolne dni
                          • ellenai Re: e kicha! 12.05.05, 21:15
                            mnie wystarczy jedno uzaleznienie-komputer hehe
                            • majak_m Re: e kicha! 13.05.05, 21:00
                              Chyba nie da sie ukryc. Ale cos nie wierze ze nie masz innych :P
                              • ellenai Re: e kicha! 13.05.05, 21:24
                                jest wiecej rzeczy,bardzo lubie muzyke(nocy szlak sie klania hehe),robienie
                                reczne bizuterii ,to tyle co mi przyszo na szybko do glowy!
                                • aleks44 Re: e kicha! 13.05.05, 22:48
                                  a z czego robisz bizuterie ???
                                  • ellenai Re: e kicha! 13.05.05, 22:55
                                    teraz uzywam srebra do tego rozne koraliki szklane badz z polszlachetnych
                                    materialow:)
                                    • aleks44 Re: e kicha! 13.05.05, 23:33
                                      to z Ciebie zlotnik,a wlasciwie srebrnik hehe
                                      • ellenai Re: e kicha! 14.05.05, 03:25
                                        hehe wszystko na to wskazuje heheh
                                        • aleks44 Re: e kicha! 14.05.05, 07:59
                                          to zawod wymagajacy drobnych delikatnych raczek i ogromnej cierpliwosci
                                          • ellenai Re: e kicha! 14.05.05, 17:57
                                            e ja wiem,to jest frajda,ja tam cierpliwosci chyba nie mam az takiej wielkiej
                                            • aleks44 Re: e kicha! 14.05.05, 20:39
                                              a,ze zlota nie probowalas ???
                                              • zuzanna6 Re: e kicha! 14.05.05, 21:41
                                                oj aleks nie bądź taki wymagający :)
                                                • aleks44 Re: e kicha! 14.05.05, 21:54
                                                  dlaczego ,kobieta z bizureia to jest to!
                                                  • aleks44 Re: e kicha! 14.05.05, 21:54
                                                    acha nie jestem materialista
                                                  • zuzanna6 Re: e kicha! 14.05.05, 22:23
                                                    hi hi hi i tak ci nie wierze, bo dodałes po namysle :)

ni srebro ni złoto no cóz chodzi o to by młodym byc i wiecej nic.... :)
                                                  • ellenai Re: e kicha! 15.05.05, 00:04
                                                    mlody,stary-mysle ze kazdy:)
                                                  • aleks44 Re: e kicha! 15.05.05, 09:35
                                                    zloto bardziej sie blyszczy hehe
                                                    a stary czy mlody ??? to chyba zalezy hehe
                                                  • ellenai Re: e kicha! 15.05.05, 17:19
                                                    no tak ,zloto jest ladne heheh
                                              • ellenai nie probowalam jeszcze 15.05.05, 00:04
                                                ale mnie kusi,ceny zlota nie sa niskie stad najpierw wole pocwiczyc na srebrze
                                                ktore jest tansze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka