Dodaj do ulubionych

Jade po mleko...

17.05.05, 00:12
..ale krow doil nie bede.Zawsze kiedy jade na farme po mleko przypomina mi
sie piosenka"Hej Bieszczady,hej Bieszczady,na Bieszczady nie ma rady,
chcialem sobie pokowboic,a tu trzeba krowy doic..."Co jest do ..
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Jade po mleko... 17.05.05, 00:13
      a umiesz doic krowe?
      • dunajec1 Re: Jade po mleko... 17.05.05, 01:38
        No pewnie ze umiem,jak mialem ok.10ha ziemi,to musialem umiec,nie?
        • ellenai Re: Jade po mleko... 17.05.05, 02:03
          brawo! ja tez umie hehh to jest nas dwoje,mozemy zakladac krowia farme!
          • aleks44 Re: Jade po mleko... 17.05.05, 16:20
            nie umiem niestety,ale zawsze mozna sie nauczyc
            • ellenai Re: Jade po mleko... 17.05.05, 16:30
              e tam nie warto,lepiej kupic w sklepie a nie gonic krowe z wiaderkiem po polu
              • majak_m Re: Jade po mleko... 17.05.05, 16:45
                A Ja chcialbym sie nauczyc. Zawsze to dodatkowa umiejetnosc w CV hehehe.
                • ellenai Re: Jade po mleko... 17.05.05, 16:46
                  hehe no tak w koncu trzeba podnosic kwalifikacje caly czas hehe
                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 17.05.05, 19:46
                    trzeba miec dobre czucie w rekach hihi jednym slowem wprawa !!!
                    • ellenai Re: Jade po mleko... 17.05.05, 19:48
                      no trzeba miec zeby sie krowa nie zdenerwowala heheh
                      • aleks44 Re: Jade po mleko... 17.05.05, 20:16
                        no tak,moze z buta pociagnac ,albo ogonem po oczach ,krowa to niebezpieczny
                        zwierz hehe
                        • ellenai Re: Jade po mleko... 17.05.05, 20:17
                          no tak ,jak narowista to i niebezpieczna!
                          • aleks44 Re: Jade po mleko... 17.05.05, 21:01
                            jak kazda kobieta hihi
                            • ellenai Re: Jade po mleko... 17.05.05, 21:03
                              no wiesz!!!!!!!!!
                              • aleks44 Re: Jade po mleko... 17.05.05, 21:39
                                odmiana meska krowy jest chyba byk,tak ???
                                • ellenai Re: Jade po mleko... 17.05.05, 21:51
                                  tak,rzeczywiscie masz racje,to byk
                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 17.05.05, 22:23
                                    ale mleko to tylko od krowy ,albo z biedronki hehe
                                    • ellenai Re: Jade po mleko... 17.05.05, 22:30
                                      mleko z biedronek hehe jak taka biedronke doic?
                                      • dunajec1 Re: Jade po mleko... 17.05.05, 23:54
                                        Ja mysle ze Aleks mial na mysli sklep Biedronke,prawda Aleks?
                                        • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 01:43
                                          tak,tak ja tylko sie glupio czepiam i przeinaczam znaczenie slowa
                                          • dunajec1 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 01:47
                                            Ale to swietnie,jak umiesz krowe,to moze biedronke tez potrafisz?Co?Hihi
                                            • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 02:47
                                              niestety tylko krowe potrafie doic heheh
                                              • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 17:03
                                                Dunajec ma racje ,specjalnie Cie wypuscilem piszac o biedronce z malej literki
                                                hihi
                                                • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 17:17
                                                  hehehehe ale ja i tak sie polapalam!
                                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 18:00
                                                    to dobrze hehe,zreszta dlaczego nie mleko z biedronki,tak tez mozna wydoic hehe
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 18:20
                                                    a biedronki maja mleko chociaz heheh?
                                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 18:32
                                                    tak ,samiczki ktore karmia i jedza duuuzo mszyc
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 18:33
                                                    u to ty ekspert od biedronek jestes
                                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 20:16
                                                    tak, zawsze mi sie podobaly hehe
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 20:22
                                                    ja tylko wiem ze kropki maja i tyle i ze na mszyce sa dobre
                                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 20:25
                                                    lubie takie stworzonka,bo karaluchy mniej,choc kazde stworzenie ma prawo do
                                                    zycia hehe
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 20:28
                                                    ja tam nie lubie roznych robali!
                                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 20:37
                                                    no ale biedronka to ta czerwona z czarnymi kropkami hehe,a moze Ci sie kojarzy
                                                    z ta zielona w czarne paski co ja amerykanie z samolotow z rzucali w czasie
                                                    zimnej wojnu hihi do dzis mozna ja spotkac na ziemniakach hehe zaczy sie stonka
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 20:38
                                                    pewno,pewno,juz nas win za imperialistyczna stonke!
                                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 20:46
                                                    do dzis zostala w rzedach,ale jeszcze chyba za wczesnie na nia ,a u was mozna
                                                    na nia trafic ??? czy wszystka do nas wyslana
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 20:47
                                                    chyba prawie wszystka wyslana,bo bardzo rzadko widuje tutaj stonke,ale tez
                                                    tutaj nie uprawia sie ziemniakow
                                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 21:11
                                                    to co jadacie z miesem,ryz ???ja tez czasem ugotuje ,nawet jutro bede mial,ale
                                                    to tak sporadycznie
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 21:40
                                                    tak ja lubie ryz,czasem jest z miesem,czasem z warzywami ale to rzadko
                                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 21:51
                                                    wiec ziemniakow nie jadacie ,czy nie sadzicie
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 21:52
                                                    u nas sie nie sadzi,u nas jest kukurydza ,zboze i buraki cukrowe,ziemniaki to
                                                    sa w idaho,ale oczywiscie ze jemy ziemniaki! a frytki to co?wszedzie sa
                                                  • aleks44 Re: Jade po mleko... 18.05.05, 22:01
                                                    juz sie martwilem ze nie macie ziemniakow hehe,ja sie ograniczam,choc lubie ale
                                                    najbardziej przysmazone,choc wiem ze sa nie zdrowe
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 22:28
                                                    ja tez takie najbardziej lubie,kurka wodna!
                                                  • majak_m Re: Jade po mleko... 18.05.05, 23:10
                                                    Ze co? Ze niezdrowe? E tam, niemozliwe :P
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 18.05.05, 23:52
                                                    wlasnie,przeciez tak dobrze smakuje
                                                  • dunajec1 Re: Jade po mleko... 19.05.05, 00:05
                                                    Wszystko dobre byle nie za duzo.
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 19.05.05, 00:10
                                                    dokladnie!ale czasem tak ciezko sobie odmowic wiecej!
                                                  • majak_m Re: Jade po mleko... 19.05.05, 00:40
                                                    Oczywiscie, wszystko z umiarem ale jednak mozna zyc i jesc tak jak niektorzy.
                                                    Czyli jesli mam na cos ochote tzn. ze moj organizm tego potrzebuje :P
                                                  • ellenai Re: Jade po mleko... 19.05.05, 00:41
                                                    ja mam nieprzerwana ochote na zarcie,od stolu odejde i za minute juz w lodowce
                                                    grzebie,strach!co ze mna jest nie tak hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka