ellenai 29.05.05, 21:03 zlozyliscie zyczenia?ja chyba za chwile zadzwonie do rodzicielki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Dzis Dzien Matki 29.05.05, 21:15 A kiedy bedzie dzien ojca?Ja poczekam,moze ktos mnie zlozy jaka ofiare. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dzis Dzien Matki 29.05.05, 21:18 nie mam pojecia kiedy jest dzien ojca,musisz sprawdzic!!!!!!!!!!!!heheh Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Dzis Dzien Matki 29.05.05, 21:44 Nie ma sprawy,bede czekal,moze jednak ktos....hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dzis Dzien Matki 29.05.05, 23:47 lepiej sprawdz i sugeruj latoroslom zeby o tobie pamietaly,ja o dniu ojca nie wiem poniewaz ojca nie mam od lat! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Dzis Dzien Matki 30.05.05, 05:02 Przykro mi z tego powodu,ze nie masz ojca,ale ja to bralem na zarty to co pisalem,bedziesz prosic o pamiec?Nie,nie to,pamietasz jak to mowili? Dziad ale honorowy,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dzis Dzien Matki 30.05.05, 15:36 niestety ja tez nie mam rodzicow,ale czy wazne sa daty ???? chyba to samo powiem co mowilem o swiecie kobiet,ze trzeba byz czlowiekiem przez cale zycie ,a nie tylko w ten jeden dzien,aczkolwiek (b.modne slowo) milo dostac zyczenia nie koniecznie kwiatek i cieszyc sie ,ze ktos o nas pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dzis Dzien Matki 30.05.05, 16:19 czasem tak sie w zyciu sklada ze tracimy ludzi!:( Odpowiedz Link Zgłoś