grodek1 18.07.05, 20:30 Jezdzisz ? jezdzicie w Weekend do Grybowa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Weekend w Grybow 18.07.05, 21:15 ja nie,bo za daleko jestem ale jak w pl mieszkalam to bywalo ze jezdzilam na pizze do grybowa! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Weekend w Grybow 18.07.05, 22:48 tak czasami,a kiedys to nawet zobaczylem nowy most na Bialej ,ktorego wczesniej nie bylo,ten na przeciw drogi "do stolarki" A w tamta sobote widzialem piekna tecze nad Ropska Gora i Chelmem > aleks 44 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Weekend w Grybow 18.07.05, 22:53 coz moge tylko pozazdroscic aleksie! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Weekend w Grybow 19.07.05, 17:18 dzieki,piekne zdjecia,z przyjemnosca ogladam grybow bo to dla mnie jest piekne i urocze miasteczko! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Weekend w Grybow 19.07.05, 12:56 Aleks 44, ten Twoj Most na Bialej, ten naprzeciw drogi do stolarki, to raczej nie Most, tylko kladka dla pieszych, zeby nie musieli plywac przez rzeke Biala, Most to jest jak tez mozna po nim przejechac samochodem, moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Weekend w Grybow 19.07.05, 12:44 Witaj serdecznie Ellenai, piszesz, jak w pl mieszkalam,to gdzie teraz mieszkasz, jesli wolno spytac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Weekend w Grybow 19.07.05, 17:18 no wlasnie w tej nebrasce mieszkam co to jest w usa wlasnie!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Weekend w Grybow 20.07.05, 15:25 Ellenai, piszesz, no wlasnie w tej nebrasce mieszkam co to jest w usa wlasnie, no chyba gorzej niz u Nas w Polsce, skoro watpisz, Ellenai, przyjedz prosze na stale do Nas, Gorale lubia Amerykanki, i zrobia z Ciebie prawdziwa Goralke, a pozniej sobie zaspiewasz : Goralu czy Ci nie zal, Goralu wracaj do Hall, do tegodobra Goralska muzyka i dobre drogie trunki, no bo tylko takie Wy tam w USA lubicie. Ellenai, prosze Cie zostan Goralka. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Weekend w Grybow 20.07.05, 16:10 za pozno,nikt juz ze mnie goralki nie zrobi i nie wroce do was,najwyzej moge was odwiedzic cmok,nebraska mi sie podoba tak samo jak mi sie podoba beskid,cmok Odpowiedz Link Zgłoś