Dodaj do ulubionych

rozgadaliscie sie az

15.11.05, 14:16
was rece bolą

------------------------------------------------------------------------------
--
hahaha ;)))))))))
Obserwuj wątek
    • apolityczny Re: rozgadaliscie sie az 15.11.05, 14:33
      nie wywoluj karatekii z lasu ;-)
      • lemek1 Re: rozgadaliscie sie az 15.11.05, 23:09
        mkysle ze dla forum byloby lepiej
        gdyby kto inny zostal adminem
        • inny.obserwator Re: rozgadaliscie sie az 15.11.05, 23:29
          Ale nie mamy tutaj forumowych autorytetów i wybitnych osobowości =]
          • lemek1 Re: rozgadaliscie sie az 16.11.05, 03:43
            mamy adasia a on ma autorytet ;-)))
            • inny.obserwator Re: rozgadaliscie sie az 16.11.05, 14:11
              Tak? U kogo ma ten autorytet? =]
              • 0kowita Re: rozgadaliscie sie az 16.11.05, 14:39
                Gdy Gadacz abdykował proponował Adasiowi objęcie tego stołka.
                Wówczas Adaś z właściwym sobie wdziękiem odpowiedział.. "a na ch..j mi to"

Może tu nie potrzeba żadnego moderatora.Szak i Harnasi przestali tu kopiować
                cały internet. Cuski musi być milutki i tu skoro chce być najlepszym na forum
                polonia. Karatekaa z każdym nowym nickiem coraz bardziej się cywilizuje.
                Wpisów coraz mniej... gdzie te czasy gdy pisaliśmy po sto postów dziennie ?
                Może tu nie trzeba nikogo kto może kliknąć "usuń" ???
                Może.....
                ..ale jeszcze trochę tu powiszę w nagłówku choć czasem nawet zalogować mi się
                nie chce.Ileż można gadać to samo ?
                • inny.obserwator Re: rozgadaliscie sie az 16.11.05, 15:02
                  A ja już nawet nie wiem kim jest karatekaa...
                  • 0kowita Re: rozgadaliscie sie az 16.11.05, 15:37
                    Moim skromnym zdaniem Karatekaa to nic innego jak nasza kochana kostuszka
                    (czasami harnasi).
                    Wiesz co Łukasz, czasem gdy mam czas czytam co piszą na innych forach.
                    Ludzie tam zacni, zawsze rację miejący, żadnych wad nie miejący .
                    Ich prawda jest jedyną prawdą.Mądrość w nich przeogromna a to co oni pochwalają
                    muszą pochwalać wszyscy.
                    I jak tak czytam tych chwalidupsków to myślę, że nasza kostuszka to przynajmiej
                    ma poczucie humoru i styl........
                    • adas49 Re: rozgadaliscie sie az 19.11.05, 08:46
                      Dzien dobry, witam wszystkich.
                      Jak juz wspominalem mialem ten zaszczyt byc przez jakis czas niezatrudnionym co
                      spowodowalo zapasc ogromna w moich szczuplych i tak zasobach finansowych oraz
                      odlaczenie od pradu,gazu, swierszczykow,paliw oraz wysokokalorycznego jedzenia.
                      Powoli wychodze jednak na prosta co o tej porze roku jest niezwykle trudnym
                      gdyz sezonowe zajecia typu pasienie krow czy owiec na lakach bieszczadzkich
                      zostalo zawieszone.
                      Na forum tym wielu jest krezusow finansowych i innych takich (vide: Okowita,
                      Lemek, Ouimet - wszyscy swego czasu informowaliscie opinie publiczna o braku
                      klopotow finansowych) zatem zwracam sie z uprzejma prosba: czy nie
                      zechcielibyscie podzielic sie swymi wypasionymi fortunami z Adasiem, ktory
                      nawet juz tych marnych 777 zlotych nie zarabia?
                      Czekam na empatyczne reakcje.
                      • lemek1 Re: rozgadaliscie sie az 19.11.05, 09:44
                        panie adasiu bardzo ciesze sie ze wychodzi pan na prosta...
                        nigdy nie zauwazylem na tym forze krezusow finansowych,a szczegolnie
                        wymienienie jako takiego Ouimeta zakrawa na zart i to zly.
                        zaciekawilo mnie tylko ze uwazalem ze pan za wielka kaluza przebywa a tu nagle
                        bieszczadzkie pastwiska wyskoczyly.
                        Naprawde zycze powodzenia w wychodzeniu na prosta.
                        • thadd Re: rozgadaliscie sie az 19.11.05, 12:19
                          Lemek z wrodzona skromnoscia daje dobre rady, puszy sie swoim bogactwem i ani
                          slowa o pomocy dla dotknietego finansowym kataklizmem Adasia.Czyzby opowiesci
                          Lemka o gorach zlota nalezaly do basni z tysiaca i jednej nocy ?
                          • lemek1 Re: rozgadaliscie sie az 19.11.05, 15:10
                            gdyby lemek rozdawal
                            sam by musial prosic
                            i prad,wode,telefon by mu wylaczyli
                            lemek ma na utrzymaniu kilku hamerykanow
                            i pomimo wrodzonej checi pomocy rodakom w kraju
                            lemek musi pomagac tym ktorzy blizej mieszkaja
                            na zasadzie ze ten kto ma powinien dac to moze
                            zwocisz sie do jana kulczyka
                            on ma tysiac razy wiecej niz lemek,jest blizej i latwiej mu przyszlo...
                            • zuzanna6 Re: rozgadaliscie sie az 28.11.05, 20:25
                              myslisz?

kurde jakie to proste, ze nie wpadłam, trzeba spróbowac

lemek, naprawdę się nie podzielisz?
                              • lemek1 Re: rozgadaliscie sie az 28.11.05, 23:51
                                dziele sie z tesciowa ktora zdrowie w komunie stracila
                                musze zaczac grac na loterii to moze wiecej potrzebujacych moglbym obdzielic
                      • 0kowita .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 18:29
                        Ja chętnie wspomogę Adasia. Oferuję codzienny talerz ciepłej strawy.
                        Wprawdzie gotuję kiepsko ale sromotnika nie dołożę.... no chyba żeby...
                        Tylko nie wiem jak przekazać. Kiedyś na pewno wymyślą taką kieszeń do
                        komputera, że talerz się tam włoży, klinie "wyślij" i już on będzie przed
                        Adasiowym nosem.Kiedyś tak będzie ale póki co to nie wiem..
                        • zuzanna6 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 19:21
                          jejciu, Okowitko, cóż za zbieg okoliczności

przed chwilą koleżanka chwalił mi się na gg jakie to pyszności ugotowała i co
                          własnie zajada, a ja tak się oblizywałam, a ona cała chętna mnie częstować i ja
                          własnie napisałam jej bardzo podobnie o tym talerzu przez Internet hi hi hi
                          • 0kowita Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 19:23
                            I jak nie wierzyć w telepatię ? Ona jest.
                        • adas49 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 20:39
                          0kowita napisała:
                          > Ja chętnie wspomogę Adasia. Oferuję codzienny talerz ciepłej strawy.

Bardzo dziekuje dobra kobieto. Jakby co to nie zdziw sie jak pewnego zimowego
                          dnia zobaczysz przed domem takiego wychudzonego, koscistego dziada w
                          lachmanach, z torba na kiju przewieszona przez rachityczne ramie, strupami na
                          nogach, zawszonego z zwisajacymi spod nosa zamarznietymi soplami zoltozielonego
                          kataru - to bedzie Adas w calej okazalosci...
                          • 0kowita Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 21:26
                            Uważaj na psa. Może wyskoczyć niespodziewanie zza rogu chałupy.
                            • adas49 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 21:36
                              Bez obaw. Smierdze tak zlowonnie, ze Twoj pies z podkulonym ogonem i poczuciem
                              kleski zywiolowej schowa sie przytruty do budy...
                              • 0kowita Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 21:40
                                Nie znasz mojego psa.Nie znasz jego mozliwości.
                                Wal kosturem i czym tam masz w bramę .
                                Sam nie wchodź.
                                • adas49 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 21:55
                                  W porzadku. Mysle, ze dam mu na pozarcie moja noge zaatakowana gangrena.
                                  Amputacja bedzie gratis a zadza krwi u psa zaspokojona.

A jak juz sobie pojem, umyje sie i zgole wasy oraz stuletnia brode to zobaczysz
                                  jakie ze mnie urodny egzemplarz. Nawet bez tej nogi.
                                  • 0kowita Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 21:59
                                    Nic z tego..... skoczy do gardła i tę przecudną urodę będzie mi dane zobaczyć
                                    jedynie w postaci adasiowych zwłok. Stój cierpliwie za płotem i czekaj na mnie.
                                    • adas49 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 22:04
                                      A haslo? Jakim haslem mam sie posluzyc?
                                      • 0kowita Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 22:08
                                        Kurcze, nie pomyslałam o tym. Jakieś hasło trzeba wymyślić bo skąd będę
                                        wiedzieć, że to Adaś. Obcego dziada wykarmię i co ? wstyd niemiły i uszczerbek
                                        w majatku niepotrzebny..

Hasło ? Hasło ? Może "jarmulka" ?
                                        • adas49 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 22:20
                                          0kowita napisała:

> Hasło ? Hasło ? Może "jarmulka" ?

Haslo przepieknie ale popelnilismy blad strategiczny ujawniajac je na forum
                                          publicznym. Jutro bedziesz miec przed brama kolejke zawszonych dziadow dracych
                                          sie wnieboglosy "jarmulka, jarmulka"...
                                          • 0kowita Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 30.11.05, 19:10
                                            adas49 napisał:

> Haslo przepieknie ale popelnilismy blad strategiczny ujawniajac je na forum
                                            > publicznym. Jutro bedziesz miec przed brama kolejke zawszonych dziadow
                                            dracych
                                            > sie wnieboglosy "jarmulka, jarmulka"...

A niby skąd mieliby wiedzieć która to chałupa ?

PS. Mówiłam dziś mojemu psu, że przyjdzie tu taki dziad co to posiada wąsy
                                            sięgające aż do krocza i zgodził się Cię wpuścić (po warunkiem, że nie bedziesz
                                            mu z miski wyjadał).
                                    • adas49 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 22:05
                                      0kowita napisała:
                                      > Nic z tego..... skoczy do gardła

A zatem moze to nie pies tylko bialy krolik?
                                      • 0kowita Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 22:10
                                        Króliki białe skaczą do gardła ? Chyba króliczki (blond)?
                                        • adas49 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 29.11.05, 22:21
                                          0kowita napisała:

> Króliki białe skaczą do gardła ? Chyba króliczki (blond)?

Skacza, skacza. Zobacz sobie "Swietego Graala" a sie przekonasz...
                                        • lemek1 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 30.11.05, 07:41
                                          ze adas odwiedzi cie zeby z twoim psem sie przywitac Okowito.

Wiesz jak psy sie witaja???
                                          • 0kowita Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 30.11.05, 19:12
                                            lemek1 napisał:
                                            >
                                            > Wiesz jak psy sie witaja???

Nie wiem. Jakieś zberezeństwo ?
                                            • zuzanna6 Re: .... po przemyśleniu sprawy oświadczam 30.11.05, 20:05
                                              o rany, widzę, że tu się szykuje randka w ciemno

hasło fakt, w tajemnicy lepiej uchowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka