Dodaj do ulubionych

Dla wszystkich Barbar.

03.12.05, 14:50
www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18964.php
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Dla wszystkich Barbar. 03.12.05, 16:22
      o to dzisiaj Barborki jest?!
      • aleks44 Re: Dla wszystkich Barbar. 03.12.05, 16:46
        tez lubie Barbary,wiec milego popoludnia
        • ellenai Re: Dla wszystkich Barbar. 03.12.05, 16:47
          ja tutaj nie znam zadnych! a sa jakie na forum baski?
          • atsieta Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 11:08
            Była taka jedna " miała fajny biust" :)
            • aleks44 Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 15:16
              z tego co sie orietuje, to jedna z zalet wiekszosci z Was hihi
              • atsieta Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 15:58
                To zaleta? a ja głupia myślałam że anatomia.
                • dunajec1 Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 16:04
                  Biust biustowi nierowny.
                  A czy moj dekolt jest mniej slodki
                  niz dekolt tesciowej alibo ciotki?
                • aleks44 Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 16:07
                  to zalezy od podejscia do spraw damsko meskich,czy z puktu widzenia anatomi,czy
                  innego.Dla jednych i drugich ten sam bius bedzie czym innym.
                  ale jak zatem odebrac te slowa "Baska miala fajny bius......" co Ty na to ??
                  • dunajec1 Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 16:18
                    A ja wiem,roznie mozna.
                    Jak to sie mowi,kwadratowo,mozna i podluznie.
                    • atsieta Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 16:32
                      Idę do lustra ,potem powiem
                      • aleks44 Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 16:42
                        nie moge sie doczekac hehe
                        • aleks44 Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 16:54
                          albo Masz duze piersi,albo Masz zimno w mieszkaniu i tak dlugo schodzi Ci przy
                          rozbieraniu,juz 10 min sprawdzasz hehe
                          • atsieta Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 16:57
                            Piersi jak piersi......są.Mi się podobają
                          • atsieta Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 16:58
                            Sory,że tak długo ale się cała obejrzałam bo zadasz jesze jakieś pytanie i będę musiała dwa razy chodzić
                            • aleks44 Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 17:02
                              hehe dobra Jestes,gorzej jak Twoje zachowanie zobaczy ukochany i wpadnie mi
                              pysk obic, ze Cie narazam na przeziebienie
                              • atsieta Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 17:07
                                Myślisz,że z niego taki Azja?
                                • aleks44 Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 17:09
                                  Azja bardzo zle skonczyl,wlasnie przez kobiete,wiec chyba tak zle nie bedzie
                                  • atsieta Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 17:20
                                    Też tak myślę.Dziki ale cywilizowany.
                                    • aleks44 Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 20:11
                                      chodzilo Ci o Azje ,czy Twojego jedynego hehe
                                      • atsieta Re: Dla wszystkich Barbar. 04.12.05, 22:00
                                        O mojego pięknego.Chociaż tamten Azja też był niczego sobie."W stepie szerokim..."
                                        • aleks44 Re: Dla wszystkich Barbar. 05.12.05, 08:25
                                          >"W stepie szerokim..."
                                          pewnie byloby takich wiecej,ale na planie filmu,to ten robil chyba za wielu,w
                                          zyciu prywatnym podobno straszny "ogr" byl,tak gdzies przyczytalem,zreszta XIII
                                          ksiege tez on recytowal,choc to akurat nie ma wiekszego znaczenia
                                          • atsieta W stepie szerokim 05.12.05, 08:43
                                            Mówiłam o wizualnym aspekcie.A życie prywatne innych obcych ludzi no cóż,nie interesi mnie,mam swoje też pasjonujące.Chyba jakaś dziwna jestem ? :)
                                            • aleks44 Re: W stepie szerokim 05.12.05, 09:07
                                              nie Jestes dziwna,powiem po prosu, ze normalna ,ja tez nie wnikam kto z kim i
                                              gdzie ,zle mnie zrozumialas.Wierze, ze Twoje zycie jest pasjonujace
                                              • atsieta Re: W stepie szerokim 05.12.05, 09:27
                                                Ale i tak podkręciłabym jeszcze "śrubę" by było jeszcze bardziej.
                                                • aleks44 Re: W stepie szerokim 05.12.05, 09:31
                                                  tak ,jezdzisz na koniu,pewnie latasz na lotni .....
                                                  • atsieta Re: W stepie szerokim 05.12.05, 09:45
                                                    Na lotni jeszcze nie próbowałam.A dlaczego lotnia przyszła Ci na myśl?
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 05.12.05, 23:01
                                                    teraz na topie to skoki na bungee,paralotnie ,lotnie,wiec pomyslalem o Tobie,bo
                                                    powiedzialas o "podkreceniu"
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 12.12.05, 14:49
                                                    Jak widzę ludzi jeżdzących rowerem zima po drodze o dużym natężeniu to jest dla mnie ekstrema :)
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 12.12.05, 18:03
                                                    tak to fakt,ale Majak jest innego zdania,nawet kolce mial wstrzeliwac w
                                                    opony,ja tez jezdze,ale tylko w sezonie i tam gdzie samochodow sie nie spotyka.
                                                    szlaki turystyczne ,drogi lesne itd
                                                    A Ty na rowerku smigasz ????
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 12.12.05, 18:35
                                                    Wyłącznie jak jest ciepełko
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 12.12.05, 19:52
                                                    cieplolubna Jestes hehe
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 12.12.05, 21:21
                                                    I to bardzo.Myślę,że klimat afrykański(płd.) odpowiadał by mi
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 12.12.05, 22:13
                                                    w RPA jest fajnie,nie bylem tam wprawdzie,ale slyszalem ze troche niebezpiecznie
                                                    ale na zimno to chyba nie moga narzekac
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 12.12.05, 23:26
                                                    Niebezpiecznie jest już chyba teraż wszędzie.A mają bardzo optymalne temperatury.Ach te marzenia :)
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 13.12.05, 16:48
                                                    Masz racje ,niebezpiecznie zaczyna byc wszedzie,jak nie terrorysci to zlodzieje
                                                    i tak w kolko,przykre.Jaki problem poprosic o wize do RPA ,potem w samolot i
                                                    Jestes w Afryce
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 13.12.05, 16:56
                                                    Wiza nie problem ale jak zrobić by zostać tam obywatelem,albo chociaz dostac jakąs legalną pracę.Ale mam wymagania.:)
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 13.12.05, 17:35
                                                    nie wiem jak to zrobic,ale w kopalni diamentow moze maja jakas prace dla kobiet,
                                                    musisz popytac hehe
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 13.12.05, 17:39
                                                    Chyba na przodku?Już sie widzę jakbym fedrowała.Do końca życia miałabym gdzieś diamenty.
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 13.12.05, 19:14
                                                    nie gdzies ,tylko na czarna godzine,zreszta ciezko wyniesc,podobno pracuja
                                                    nago, do tego bardzo pilnuja
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 13.12.05, 20:37
                                                    nago obsypana diamentami ale masz wizje.Co palisz?
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 13.12.05, 20:43
                                                    ja nie pale ,tylko nie wietrze hehe
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 13.12.05, 21:09
                                                    a już myślałam że się ujarałeś jakimiś ziołami :)
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 13.12.05, 21:19
                                                    a Ty jarasz ???,powiedz co
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 13.12.05, 21:44
                                                    z ziół jedynie herbatę lipową z miodem i od czasu do czasu do kawki papieros.Jestem przeciwniczką "ziołolecznictwa" :)
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 13.12.05, 22:19
                                                    Klimuszko zajmowal sie ziololecznictwem,a jezeli chodzi o to jaranie,to mam
                                                    znajoma na forum Jaslo,co tez troszke popala,nie trujcie sie dziewczyny,dajcie
                                                    Swoim drugim polowa odsapnac od zapachu tytoniu,prosze Was w ich imieniu.
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 08:03
                                                    2 połowa pali jak smok
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:06
                                                    pewnie ma stresa,a Ty dobijasz go swoim dymem ,palac przy nim
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:07
                                                    Myślisz że urządzamy sobie Wielką Pardubicką wpaleniu? :)
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:15
                                                    nie wiem ,ale mi go zal.Dlatego nie dziwie sie ,ze zostawia Cie w domu ,a sam
                                                    woli w siodle rozkoszowac sie zapachem jesieni,galopujac na swojej klaczy ,po
                                                    lakach i bezdrozach hehe
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:17
                                                    pO CO WOŹIC DRZEWO DO LASU? :)
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:20
                                                    ..jeszcze moze go ktos ciupnac hehe,a teraz drzewa od ochrona
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:22
                                                    między innymi też ich pilnuje.
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:25
                                                    a w ktorym lesie ????
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:29
                                                    Jak każdy Rumcajs pilnuje Żacholeckiego lasu :)
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:31
                                                    nie znam ,ale to chyba nie daleko Jasla ???
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:33
                                                    Aleks dobranocki się kłaniają.
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:38
                                                    wiem gdzie Rumcajs z Hanka lasu pilnowal,ale chcialm sie dowiedziec ,gdzie
                                                    druga polowa aktsiety pilnuje
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:39
                                                    jeszcze Cypisek z nimi zoledziami strzelal
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:43
                                                    Od niedawna moja połóweczka pilnuje pólnocnych krain,więc jest małe prawdopodobieństwo że złapie cię z choinką
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:48
                                                    acha polnocnych,wiec pewnie sie zjawi z jakas choineczka na Swieta??
                                                    hehe wlasnie i ja musze sie rozgladnac,zona znowu bedzie chciala cos wyciac na
                                                    dzialce,ale szkoda mi
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 16:59
                                                    Jak znam życie sama przywiozęBo on będzie żołędziami strzelał do innych
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 17:02
                                                    przywiez i mnie ,nie bede musial zalatwiac hehe
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 17:05
                                                    ok.jaką dużą?
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 17:07
                                                    jakies dwa i pol metra
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 17:13
                                                    ale masz chatę fiu fiu!
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 17:19
                                                    dwa siedemdziesiat,ale jak stojak zalozyc i szpic to niech wyglad ma
                                                    hehe,najwazniejsze zeby sasiedzi z ulicy widzieli hehe
                                                    oczywiscie z sasiadami to zartowalem,a co takie duze w lesie nie rosna ???
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 17:20
                                                    2 mertowa tez by byla hehe
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 17:23
                                                    Rosną co maja nie rosnąć zastanawiam się jak to przewieżć
                                                  • aleks44 Re: W stepie szerokim 14.12.05, 17:35
                                                    nie wypada mi zapytac kad ???,a inaczej nie bede mogl pomoc.Na forum nie pyta
                                                    sie i nie mowi za wiele.Jesli z daleka to poczekam ,jak kiedys sie
                                                    przeprowadzisz na wies,to bedzie przy okazji,mam nadzieje ze jeszcze nie jedne
                                                    Swieta wspolnie spedzimy na forum hehe
                                                  • aktsieta Re: W stepie szerokim 14.12.05, 22:52
                                                    oby!!!!!!! :))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka