Dodaj do ulubionych

Pensjonat Ognisko - polecam

19.06.13, 21:30
Właśnie wróciłem z Krynicy Zdrój. Miejsce cudowne, urokliwe, aż chce się tam wracać. Samo miasto, jak i okolica obfituje w rozliczne atrakcje. A jeśli chcemy odpocząć od zgiełku, nie ma lepszego miejsca na wypady po bliższej i dalszej okolicy.

Miejsca noclegowe wykupiliśmy w Pensjonacie Ognisko leżącym w niewielkim oddaleniu od centrum, ale dzięki temu mogliśmy spać w ciszy i spokoju. Do dyspozycji mieliśmy wygodny pokój z łazienką, rano czekały na nas obfite śniadania, a wieczorem przyzwoite obiadokolacje. Może nic nadzwyczajnego, ale dało się przeżyć. Poza tym przy tej cenie naprawdę nie można narzekać. Mało tego, na powitanie czekała na nas butelka wina, a podczas pobytu mogliśmy skorzystać z sauny. Z tego co wiem, można wykupić opcję pobytu z dziećmi. A jak ktoś nie ma dzieci, może zabrać zwierzęta :) Na miejscu jest wspomniana sauna, sala zabaw dla dzieci, stół do ping ponga i możliwość bezpłatnego wypożyczenia rowerów. Obsługa miła i zawsze pomocna.

Ofertę na 7-dniowy pobyt dla dwóch osób z całodziennym wyżywieniem za 679 zł wykupiliśmy za pośrednictwem bonu zakupowego i to był naprawdę strzał w dziesiątkę. Aktualny link do tej oferty znajduje się tutaj:
www.kupbon.pl/cala-polska/podroze/5260,pobyt-3-7-dni-dla-2-osob-w-pensjonacie-ognisko.html?polecane=o4WplmtnZ6Oqp7GmlmptbdGnpIiixGxraqOn0YSnnmWUZqWpo4ernmdmZg

Życzę udanego pobytu :)
Obserwuj wątek
    • priekrasna.brunhilda to raczej jest jakaś tania krypciocha 25.09.13, 10:18
      bo ten tekst, taki gładziutki i dopieszczony marketingowo i PR-owo, gdzieś już w necie widziałam, też w charakterze "opinii zadowolonego klienta" polecającego obiekt.
      Najwyższa pora na jakąś zmianę w kryptoreklamie, bo te wyświechtane teksty już nikogo nie kręcą.
      No i ten link... też nie pozostawia wątpliwości.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka