Dodaj do ulubionych

Zespół KRATER z Gorlic

04.01.06, 17:18
5-osobowy zespół z wokalistką. Gramy na żywo na weselach, zabawach, studniówkach i festynach. Repertuar: Bajm, K.Kowalska, M.Rodowicz, Stachurski, Kombii, Lady pank, Cz. Gitary, the Beatles, Ramazotti i inni. Poprowadzimy zabawy i konkursy.
tel. 696 895 850
Mieczysław.
Obserwuj wątek
    • paula9618 a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 05.01.06, 22:07
      prosze o opinie:)
      • ellenai Re: a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 05.01.06, 22:40
        ja nie znam ale ciekawi mnie dlaczego niektore zespoly weselne wybieraja takie
        nieszczesliwe nazwy! moj brat sie zeni w sierpniu i szukal muzykow na swoje
        wesele,znalazl jeden ktory mial nazwe apokalipsa,ta apokalipsa to chyba wasz
        krater przebija!ludzie!krater na weselu! czy naprawde wesele to taki
        kataklizm??????????????proponuje nazwe pandemonium! tez dobra!
        • paula9618 Re: a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 05.01.06, 22:46
          w takim razie proponuje mu te czerwone koszule, również ma wkrótce slub i
          naprawdę bija na głowę:), chcaiałabym jednak poznać też opinie postronne...
          • krater-g Re: a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 06.01.06, 10:50
            Witam pięknie Paulo.
            Nazwa Krater jak każda inna: Czerwone Koszule, Apokalipsa/który znam/ , Lady Pank, Kombii itd, itd./To na "wymiotny" tekst Ellenai, którą zapraszam do tej dyskusji. Nie chciałbym być złośliwy, ale Krater to muzyczna lawa, która z niego wypływa.
            Możemy przesłac płytkę naszej grupy i może się Wam rozjaśni troche w główkach. Pozdrawiam serdecznie w imieniu zespołu i życzę nowych wrażeń i nowego spojrzenia wokół. Zapraszam także do Gorlic na nasze próby.
            Mieczysław, T. Pozdrawaim również Czerwone Koszule i milion podobnych grup.

• paula9618 Re: a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 05.01.06, 22:47
          ellenai będę niedyskretna, jeśli zapytam skąd piszesz? sadzę, że nie z Sącza...
          • ellenai Re: a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 05.01.06, 22:51
            z usa pisze ale jestem z beskidu! a te czerwone koszule jaki maja cennik?no i
            nazwe nie maja odpychajaca!no i nie wiem czy termin maja wolny na koniec
            sierpnia!
            • aleks44 Re: a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 05.01.06, 22:57
              slyszalem o zespole Oskar ??? chyba taka jest jego nazwa,kiedys wpadla mi
              kaseta ze studniowki,oj umieja rozruszac towarzystwo
              • ellenai Re: a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 05.01.06, 22:59
                a duzo biora?hehehehhe cena tez w tym przypadku ma znaczenie!
                • aleks44 Re: a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 05.01.06, 23:00
                  nie wiem ,musialbym zapytac
                  • ellenai Re: a zespół czerwone koszule z Muszyny znacie? 05.01.06, 23:04
                    acha,no tak sie zastanawiam tylko nad tym!
    • paula9618 Re: Zespół KRATER z Gorlic 05.01.06, 22:53
      z USA to ja wróciałam, mieszkałam w Wallington, NJ.Za noc mi chłopaki krzyknęli
      1500 zł. Sądzę, że bardzo ok.
      • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 05.01.06, 22:56
        acha,a fajnie graja?cena jest wlasciwie ta sama ktora ma brat placic za zespol
        ktory znalazl wstepnie!
        o a dlugo tu bylas?ja jestem w nebrasce! hehe
        • paula9618 Re: Zespół KRATER z Gorlic 05.01.06, 23:03
          byłam rok w NJ. Wróciłam, wesele i pewnie znów pojadę. Z pracą tu ciężko, a
          muszę jeszcze odrobić staż nauczycielski (rok).
          • paula9618 Re: Zespół KRATER z Gorlic 05.01.06, 23:07
            a tak poza tym, te czertwone koszule grają na regionalna nutę, prtzebieraja się
            z kubraczków góralskich w zwykłe czerwone koszule - stąd nazwa i naprawdę cała
            sala się bawi, bo są niesamowici
          • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 05.01.06, 23:07
            ojej niezazdroszcze rozlaki ewentualniej! ja polske opuscilam 5 lat temu i wiem
            ze nie wroce juz do kraju:)a podobalo ci sie tutaj?
            • paula9618 w Nj było ok 05.01.06, 23:11
              tak, podobało mi się. inne życie. tam wszystko jest takie szybkie, wstaję rano,
              praca, wracam, wieczór, cos tam zgotuję, by było na następny dzień i tak do
              piątku, biore wypłatę i opłacam rachunki, a potem szaleństwo: ocean, Nowy Jork,
              Atlantic City, cokolwiek. Szaleję po sklepach i weekend zleci. A tu?
              Zastanawiam się, co robić... Staram się o staż, bo z wykształcenia jestem
              polonistką. Tu wszystko jest tak wolne. Ludzie mają czas, by się nudzić. Mają
              tez czas na rozmowy, a mi ich brakowało w US. Tam tylko weekend, a i to nie
              zawsze.
              • ellenai Re: w Nj było ok 06.01.06, 00:23
                ja chyba nie umialabym sie odnalesc w polsce,tu sie juz zadomowilam,jest mi
                dobrze,faktycznie tydzien leci szybko,weekendy tez,ale wole byc tutaj i miec
                jakis sens w zyciu prace niz siedziec w beskidzie bezrobotna ,czasu owszem
                mialam ale zero perspektyw!NJ jest fajne poniewaz wszyskto jest blisko ,ja tu
                mieszkam na zupelnym odludziu ale mi sie tak podoba!
                • paula9618 aż zazdroszczę:) 06.01.06, 00:31
                  wiem, że tam cudownie jest, ale póki co, zęby muszę zacisnąć i dociągnąć tu...
                  • ellenai Re: aż zazdroszczę:) 06.01.06, 00:34
                    ciesze sie ze nie mialas okraku tak typowego dla emigrantow polskich tutaj!jak
                    mozesz tylko to wyjedz,a ten rok ktory musisz spedzic w polsce potraktuj jako
                    pozegnanie z krajem,chyba nie nie planujesz tu zostawac:)przykre to jest ze we
                    wlasnym kraju nie mozna sobie zycia ulozyc normalnie!
                    a kiedy tu slub bralas?
                    moze masz suknie slubna do sprzedania?uffff czy ja przypadkiem nie jestem
                    natretna?jezeli tak to przepraszam!!!!
                  • dunajec1 Re: aż zazdroszczę:) 06.01.06, 00:39
                    Czesc Paula,znam troche Walington,a jak bylas w Garfield,Passaig albo
                    Clifton,to gdzie sie nie ogladniesz "moi" znajomi albo rodzina,heh.
    • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 06.01.06, 11:03
      Witam pięknie. Nazwa KRATER? jak każda inna. Dla nas liczy sie tylko muzyka i goście dla których gramy. A Ellenai chyba nie wie co to krater, poniewą mówi że to kataklizm/ Przepraszam wszystkach za tę panią. , ale pozdrawim Ellenai, i zapraszam do Gorlic na próbę.
      MT
      • majak_m Re: Zespół KRATER z Gorlic 06.01.06, 11:18
        Skoro macie plytke, to czy nie warto wrzucic gdzies jakiego sampla i podac linka?
        Z pewnoscia wszyscy chetnie przesluchaja i od nazwy sie odczepia :P
        Czekamy, bo np. ellen na probe nie dojedzie ;)
        • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 06.01.06, 16:16
          hehe sorry,no nazwa mnie rozwalila,ja mysle ze nazwa to jednak ma znaczenie to
          pierwsze wrazenie jakie wywoluje grupa ! heheheh no na probe nie dojade heheh
          nawet na weselu brata nie bede!
          • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 06.01.06, 18:27
            Rozwaliło mnie imię Ellenai. Nie można było podać jakiegoś prostego: Eliza, Eleonora, Emiliana, Janina, Eugenia, Elżbieta czy Edgarda.
            Pewnie jesteś bardzo młodą osobą i trochę się zgrywasz. Mam nadzieję, że heheheh jeśli juz łykniesz tego zachodu, to zejdziesz na ziemię.
            Pozdrawiam serdecznie Ciebie całe stany. Życzę nieco więcej umiaru.
            Mieczysław
            • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 06.01.06, 19:02
              uh,dzieki za krytyke ale ja nie gram na weselach , wtedy nazwa ellenai byla by
              wtedy wyjatkowo zle trafiona!ja tylko chcialam zwrocic uwage,ze nazwa zespolu
              jest wazna i pewien procent ludzi zwroci uwage na nia przy dobieraniu zespolu
              na swoje wesele!nikt nie chce zeby pozniej zarty znajomi sobie stroili z
              mlodych ze u nich grala apokalipsa na weselu albo krater czy inne nieszczescie!
              przynajmniej tak mi argumentowal moj brat ktory szuka zespolu na wesele a ja mu
              podsunelam was z forum!no sorry panowie ze tak wyszlo,zjezyliscie sie na mnie
              nie mozebnie a ja tylko przedstawiam wlasne zdanie!hm,prawdziwa cnota krytyki
              sie ponoc nie boi...............zycze wam sukcesow!
              • dunajec1 Re: Zespół KRATER z Gorlic 07.01.06, 03:14
                Tak trzymac Ellen.
                • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 07.01.06, 03:51
                  uf dunajcze kochany,no popatrz,zespol krater sie na mnie zezloscil hehe:
                  ((((buu,cmok
                  milego weekendu ci zycze,bo ja katem u znajomych musze byc dopoki do nowego
                  lokum sie nie wprowadze,buuu
                  • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 07.01.06, 18:31
                    Droga ellenai.
                    Prawidziwa cnota krytyk się nie boi, zespół Krater również. Na szczęście nazwa nie gra tylko ludzie. Na szczęście również nie tylko Ty wyrażasz swoje sugestywne opinie. Istniejemy na rynku juz ponad 30-lat i swoją wartość znamy. Oczywiście nie obrażam się na kogoś kto potrafi wywoływać emocje, na forum popisując się pisaniną - powiedzmy - byle jaką.
                    Dziwne jednak , że takie coś zdarzyło sie tylko no sądeckim forum. Ludzie jacyś inni , czy co?. Pozdrawiam serdecznie i życze duzych wrażeń za wielka wodą.
                    Mieczysław i KRATER.
                    • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 07.01.06, 18:58
                      e ludzie piszcie ze skladem! no to wyrazam sugestywne opinie czy popisuje sie
                      pisanina?! obawiam sie ze sugestywne opinie dla was to przytakiwanie i
                      aprobata!to ja was skrytykowalam za nazwe i to wam emocje polecialy nie
                      mnie,toz chyba moge napisac co mysle,prawda?obraziliscie sie na mnie
                      smiertelnie!z lodowatego tonu postu to widac!ani obelg nie bylo z mojej strony
                      pod waszym adresem,ani kpiny,ani wysmiewania tylko stwierdzenie co JA mysle na
                      temat nazwy zespolu i nie podwazam waszego repertuaru bo go nie znam.Poza tym
                      nie dziwne jest akurat dla mnie ze to sie akurat tutaj stalo poniewaz tu sa
                      ludzie z gorlic na tym forum:)
                      ostatecznie faktycznie chyba sie czepiam,moj znajomy grajac tutaj na weselu
                      jako dj tez "posadzil kwiaty"grajac hotel california the eagles na slubie corki
                      pastora albo grajac "every rose has a thorn"-def leppard na weselu!hotel
                      california ma ogolnie stanistyczny wydzwiek a every rose to piosenka o
                      rozstaniu no ale u nas na weselach podobno graja"winda do nieba"-2+1
                      no coz panowie, bywaja takie upierdliwe osoby jak ja co to maja wlasne zdanie i
                      od czasu do czasu trzeba sie z nimi uzerac,pozdrawiam zycze sukcesow!
                      • dunajec1 Re: Zespół KRATER z Gorlic 07.01.06, 22:05
                        Powiem Ci ,Ellen ze ja tez nie rozumie o co sie Ciebie czepiaja,nazwa Ci sie
                        nie podoba i to wszystko ,nie repertuar,ale tak to juz jest,samo zycie.
                        A dlugo bedziesz katem u znajomych?
                        • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 07.01.06, 22:11
                          dzieki dunajec!:))))))))cmok
                          do 31 stycznia najpozniej ma byc closing,ale ma sie to wczesniej podobno
                          odbyc,wiec jakos przetrzymam! hehehehehe
                          • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 08.01.06, 10:36
                            tak czytam i czytam ten wątek i doszłam do wniosku, że krater jest bardzo
                            niesprawiedliwy, po jednym wpisie ocenił elle i do tego tak niesprawiedliwie

a elle to taka ciepła i dobra duszyczka i skromna bardzo, wszystko co napisał
                            to nie jest prawdą, po jednym jej wpsie, jak to szybko mozna komus dowalic i to
                            tak niesprawiedliwie

liczy się pierwsze skojarzenie - krater, to część wulkanu, wulkan to gorąca
                            lawa i słusznie elle ci napisała, ze nie krytykuje ciebie, tylko nie rozumie
                            skąd ta katasroficzna nazwa

a ty bez zbędnych epitetów mogłeś jej wyjasnić, że dla ciebie to lawa muzyki,
                            mówiąc szczerze tez bym nie wpdała na to porównanie

moze tak własnie zaczynaj - krater - to lawa najpiękniejszej muzyki weselnej,
                            zywa, gorąca, rozpali was i nie pozwoli przestac tańczyc az do rana ! itd. a
                            tak wymagasz, by czyjaś wyobrażnia była zgodna z twoją

i to nie jest argument, ze gracie juz 30 lat, no oczywiście gratuluję, ale
                            skoro taki słynny jesteś to czemu nikt cie nie zna i nie wpadł w zachwyt na
                            twój wpis i poparł, typu - tak to prawda, słyszałem, super grają

kurcze, nie oceniaj ludzi, których nie znasz a podejmuj dyskusję, tylko
                            licealistki sie obrazają i to te które mają kompleksy, albo brak poczucia humoru

zrób coś żebysmy mogli posłuchac tej muzyczki

napisz jakie masz instrumenty, kurcze nie lubię jak gra człowek orkiestra,
                            czyli jden przy organach, a jeszcze ma wszystko ustawione w komputerze i nie ma
                            mowy zeby ktos poprosił o jakis kawałek

lubię jak jest saksofon, skrzypce, dobra solistka, bywam trochę na balach,
                            niestety płakac sie czasami chce, dobrze, ze mi orkiestra w tancu nie
                            przeszkadza i jest taka moda, że jak orkiestra odpoczywa to puszczaja
                            dyskotekowe kawałki

ale ostatnio trafiłam się tez super orkiestra, kurde nie zapamietałam nazwy by
                            ich pochwalić, czasami musiałam zerknąc czy co z płytki, tak super grali i
                            wiecie co jest nawazniejsze, że grają i stare i nowe i jak ktos coś krzyknie z
                            tłumu to też zagrają
                            • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 08.01.06, 13:26
                              Witam pięknie. No cóż, miałem zostawić gdzieś tę dyskusję, ale poruszył mnie list Zuzanny, której dziękuje za próbę pogodzenia nas.
                              Puściły mi oczywiście nerwy, tylko z tego wzgledu, że już na wstępie zostaliśmy ujemnie skrytykowani i ktos kto to czyta wyciagnie oczywiście tylko jeden wniosek; Krater to kapela, którą można .. itd, itd.... Ale do rzeczy.
                              Jak zaznaczyłem w pierwszym anonsie, Krater to Grypa muzyczna grająca kowery z lat 60, 70 i obecne wszystkie fajne rzeczy. Repertuar na bazie dobrego polskiego rocka i rock and'rolla-Bajm, K.Kowalska, Kombii, Stachurski, Lady pank, Wilki, Oddział Zamknięty i td. Ramazotti, Tche Beatles .Skład? - mysle, że tradycyjny; git.solowa, basowa, klawisze z akordeonem, sax i bębny. Wokalistka obdarzona pieknym mocnym głosem i inne jeszcze cztery męskie wokale. Ok 200 dobrze opracowanych utworów. Gramy na studniówkach, festynach, zabawach. Potrafimy poprowadzić szereg zabaw i konkursów. Pewnie wystarczy. No cóż bardzo mało gramy w okolicach N.Sącza.
                              No i cos na koniec:
                              Przepraszam tych Wszystkich którzy poczyli sie urażeni i pozdrawiając, życzę muzycznych wrażeń w Nowym Roku oraz miłego spotkania na róznych imprezach.
                              Łącze wyrazy uznania za otwartą i szczerą dyskusję
                              Mieczysław i KRATER.
                              • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 08.01.06, 18:58
                                jak macie dobra muzyke to sie obronicie nie ma mocnych! czego wam zycze! no i
                                zycze wam duzo imprez w saczu!:)tez szkoda ze nie ma was jak odlsuchac gdzies!
                                a zuza zawsze jest zyczliwa i potrafi kazda sytuacje zalagodzic! tacy ludzie na
                                forach i w zyciu to skarb!
                                • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 08.01.06, 19:31
                                  Witam pięknie .
                                  Wypada podziękować, co też czynię. Chyba z wrażenia napisałem wcześniej/dodając jakby do tych wszystkich kataklizmów/ , że "Krater to grypa muzyczna". Cholera, jakby tego było mało. Myślę, jednak, że ujdzie mi to na sucho i nikt już się nie będzie czepiał. Pozdrawiam Ellenai. Może kiedyś dostaniesz naszą płytkę.
                                  Mieczysław i KRATER
                                  • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 08.01.06, 19:35
                                    zalozcie jakas strone internetowa!duzo ludzi przeglada net w poszukiwaniu
                                    rzeczy ,nawet na wesele! moja przyszla bratowa kupila wlasnie suknie slubna
                                    przez net! maja net chociaz to wies zabita dechami jest wiec moim zdaniem
                                    reklama w necie ma ogromna przyszlosc!! wiec moze to dla was bylaby dobra forma
                                    reklamy ,plus zamiesccie muzyke na stronie!:)))))))
                                    • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 09.01.06, 13:59
                                      Witam pięknie. Oczywiście myślimy i o tym . Nasza strona www bedzie funkcjonowała najdalej za miesiąc, no może dwa.
                                      Pozdrawiam Zuzannę i proszę o kontakt.
                                      M.
                                      • ellenai Re: Zespół KRATER z Gorlic 09.01.06, 16:13
                                        a to podrzucie wtedy linkiem na forum! powodzenia:)
                                        • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 09.01.06, 19:14
                                          ej Mieczysław, taki zestaw instrumentów, wokale, no tym stary to juz mnie
                                          całkiem ująłeś, super, no no szkoda, że tak daleko mieszkam, chciałabym pofikac
                                          przy twojej orkiestrze, kawałki też ambitne proponujesz i to dobrze, że z
                                          róznej bajki

pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego zyczę
                                          • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 09.01.06, 19:45
                                            a jeśli chodzi o tę pomyłkę z grypą to się faktycznie usmiałam, ale nie
                                            złosliwie, nie przejmuj się, mnie tez często takie literówki się zdarzają
                                            • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 10.01.06, 08:48
                                              Kim jesteś Zuzanno?
                                              Pozdrawiam.
                                              M.
                                              • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 11.01.06, 16:23
                                                i cóż to za pytanie?
                                                nikim wyjątkowym
                                                taką sobie kobitką
                                                pisz z nami na tym forum to mnie poznasz, duzo tu moich wpisów
                                                pozdrawiam
                                                • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 12.01.06, 10:26
                                                  Witam pięknie.
                                                  Pytanie jak najbardziej na miejscu.
                                                  Pytam dlatego, że na Ciebie właśnie i na Twój wpis zwróciłem uwagę, szukając ze wszystkimi jakiegoś porozumienia. Wiem, że tu piszesz, a ja to forum założyłem, jako Krater-g. Pytam również dlatego, że wydajesz mi się być rozważną osobą i nie tak bardzo młodą. Pytam więc: jaką kobitką jesteś, w jakim jesteś wieku , co robisz i jak mogę wysłac Ci płytkę?, ot tak na pamiatkę tej mediacji i naszego poznania się na tym forum.
                                                  Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
                                                  M..
                                                  • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 13.01.06, 20:33
                                                    Mieczysławie, oj nie masz zaufania do młodości...rozsądek nie przekreśla jej :)

nie zrozumiałeś mnie, jestesmy na forum Nowego Sącza, tym forum opiekuje się
                                                    Ellenaj, jest tu dużo róznych wątków, poczytaj a poznasz nas bliżej, a jeszcze
                                                    będzie milej jak coś popiszesz z nami

ty na tym forum załozyłeś jeden wątek, o twojej kapeli i w tym właśnie wątku
                                                    piszemy sobie sympatycznie :)

ale wiesz, tak na forum to za bardzo się nie zwierzamy, nie kłamiemy, ale też
                                                    nie piszemy o sobie za duzo, na tym to wszystko polega, wiesz ? :)

kasetkę? chętnie! super!
                                                    jesli chcesz jakis namiary na mnie to kliknij na moje imię i tam znajdziesz
                                                    gazetowy adres i ta wiadomość dotrze do mnie poza forum, rozumiesz? :)

pozdrawiam serdecznie

i wiesz co? zazdroszczę ci...
                                                  • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 14.01.06, 15:20
                                                    Witam pięknie.
                                                    A czego Ty możesz mi zazdrościć?. Pewnie tylko tego, że gram i tak długo, bo wydaje mi się, że dłużej graja tylko Rollig Stones.
                                                    Ile ty masz lat, że mówisz, że ja nie mam zaufania do młodości.? Właśnie mam, ponieważ całe, życie z młodością mam do czynienia, jak już nie ze swoją to z młodością ludzi dla których gram już ponad 30-lat.
                                                    Pozdrawiam.
                                                    M.
                                                  • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 16.01.06, 19:59
                                                    Pewnie, że zazdroszczę ci tego,że grasz...ech to było kedys moje
                                                    marzenie...wzięłam kilka lekcji na fortepian, ale musiałam zrezygnować, wiesz,
                                                    okazało się, że tylko kocham muzykę i pieknie gram technicznie i z nut,
                                                    niestety nie mam słuchu,ot, zycie...
                                                  • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 18.01.06, 10:32
                                                    Witam pieknie.
                                                    Ile Ty masz lat Zuzanno?. To nic, że nie masz słuchu, wystarczy, że potrafisz słuchać innych.
                                                    Pozdrawiam i ...napisz coś więcej o sobie.
                                                    M.
                                                  • majak_m Re: Zespół KRATER z Gorlic 18.01.06, 10:55
                                                    Kobiete pytac o wiek? Napewno to tylko pytanie ero... tzn. retoryczne;) bo nie
                                                    czekasz na odpowiedz.
                                                    Tak jest, plyta dla Zuzy!
                                                    Ja tez swojego czasu troszke pogrywalem, ale teraz brak czasu, inne zajecia.
                                                    To wszystko sie naskladalo na to,
                                                    ze gdyby nie moj brat to Squier stalby zakurzony w kacie.
                                                  • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 18.01.06, 19:04
                                                    witaj Mieczysławie
                                                    toć tłumaczę ci, że publicznie nie opowiadam o sobie :)
                                                    a poznasz mnie troszkę jak te wątki tu na rózne tematy poczytasz

a ty majak na czym grałeś?

ja obecnie tylko na pianinie na rodzinnych spotkaniach
                                                    hi hi hi i w kółko to samo
                                                  • majak_m Re: Zespół KRATER z Gorlic 19.01.06, 01:06
                                                    Zerknij na moja wizytowke i zgadnij ;)
                                                  • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 26.01.06, 18:10
                                                    hi hi hi juz wiem

ale za to jaka brodaaaaa
    • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 25.01.06, 15:22
      Coś cichutko u nas...
      M.
      • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 26.01.06, 18:11
        ech...takie zycie
      • zuzanna6 Re: Zespół KRATER z Gorlic 26.01.06, 18:12
        a czytałeś wątek z widokówkami

kurcze fajne ma facet zainteresowania, to tez artysta, podziwiam go
    • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 16.02.06, 11:49
      bardzo tu cicho...
      Olek
      • aleks44 Re: Zespół KRATER z Gorlic 16.02.06, 12:19
        Masz racje Mietek
        • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 06.03.06, 15:16
          Witam.
          Kim jesteś aleks44?
          Pozdrawiam
          M.
          • aleks44 Re: Zespół KRATER z Gorlic 06.03.06, 16:57
            prostym czlowiekiem
            Pozdrawiam
            • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 06.03.06, 17:23
              dzięki i za te pare słów.
              Napisz jednak coś więcej.
              Pozdrawiam.
              • aleks44 Re: Zespół KRATER z Gorlic 06.03.06, 17:52
                >> dzięki i za te pare słów.
                nie ma za co
                >> Napisz jednak coś więcej.
                jest fajnie,prawie caly dzien swiecilo sloneczko,leniwe koty wyleguja sie na
                dachach,ptaszki spiewaja,dzikie kaczki po Ropie plywaja,idzie do wiosny !!!!!
                Pozdrawiam
                • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 07.03.06, 20:08
                  a myślałem , że mam do czynienia z jakim normalnym facetem.... dzikie kaczki na Ropie?... jakiś idiotyzm.
                  mimo wszystko pozdrawiam.
                  Piszesz tak jakbyś był S. L.
                  MT
                  • aleks44 Re: Zespół KRATER z Gorlic 07.03.06, 22:28
                    >dzikie kaczki na Ropie?... jakiś idiotyzm....
                    myslisz ,ze to byly domowe ???, mozliwe,ale plywaly
                    wzajemnie pozdrawiam
                    • krater-g Re: Zespół KRATER z Gorlic 09.03.06, 10:40
                      OK, poddaję się, ponieważ psujesz mi stronę tymi "mądrościami"
                      M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka