dankowalski 18.01.06, 11:09 Podobno przenosi się do stolicy, czy tak ma wyglądać gospodarka IV RP. Wszystko w stolicy a na prowincji bieda i ewentualnie zasiłki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Co dalej z Optimusem? 18.01.06, 13:07 podobno ???? nie wiem ,jesli tak ,to nie dobrze.Ale wlasciciel moze robic co zechce,takie jego prawo,stac go pewnie na wyzsze czynsze. A moze tylko jakas filie uruchomi w Warszawie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
booobi Re: Co dalej z Optimusem? 18.01.06, 14:35 To jest proste w Nowym Sączy są politycy, którzy nie potrafią nic więcej tylko się ustawiać! (ważne są stołki?) Brak tym panom jak mi się wydaje podstawowej wiedzy gospodarczej , nie mówię już o ekonomii!!! Znanej już za czasów Cesarstwa Rzymskiego - "Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu"a nawet od okresu władania Czyngis Chana Jak tak dalej będzie to przed sączem będzie stać tabliczka Koniec Świata! Wszystkie I niech mi nikt nie mówi że ta wyremontowana droga z Brzeska to wielki sukces. Tak budowało się drogi w latach 70tych. Więc kto tu zechce inwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co dalej z Optimusem? 18.01.06, 15:58 bardzo niedobrze ze optimus sie wynosi ze sacza!podzielam krytyke radcow miejskich ktorzy do tego dopuszczaja:(uf Odpowiedz Link Zgłoś