ouimet 06.02.06, 20:36 przynajmniej ilosc wpisow wzrosnie. ps. Okowito-polecam cierpliwosc.Skoro juz padlo cos o pedalach,to z inwencja "tfurcza bochateruf" ostatnich odcinkow coraz skromniej/zakladam ,ze poczatki to bylo apogeum.../ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: chloptasie ? 06.02.06, 21:04 harnasi napisał: > chloptasie do mnie pijesz ? palanciunio ? a czy miales kiedys zaszczyt byc wspomnianym przez Ouimeta?Osobiscie nie przypominam sobie.Nie uzurpuj wiec sobie korzystania z zaszcztow,ktorymi/prawdopodobnie/Cie nie obdarowalem. Klapejszen? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: tak trzymac chloptasie 07.02.06, 16:14 i korzystac z wolnosci! Dajcie jakies popisowe teksty,aby "odzyskanie wolnosci" mialo uzasadnienie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: tak trzymac chloptasie -rewolucjonisci 07.02.06, 23:45 dlaczegoz zalobne....milczenie. dla lemka : najbiedniejszym czlowiekiem jest ten,ktory nie posiada nic oprocz pieniedzy. cuskiemu:nie zdazysz "wyjac" wszystkich chetnych . karatece:bardzo czesto czyste sumienie jest rezultatem marnej pamieci harnasi:jaki ktos jest wewnatrz,tak widzi swiat zewnetrzny. Okowicie:czego Twoj wrog nie powinien wiedziec,nie mow ....przyjacielowi. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: tak trzymac chloptasie -rewolucjonisci 08.02.06, 09:21 ouimet napisał: > > Okowicie:czego Twoj wrog nie powinien wiedziec,nie mow ....przyjacielowi. Bardzo trafne. Bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: tak trzymac chloptasie -rewolucjonisci 08.02.06, 15:22 0kowita napisała: > ouimet napisał: Okowicie:czego Twoj wrog nie powinien wiedziec,nie mow ....przyjacielowi. > Bardzo trafne. Bardzo.... tak.Wiem.:( Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: tak trzymac chloptasie -rewolucjonisci 08.02.06, 16:36 Trafne szczególnie wtedy gdy kogoś uważamy za przyjaciela i zaufamy mu ....a on tak naprawdę wcale przyjacielem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet no to jak z ta "wywalczona"wolnoscia... 10.02.06, 23:42 chlopczykowie? Cenzura kasuje,czy zadnych nowych tekstow? Dziwnie wygladacie chlopacy... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: no to jak z ta "wywalczona"wolnoscia... 11.02.06, 06:41 no i nastapily wpisy "nierozlaczek"... Myslenie jak poprzednio-durnowate. Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: no to jak z ta "wywalczona"wolnoscia... 11.02.06, 13:51 qrwa facet popatrz co ty soba prezentujesz przybierdalassz sie do kazdego i nic inego nie umiesz jestes takim samym frajerem jak najlepsza klawiatura jasla i jego kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
lirek100 Re: lemek 14.02.06, 16:57 ouimet , czy jak Ci tam , ty tak do każdego w kazdym temacie? Chyba masz duze kompleksy i sie wszedzie powtarzasz w jednym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: lemek 14.02.06, 20:45 lirek100 napisała: > ouimet , czy jak Ci tam , niezle zaczynasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: lemek 16.02.06, 17:31 wiesz ouimet, kiedyś cie nie rozumiałam potem bardzo cię polubiłam teraz nadal cię lubię, ale zazdroszczę zarazem wyjątkowej cierpliwości ja chyba wysiadam, nie po to wchodze na fora by czytac jak ludzie innch obrażają, i Okowitkę i mnie, jakos to bez sensu, choc było tak miło chyba popiszę czasem gdzies na ogólnopolskich o polityce, a tych regionalnych dam sobie spokój może szkoda czasu, może w to miejsce lepiej ciekawą ksiązkę poczytać, nie wiem czy to nasze pisanie jest twórcze, czy rozwija... chociaż mozna poznać fajnych ludzi, dowiedziec się czegoś ciekawego, ale oni gdzieś pouciekali... Odpowiedz Link Zgłoś