Dodaj do ulubionych

Firma remontowa

04.03.06, 18:31
Witam Wszystkich bardzo serdecznie i proszę o pomoc.
Poszukuje firmy remontowej, która zajmuje się: wyburzeniem ściany i
postawienie nowej w innym miejscu,
położeniem płytek w łazience i zrobieniem wmurowanego brodzika, poszerzeniem
drzwi i instalacją elektryczną itp. Dokładnie chodzi o przystosowanie
mieszkania dla osoby niepełnosprawnej.
Jeżeli znacie dobrych fachowców w tej branży to proszę o namiary (musi być to
osoba która wystawi fakturę).
Pozdrawiam
Aśka
Obserwuj wątek
    • lirek100 Re: Firma remontowa 04.03.06, 20:28
      Polecam Wydział Rowoju Regionalnego Regionu w Urzędzie Mista Jasło. Podobno
      wystawiają faktury.
      • harnasi Re: Firma remontowa 05.03.06, 22:23
        lirek100 ktos potrzebuje pomocy a ty se jaja robisz wstydz sie buroku

np. rembud w rynku
        • lirek100 Re: Firma remontowa 06.03.06, 18:16
          Sooory! Masz rację. Ale po prostu nie wziąłem na powaznie aby ktoś szukał tu
          porady. Przecież tu w większości robi się jaja i jest wesoło.
          No ale dobrze kontynuując wątek poważnie nie polecam firmy budowlanej "SIMA II".
          Osobiście mam paskudne z nimi doświadczenia. Ostrzegam.
          Polecam natomiast każdą jedna regionalną gazetke gdzie roi sie od reklam firm
          budowlanych. Wybiera się n.p. 3 firmy, zaprasza po kolei na miesce remontu i
          wysłuchuje ofert cenowych i dorad kolejnych oferentów. To nic nie kosztuje.
          Na końcu dokonuje sie wyboru najkorzystniejszej dla nas ( niekoniecznie
          najtańszej) firmy i kłopot z głowy.

Dobrego, szybkiego i taniego remontu życzę Ci i jeszcze raz sooory!
          • lirek100 Re: Firma remontowa 06.03.06, 18:28
            ..aha, i jestem burok,
            jestem burok,
            jestem burok,
            jestem burok,
            jestem burok,
            wystarczy?
          • georghe Re: Firma remontowa 06.03.06, 19:19
            Szczerze odradzam korzystania z usług firm reklamujących sie w różnych
            lokalnych gazetkach czy po klatkach schodowych jasielskich bloków.
            Solidna firma czy prywatny wykonawca nie potrzebuje reklamy, a na ich usługi
            czeka się w kolejce od dwóch miesięcy do nawet roku.
            Najlepiej szukac wśród znajomych bo można się dowiedzieć czegoś z pierwszych
            ust jak i robotę obejżeć.
            Przerobiłem ostatnio te tematy bardzo dokładnie.
            • lirek100 Re: Firma remontowa 06.03.06, 20:13
              Reklama produktów i usług jest w nowoczesnej gospodarce rynkowej czymś
              niezbędnym i normalnym. Stosują ja wszystkie szanujące i liczące sie
              podmioty.Dzięki temu znamy produkt jaki dana firma oferuje. Firma taka stosuje
              na ogół urządzenia i narzędzia najnowocześniejsze a materiały i technologie
              najlepszych markowych producentów. Wykonawstwo mamy pewne jakościowo i
              udokumentowane.
              Oczywiście zawsze można zaprosić pana Jasia " złotej rączki" który czasami
              tanio działając "na czarno" zrobi robotę tanimi materiałami, byle jakim
              narzędziem i po zainkasowaniu może mniejszych troszkę pieniążków zniknie w
              sinej dali. Po miesiącu ściana zacznie nam pękać i do bozi rączki.

Czy firma z ul.Przemysłowej produkująca nagrobki i której reklamy pojawiają się
              często w mediach jasielskich jest przez to firmą dziadowską czy nie?
              • georghe Re: Firma remontowa 06.03.06, 20:35
                Firma o której wspominasz jest po trosze firmą usługową, ale głównie handlową,
                a to znacząca różnica.
                Znam przypadki kiedy ktoś skorzystał z usług właśnie "pana złotej rączki",
                który reklamował się, a to na klatce schodowej, a to poprzez roznoszenie
                ulotek.
                Odradzam i jeszcze raz odradzam - i nie mam w tym żadnego interesu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka