ciupazka 08.03.06, 11:52 Tego, którego lubi i wieści o nim: www.watra.pl/kultura.htm#andrzej www.watra.pl/rozne/mffzg2005/brandstatterr.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: .....Majakowi i nnym 08.03.06, 16:07 ciupazko! jak fajnie ze tu zagladnelas znowu!:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: .....Majakowi i nnym 08.03.06, 18:28 fajnie !!!! Bylas gdzies na wygnaniu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .....Majakowi i nnym 08.03.06, 18:51 uciekla strasznie daleko gdzies od nas:( Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....Majakowi i nnym 08.03.06, 19:41 Nie uciekłam tak daleko, jednakowa droga, przyjaciele forumowi!Hehe...Przez takom babe jako jo, to i diabeł osiwieje. Wiecie, ze Pon Bócek stworzył babe ze ziobra Adamowego 67 hehe..., hale nie stworzył jej z głowicki, coby nie była dumno. Nie stworzył jej z ocysk, coby nie była ciekawsko. Nie stworzył jej z usu, coby nie była plotkarom. Nie stworzył jej z niucha, coby nie była wścibsko. Nie stworzył jej z gębusi, coby nie była gadułom. Nie stworzył jej z nozysk, coby sienie uganiała za młodymi siuhajami.... Nei co? nei temu jo tu, hehe... za siuhajami. Tak po prowdzie syćkie te przywary nońdziecie prawie u kozdyj baby, hehe... hale napewno nie nońdziecie u swojyj. Ni ma prawa! Juz dzisiok składom 40 mecennikom zycynio( 10 marca?) www.ga.com.pl/chocho10.htm Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .....Majakowi i nnym 08.03.06, 19:42 ciupazko!!!!! z ciebie strasznie dobro baba~! ale masz racje,przeca my tez mozemy za miedza cie odwiedzic!cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 hej Ciupazko, barz pieknie Wos przepytujem 08.03.06, 22:11 ino nie z Ziobra, ino nie z Ziobra ani inksego Wassermanna cy (łodpuś mu ta grzychy Boze) Kacora-kwacora, hehehehe. Nie fcem Wos przi babskim świyncie jakimśik paskudnym słowem łobzucić hehehe Ze syćkiego ino nie z Ziobra, pomiyntojciez... Syćkiego co nojlepse, hej Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: hej Ciupazko, barz pieknie Wos przepytujem 09.03.06, 09:32 Co do zebra to podobno to bylo tak. Pan Bóg do Adama: - Czy chciałbyś mieć u swego boku kobietę która będzie ci gotować, sprzątać, prać, zarabiać na ciebie i spełniać twe najskrytsze pragnienia erotyczne? Adam: - O Wszechmogący pragnę z całego serca, lecz cóż w zamian oczekujesz ode mnie ? Bóg: - Musisz dać jedno oko, jedno ucho, jedną rękę, jedną nogę i siedem żeber. Adam intensywnie myśli i po niekrótkiej chwili pyta się Boga: - A co dostanę za jedno żebro? Dzis juz czuje sie bezkarny dlatego moglem to napisac ;) Ciesze sie, ze zagladnelas do Nas Ciupazko. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 9 marca - Dzień Mężczyzny? 09.03.06, 12:12 ale uważaj, bo Ci ktoś zaraz napisze, że jesteś do- wcipny mnie się już "oberwało" ale na szczęście myrdają mnie takie opinie :) pozdrooffka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 9 marca - Dzień Mężczyzny? 09.03.06, 16:53 hhehe dobre majak! adasku a czemuz to ci sie oberwalo i za co?cokolwiek to jednak bylo,to masz racje,nie ma sie co przejmowac! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 ano chyciło mi się 09.03.06, 17:32 taka osoóbka o nicku na literkę "u" mnie skrytykowała ;-) ale mi to Lotto hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ano chyciło mi się 09.03.06, 17:43 nic nie szkodzi,mnie tez krytykuja na innych forach ,ze cmokam,spamuje i bije piane:)przeca od krytyki sie nie umiera! Odpowiedz Link Zgłoś