adam.67 29.05.06, 23:26 a więc będę niedaleko od NS. Okropnie dawno byłem w Krościenku i Szczawnicy. Cieszę się że będę mógł sobie powspominać. Ale na znane lody (ciekawe czy nadal tam są???) to trochę za zimno chyba będzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: jutro jadę do Szczawnicy, 30.05.06, 14:49 fajnie,pogoda ci sie udala?jak bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 właśnie jestem w Szczawnicy, 30.05.06, 15:15 pogoda paskudna, mżawka na przemian z deszczem. Zimno okropnie, brrr... Góry parują, mgiełki przepiękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: właśnie jestem w Szczawnicy, 30.05.06, 18:52 no to sie wam koniec maja rozpaskudzil! Odpowiedz Link Zgłoś
dwoogim Re: właśnie jestem w Szczawnicy, 30.05.06, 19:27 No strasznie się rozpaskudził. I to nie tylko w Szczawnicy. Chociaż akurat tam trafiłbym chyba do takiej fajnej knajpki z kominkiem na grzańca... echh.. Następnym razem już tam dojadę Pozdrawiam Miras Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 hej, podziel się proszę wiadomością 30.05.06, 22:37 która to knajpka? i gdzie? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: hej, podziel się proszę wiadomością 30.05.06, 23:56 Ja nie podpowiem,b.dawno temu tam bylem,musialo sie pozmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
dwoogim dzielę się jak tylko potrafię :) 31.05.06, 00:06 Od przystani flisackiej idziesz w prawo do góry. Po lewej stronie zaczyna się skwer. Knajpa jest przed skwerem na rogu po lewej stronie. Tyle pamiętam (jakieś 6 lat temu - mam nadzieję, że mi się nie pokręciło). W każdym razie wspomnienia fantastyczne - kominek, ciepełko, grzaniec i parę godzin zleciało do zmroku. W marcu brakło mi 0.5 godzinki, żeby tam wpaść. Dojechałem tylko do kumpla do Łącka (dalej już "nie było siły" - chociaż daje krzepę, to tylko nam lica okrasiła ;). Ale w lecie tam wpadnę i jeżeli nie znajdziecie tej knajpki to ja znajdę i napiszę co i jak. Pozdrawiam Miras Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzielę się jak tylko potrafię :) 01.06.06, 03:25 takie info jest bardzo wazne dla tych ktorzy kiedys sie tam w beskidzie pojawia! dzieki dwoogim! Odpowiedz Link Zgłoś
dwoogim Re: dzielę się jak tylko potrafię :) 01.06.06, 13:55 Proszę bardzo! Jakoś tak się dzieje, że po 22 latach mieszkania w różnych częściach Polski i Europy coraz bardziej myślę o tym, jakie te górki i dolinki są fajne. I za każdym razem kiedy jestem w okolicach to próbuję wykorzystać maksymalnie każdą chwilę, żeby zobaczyć jak teraz wygląda chociażby polana w lesie w Trzetrzewinie, gdzie mieszkał mój ś.p. dziadek. Echh jakoś tak nostalgicznie mi się zrobiło ;) pozdrawiam serdecznie Miras Odpowiedz Link Zgłoś