adam.67 10.06.06, 00:01 i zbliża się do drzwi z napisem "Mundial - Ausgang". Tam gdzie odlatują samoloty do Polski. Kosta Ryka nam nieźle wkopała ;-) A Kaziu Górski się w grobie przewraca... dobrze, że nie dożył tego Gelsenkirchen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Polska wychodzi z grupy 10.06.06, 00:05 Teraz to mozna przyjac na pewniaka,ze bedzie jak w Korei. A Gorski?Moze to i dobrze ze juz nie widzial tego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Polska wychodzi z grupy 11.06.06, 10:43 To nie koniyc emocji... clips.interia.pl/index.html?id=19372 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a za parę dni pokażą nam drzwi 10.06.06, 03:30 no to bedzie dopiero niemiecki pogrom naszej druzyny,o matko! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: a za parę dni pokażą nam drzwi 10.06.06, 19:27 Tez tak uwazam,bedzie Grunwald dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 trener Janas pozna siłę swoich eksperymentów 10.06.06, 19:44 albo (wg teorii spiskowej) - polska reprezentacja dostała z PZPN-u bilety lotnicze z oznaczoną datą powrotu (bo były tańsze niż open ;-) ) tak 3 inaczej: kiszeczka z tą polską piłeczką, koguciki-piłkarzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 :( Przykro mi :( 10.06.06, 21:05 Kiedy Pan Kazimierz umarł, powiedziałem do swojej Żony: On wiedział co robi. Nie chciał oglądać "trenera" janasa i "piłki nożnej" w wykonaniu obecnych "reprezentantów" Polski. Ja(nas) na mistrzostwach nie widzę. :(( "Gdzie jest Franek?" Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 śp. Kazimierz miał coś więcej niż wiedzę 11.06.06, 00:19 On miał intuicję, a nie żyłkę do ryzyka eksperymentów jak Janas, który zaryzykował i niestety przegrał. Niestety ale należało się naszej drużynie, za te pyszałkowate przechwałki, "Ekwador to przystawka(...)" niestety dla drużyny Janasa okazała się ona silnie niestrawna. Typuję wynik meczu Polska-Niemcy: 1:4 (ten 1 to chyba z samobójczego będzie, gdy piłka odbije się od pleców któregoś Polaka). A Jop ich mać, psiakrew, szkoda się denerwować. Zresztą, i tak wszystkiemu winna Platforma. Odpowiedz Link Zgłoś