selma33 03.07.06, 12:01 no właśnie gdzie? Jest tylko jeden warunek, żeby było blisko a po drodze ciekawie. Może Wy wiecie? napiszcie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Wakacje.Gdzie by tu pojechać... 03.07.06, 12:49 Żeby było ładnie po drodze i w miarę niedaleko to pojechałbym do TATRA-THERM- VITAL czyli po naszemu mówiąc kompleksu saun, jakuzi i innych bajerów w "Tatralandii" w Liptovskim Mikulasu. www.liptov.sk/tatralandia/5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Z Jasła? Na Słowację, w Spisz 03.07.06, 18:18 Wysokie Tatry, Keżmark, Słowacki Raj, od cholery zamków, miasteczek i wsi malowniczych. Przy tym niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
selma33 Re: Z Jasła? Na Słowację, w Spisz 03.07.06, 21:13 fajne to wszystko, ale znacie powiedzenie: cudze chwalicie, swego...Ja to bym chciała po ojczystym kraju pojeździć i niekoniecznie tym z przwodników i albumów. Ale dzięki za te propozycje wyżej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lennek1 Re: Z Jasła? Na Słowację, w Spisz 04.07.06, 05:55 widze ze macie blisko do Raju.Osobiscie dane mi bylo odwiedzic czeski Raj ... Co do moich marzen wakacyjnych to zostac we wlasnym domu,wylaczyc telefon, nie odbierac poczty,wylaczyc internet itd niestety taka izolacje od problemow zycia biezacego moge osiagnac wyjezdzajac do Polski a tam z pogoda zawsze kiepsko. U nas za to zawsze jest pogoda a jak pada deszcz to jest niesamowita atrakcja-szczegolnie gdy go spadnie ponad 1m w ciagu 24 godzin,opady rzedu 20 cm w ciagu kilku godzin sa tu na porzadku dziennym... Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra W takim razie kilkuset lat polskiej historii nie 04.07.06, 08:28 jesteś ciekawa, bo od XV w. Spisz był pod polskim władaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Mazury 04.07.06, 21:28 Mazury. Gdybym ja mogła sobie wybrać miejsce na wakacje wybrałabym Mazury. Odpowiedz Link Zgłoś
kapelusiak Re: Wakacje.Gdzie by tu pojechać... 14.07.06, 20:45 Nie ważne gdzie ale z kim :D Odpowiedz Link Zgłoś
selma33 Re: Wakacje.Gdzie by tu pojechać... 15.07.06, 10:17 racja kapelusiak, to jest najważniejsze, pozdro.selma Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Wakacje.Gdzie by tu pojechać... 21.07.06, 22:58 przyjeżdzajcie nad morze wiecie jaki jest największy plus tegorocznych upałów - woda cieplutka w Bałtyku morska bryza chłodzi, mewy sie wydzierają, a co najwazniejsze da sie popływac, ja największy zmarzlak nadmorski wam mówie, mozna pływac w naszym Bałtyku i nóg nie wykręca udanych wakacji wszystkim a w sierpniu planuje morze zamienic troche na góry, ale jak w tych upałach szczyty zdobywac, nie wiem czy dam rade dupe z leżaka w góry ponieść, ale postaram sie nie wiem jakie buty wziąć w góry w te upały Odpowiedz Link Zgłoś