Dodaj do ulubionych

Jest tu jakiś administrator?

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 19:28
Moża pora zaglądnąć na to forum Panowie Administratorzy i zrobić porządek z
pewnym typem, który opętany przez jakieś bliżej nie znane medium, zrobił z
tego miejsca szambo pełne obraźliwych haseł ? To szambo, do którego nie
wszyscy muszą się przyzwyczajać.
To takie trudne zadanie ?
Obserwuj wątek
    • handziaa PROTESTUJE!!!! 27.02.03, 19:31
      Kostucha jak kazde stworzenie majace dostep do komputera ma prawo wyrazac, to,
      co mysli.A, ze mysli inaczej niz "wszyscy" na tym forum........Nalezy ja
      pokochac taka, jaka jest.....(jestem "za" Kostucha)
      PS.Juz sam "nick" - Kostucha jest uroczy!!!!!!!
    • handziaa Re: Jest tu jakiś administrator? 27.02.03, 19:36
      ............blagam, administratorzy!!!!
      Nie zabierajcie mi Kostuchy!!!

Kostucha wzbogaca moj slownik nowoczesnej polszczyzny!!!
      PS."Handziu! Chcesz w pysk gola dupa malpy?" - czy to nie cudowne zdanie?
      HANDZIA MOWI STANOWCZE "NIE" PROBOM POZBAWIENIA JEJ KONTAKTU Z KOSTUCHA!!!!
      (mowie jak najbardziej powaznie)
      Najpierw usuniecie Kostuche, potem Szaka, potem przyjdzie kolej
      na .....Handzie!!!!!
      • Gość: centrum Re: Jest tu jakiś administrator? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 19:40
        Najpierw płaczesz, że to forum schodzi na psy, a potem domagasz się żeby ten
        oszołom dalej tu grasował ? Nie zabiorą Ci kostuchy, szaka, koli i czegoś
        jeszcze bo wszystkie te nicki pochodzą z jednego adresu. To jeden i ten sam typ.
        Pozdrowienia dla normalnych.
        • handziaa pisze nienormalna Handzia 27.02.03, 19:45
          Jezeli uwazasz sie Droga Centrum za "jedynego slusznego normalnego" na tym
          forum to proponuje zalozyc Forum Prywatne pod nazwa "Centrum Normalnych"
          • Gość: centrum Re: pisze nienormalna Handzia IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 19:50
            handziaa napisała:

> Jezeli uwazasz sie Droga Centrum za "jedynego slusznego normalnego" na tym
            > forum to proponuje zalozyc Forum Prywatne pod nazwa "Centrum Normalnych"

Cenrum uważała, że Handzia-omnibus zareaguje akurat na słowo: normalnych.
            Stałaś się strasznie przewidywalna. A prywatne forum jest dla takich, jak
            osoba, której dotyczy ten wątek.
            I niech Ci się nie zdaje, że według mnie jesteś obrońcą tego typka. Wiem
            doskonale, że urządzasz sobie jakąś pseudo zabawę, tyle że to już nie jest
            śmieszne.

• handziaa wiem ze WIESZ 27.02.03, 19:54
              ...Droga Centrum: ty za to WIESZ, ze NIC nie wiesz...
              I to cie najbardziej wkurza...

Ale to przeciez "zabawa" i "iluzja", czyz nie???
              A czy nie wzielas pod uwage tego moja Droga, ze osobiscie ja (Handzia) bawie
              sie wysmieniecie z Kostucha? Lepiej niz z toba?
              • Gość: centrum Re: wiem ze WIESZ IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 19:56
                Gratuluję, tylko raczcie może zmienić forum.
                • handziaa nie czyn drugiemu, co tobie niemile 27.02.03, 19:58
                  Gość portalu: centrum napisał(a):

> Gratuluję, tylko raczcie może zmienić forum.

..............a moze Ty zmienisz Centralny Duchu Forum????
                  Jak bardzo ci zalezy, to ja sie wyniose, nie ma problemu.....
                • handziaa chyba jednak RACZE!!!! 27.02.03, 20:03
                  Gość portalu: centrum napisał(a):

> Gratuluję, tylko raczcie może zmienić forum.

Czy Centralna Krolowa zamordowala Handzie?
        • handziaa jeszcze raz NIE 27.02.03, 19:48
          Nie zabiorą Ci kostuchy, szaka, koli i czegoś
          > jeszcze bo wszystkie te nicki pochodzą z jednego adresu. To jeden i ten sam
          typ

Skad wiesz, ze to ta sama osoba?
          Zaloguj sie, skoro nie lubisz "wielonikowych" kobieto!!!! Nie sadz innych swoja
          miara!
          • m.a.r.y.s.i.a Re: Bardzo dziekuję 27.02.03, 20:38
            Nie wiem ile jest osób, które mają możliwość łączyć się z siecią przez serwer
            tpsa w Krośnie ale w samym powiecie jasielskim jest teoretycznie takich osób
            120 tysięcy.Jeżeli każdy kto napisze tu z takiego adresu to mam być ja
            to .......... bardzo uprzejmie dziękuję.Dziękuję, nie mam zamiaru co chwilę się
            tłumaczyć.

Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę (która była ale się zmyła).

Jednoczesnie zdecydowanie i stanowczo oswiadczam, że nie jestem centrum,
            organistą, Karlosem, także nie jestem Georghem, który pisząc z domu ma ten
            adres. Nie jestem też innymi, którzy tu pisali i którzy będą pisać przy pomocy
            tpsy.
            • Gość: centrum Re: bez obrazy IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 21:05
              I tym oto sposobem obraziła się na forum Marysia i Handzia, a wszystko dzięki
              wpisowi kogoś kto w zasadzie nie pisze, raczej czyta. A może spojrzeć głębiej ?
              Dzieje się to co stać się musi bo całe zamieszanie wynika z gangsterskiej
              obecności tutaj ....... (nie przejdzie mi to przez klawiaturę)
              Moją inetncją było sprawić, aby znów było normalnie, a nie przeganianie kogoś
              kto coś na forum wnosi.
              Pozdrawiam.
              • handziaa alez wy wszyscy obrazalscy, jak dorastajace panny! 27.02.03, 22:19
                Handzia sie nie obrazila.
                Handzia sie nie obraza na anonimowe "nicki".
                A jezeli obrazila sie Marysia, to nalezy tylko jej wspolczuc.
                Moze powinnam sie tez obrazic na Siedmiu Krasnoludkow i Krolewne Sniezke???
                ...........eee, glupi przyklad.....lepiej obraze sie na Apu Nahasapeemapetilona.
            • handziaa uprzejmie prosze... 27.02.03, 22:24
              Biedactwo sie odezwalo: biora cie bidusiu za kogos innego?
              Rozumiem cie doskonale kruszynko, ....tak mi przykro za nieporozumienie, ale
              sama wiesz: to paskudne hamerykanskie zarlo mi zaszkodzilo, bredze po kilku
              hamburgerach pod rzad.
              Najmocniej strasznie przepraszam, ze stala sie Pani ofiara tej jakze okropnej,
              porownywalnej z trzesieniem ziemi, wybuchem wulkanu i plaga szaranczy omylki.
              "Centralnie" przepraszam twojego urazonego "ducha", wiec nie obrazaj sie
              na "forum".
            • handziaa do Marysi, do Marysi, do Marysi 27.02.03, 22:38
              ....czy Marysia nie uwaza, ze niejaka "centrum" pisze tak samo jak Marysia, a
              co wiecej: dziwnie jakos ma "wyrobione" zdanie o Handzi?. To zdumiejwajacy
              zbieg okolicznosci.Jak trafienie "szostki" w totka.
              Ja na miejscu Marysi to bym ta "Centrum" zarznela, oskurowala, oprtroszyla,
              sprala na kwasne jablko, a zwloki zawiesiala na Ratuszu Jakielskim( a potem
              zalozyla watek: "zabilam,spuscilam krew i dalam psom na pozarcie")
              WSZYSTKIM PODSZYWAJACYM SIE POD MARYSIE HANDZIA MOWI STANOWCZE NIE!!!!
              ...........nie myslcie sobie, wstretni podszywacze, ze wraz z "podszyciem"
              zaskarbicie sobie milosc, jaka Handzia zywi do Marysi!!!!!!.
              PS.I tak cie kocham Marysiu, wiec sie nie obrazaj na Handzie.Zrobisz jej
              pierogi, to jej "zdrowie psychiczne" wroci.....I zdolnosci rozpoznawcze tudziez.
              • m.a.r.y.s.i.a Re: do Marysi, do Marysi, do Marysi 28.02.03, 17:01
                1...Nie zauważyłam aby Centrum usiłowała się podszyć pod Marysię.No cóż zawsze
                byłam niekumata.
                2...Nie obraziłam się ,że pomylono mnie z Centrum.To żaden wstyd,ona pisze o
                wiele składniej niż ja.Pod tym co napisał Duch chetnie bym się podpisała.
                3... Nie obraziłam się na forum ale z wielu powodów (których łatwo się
                domyślić) mam go dość.
                4.....Obraziłam się o .."centralną królową forum", "centralnego ducha
                forum","nie sądź innych swoją miarą".......itd. Bardzo szybko stałaś się
                niemiła Handziu i to niemiła w stosunku do osoby , która jak Ci się wydawało,
                jest tą która Ci zawsze "przysładzała".

Twoje teksty, które tu czytałam dostarczyły mi wiele powodu do śmiechu .Wiele
                razy śmiałam się do łez...dlatego.........baw się dobrze Handziu.
                • handziaa do Marysi, do Marysi, do Marysi!!!!!! 28.02.03, 19:20
                  m.a.r.y.s.i.a napisała:

> 4.....Obraziłam się o .."centralną królową forum", "centralnego ducha
                  > forum","nie sądź innych swoją miarą".......itd. Bardzo szybko stałaś się
                  > niemiła Handziu i to niemiła w stosunku do osoby , która jak Ci się wydawało,
                  > jest tą która Ci zawsze "przysładzała".
                  >

..............skoro to bylo do "centrum", to w czym rzecz???.Nie rozumiem
                  Twojego oburzenia.Niech sie wypowie "Centrum", chyba , ze Marysia jest jej
                  adwokatam.

A ze stalam sie niemila? No coz, zapytaj o geneze mojego "autora kreujacego"....
                  PS.Jak przystalo na prawdziwego dzentelmena, pragne przeprosic obrazalska
                  Marysie jako pierwsza/y (do przeprosin dolaczam bukiet roz).....No coz, mam
                  zamiast serca grobowiec.....co robic....
                  • m.a.r.y.s.i.a Re: do Marysi, do Marysi, do Marysi!!!!!! 28.02.03, 19:43
                    handziaa napisała:

> ..............skoro to bylo do "centrum", to w czym rzecz???.Nie rozumiem
                    > Twojego oburzenia.Niech sie wypowie "Centrum", chyba , ze Marysia jest jej
                    > adwokatam.
                    >
                    > A ze stalam sie niemila? No coz, zapytaj o geneze mojego "autora
                    kreujacego"...
                    > .
                    > PS.Jak przystalo na prawdziwego dzentelmena, pragne przeprosic obrazalska
                    > Marysie jako pierwsza/y (do przeprosin dolaczam bukiet roz).....No coz, mam
                    > zamiast serca grobowiec.....co robic....

To nie było do Centrum. To było do mnie.Centrum chyba niewiele z tego
                    zrozumiała.Bierni uczestnicy, którzy istnieją naprawdę już nic nie rozumieją co
                    się tu dzieje.
                    Jesteś Handziu pierwszą osobą, która zwymyślała Marysię na tym forum (po 1,5
                    roku jego istnienia ) i mam nadzieję, że ostatnią. Powiążę sobie ręce i
                    przestanę pisać.

Głęboka analiza genezy Twojego autora kreującego nie przypomina mi ani jednego
                    faktu, który spowodowałby jakąś złość do Marysi. ZAWSZE go broniłam i chwaliłam
                    (KURWA MAĆ)
                    • handzior Re: do Marysi, do Marysi, do Marysi!!!!!! 28.02.03, 19:50
                      Marysiu!!! Handzia byla OSTATNIA osoba, ktora ci nawymyslala, naprawde....
                      Nie bierz tego tak do serca, zapedzilem sie...tym bardziej przepraszam
                      • m.a.r.y.s.i.a Re: do Marysi, do Marysi, do Marysi!!!!!! 28.02.03, 20:20
                        handzior napisał:

> Marysiu!!! Handzia byla OSTATNIA osoba, ktora ci nawymyslala, naprawde....
                        > Nie bierz tego tak do serca, zapedzilem sie...tym bardziej przepraszam

Kooooooochany !!!!!!!!!!!!!!!
                        Tak łatwo to nie będzie (((((((((((((((((
                        • handzior nic w zyciu nie przychodzi latwo 28.02.03, 20:23
                          no coz....byt udowodnic moge dopiero za pol roku, ale, ale....blogoslawieni,
                          ktorzy nie widzieli, a uwierzyli..
                          PS.Kobieca intuicja to naprawde potega.
                        • m.a.r.y.s.i.a Re: do Marysi, do Marysi, do Marysi!!!!!! 28.02.03, 20:25

> handzior napisał:
                          >
                          > > Marysiu!!! Handzia byla OSTATNIA osoba, ktora ci nawymyslala, naprawde....
                          > > Nie bierz tego tak do serca, zapedzilem sie...tym bardziej przepraszam
                          >
                          > Kooooooochany !!!!!!!!!!!!!!!
                          > Tak łatwo to nie będzie (((((((((((((((((

A co będzie jak teraz ja zacznę wymyślać ????????
                          Zacznę wymyślać Handziorowi !!!!!!!
                          • handzior Re: do Marysi, do Marysi, do Marysi!!!!!! 28.02.03, 20:26
                            No coz, Handzior bedzie mial to, na co zasluzyl.....
                            • m.a.r.y.s.i.a Re: do Marysi, do Marysi, do Marysi!!!!!! 28.02.03, 20:38
                              Oj, Handzior !!
                              Ile ja się muszę z Tobą umęczyć.
                              • handzior Re: do Marysi, do Marysi, do Marysi!!!!!! 28.02.03, 20:39
                                A ile ja sie musze sam z soba nauzerac.
                                • m.a.r.y.s.i.a Re: do Marysi, do Marysi, do Marysi!!!!!! 28.02.03, 20:42
                                  Współczuję!!!!!!
                                  Masz cięęęęęęęęęężki chrakter.
        • Gość: kostucha Re: Jest tu jakiś administrator? IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 23:41
          mylisz sie centrum to ty gomuła masz jeden i ten sam adres jak i szak !!!!
    • Gość: SZAK Re: Jest tu jakiś administrator? IP: *.pl / 192.168.1.* 27.02.03, 22:06
      MASZ COŚ DO POWIEDZENIA TO PISZ !!!! JAK NIE ,TO TEŻ PISZ ..BO INNI
      NAPISZĄ..
      • Gość: kostucha eitam całe zasrane SLD i reszte faszystow IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 23:43
        bede3 wamimiotał jak nie dzi to kiedys i tak domnie wpadniecie albo ja do
        was hhehehheheheheh Los jest sprawiedliwy uwieżcie mi
        • handziaa kostucha i zydzi 27.02.03, 23:46
          - Kostucho jestescie Zydem! - stwierdzila nagle Handzia, gdy Kostucha
          opuszczala jej gabinet.
          - Nieprawda, jestem uczciwym Polakiem - dumnie odparla Kostucha
          • Gość: kostucha Re cmok handzia IP: squid:* / 192.168.6.* 27.02.03, 23:49
            dzieki tak jestem polakiem nie zydem a ni komuszkiem czy skorumpowanym ZCHN
            nie polakiem który widzi i wymierza sprawiedliwość
            • handziaa kostuszko jestes OK! 27.02.03, 23:51
              - Kostucho, co jest lepsze radio czy gazeta? - zapytala podejrzliwie Handzia.
              - Gazeta, w radio nie zawiniesz sledzia - odparla spokojnie Kostucha
    • Gość: WSPOMNIENIA :))) Re: Jest tu jakiś administrator? IP: *.pl / 192.168.1.* 24.06.03, 19:30
      WSPOMNIENIA :))) POZDRAWIAM HANDZIE NORBERTA I TEGO Z KROSNA CO JEST Z NAMI DO
      DZIŚ :)))) SZAK :)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka