alpetrus 06.03.03, 13:39 Podobno jest w planie zrobienie parkingu na placu rynkowych po prawej stronie patrzac oczywiscie od glownego wejscia. Co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dekan Re: ParKing IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 15:05 Fatalny pomysl. Osobiscie to zbudowalbym parking wielopoziomowy. Miejsce? Oto propozycje: obecny rynek "maślany", obecny parking przy Kazimierza, teren przy Panoramie nad Dunajcem i projekt najbardziej kosztowny i ryzykowny: podziemny parking pod samym centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: ParKing 08.03.03, 18:27 Ja jak do tej pory najczesciej parkuje koło plant....Ale na pewno coś by si ę jeszcze przydało... Odpowiedz Link Zgłoś
alpetrus Re: ParKing 10.03.03, 11:11 Mi tez za bardzo nie usmiecha sie parking na rynku, ale zauwazcie de facto i tak parking juz tam jest, tylko dla urzednikow z ratusza. Ostatnio jak przechodzilem zobaczylem kilkanascie, jak nie kilkadziesiat samochodow zaparkowanych wlasnie tam. O parkingu podziemnym chyba nie ma mowy :-)) W Krakowie przeciez nie moga dogadac sie z Tischmannem (nie wiem, jak to sie pisze) w sprawie zagospodarowania terenu kolo PKP. A jak zrobiliby ogolnie dostepny parking rynku, moze wiecej ludzi kreciloby sie w centrum i nie byloby tak pusto, jak wymarle miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: ParKing 15.03.03, 08:43 Gdzieś w pobliżu centrum przydłby się parking...Byłem ostatnio w Lublinie i parkowałem w podziwmnym parkingu nieopodal Placu Litewskiego..Na rynku wogóle nie powinno być parkingu.... Odpowiedz Link Zgłoś
alpetrus Re: ParKing 17.03.03, 10:29 No wlasnie, widzialem jak buduija ten parking w Lublinie. I jak tam jest w srodku, tzn. ile to ma poziomow i czy jest drogi? Kuba ----------------- -> www.ukraina.xo.pl -> www.candella.ftp.prv.pl -> www.northern.exposure.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: ParKing 04.04.03, 18:13 Ja wjechalem w podziemie, nie wiem czy są inne poziomy....W każym razie nie jest tani (2 zyle za godzune), ale przynajmniej samochód jest bezpieczny. Pzdw Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: ParKing 07.04.03, 13:16 Wlasnie! Obecna sytuacja (ze radni i urzednicy moga parkowac na plycie Rynku a lud prosty tylko w czasie niedzielnej sumy) to brak rownosci wobec prawa. Najbiedniejsi sa turysci: nie wiedza, biedacy ze na Rynku zaparkowac moga tylko prominenci. I dostaja "za niewiedze" blokade na kola samochodu. Swietny wizerunek miasta tworzy sie tym samym... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: ParKing 23.04.03, 16:34 alinca napisała: > Wlasnie! Obecna sytuacja (ze radni i urzednicy moga parkowac na plycie Rynku a > lud prosty tylko w czasie niedzielnej sumy) to brak rownosci wobec prawa. > Najbiedniejsi sa turysci: nie wiedza, biedacy ze na Rynku zaparkowac moga tylko > > prominenci. I dostaja "za niewiedze" blokade na kola samochodu. Swietny > wizerunek miasta tworzy sie tym samym... Hehe właśnie...Był mój szef w Sączu z wizytą u prezydenta. Zaparkował na rynku i ku jego zdumieniu za szybą samochodu zobaczył: "Wezwanie w celu złożenia wyjaśnień" Hahaha.Wyjaśnienia, dobre...Oczywiście jako podwładny załatwiałem tą sprawę..Strażnicy żądali żeby szef osobiście się zgłosił u nich, paranoja!! Facet już był daleko poza Sączem, a te palanty żądały osobistego wstawiennictwa..Ale sprawa została załagodzona..W końcu szef byłl gościem prezydenta miasta.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alpetrus Re: ParKing 07.05.03, 11:50 No i mamy parking na plycie rynku. Dobrze, czy nie dobrze? W sumie i tak jest on w takim najmniej ciekawym miejscu rynku za "ogrodkami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: ParKing IP: *.rtk.net.pl 22.05.03, 22:05 myslę, że stało się dobrze: z.pieczkowska zlikwidowała fikcję - bo istotnie prominenci stawali tam sobie jak na swoim folwarku. chciałbym trylkomiec pewność, że urzędasy i radni płacą tak jak wszyscy!!!!!!!! z.pieczkowska znowu ma u mnie duże punkty - za realizm. Odpowiedz Link Zgłoś