Gość: s.o.s IP: *.client.attbi.com 12.03.03, 23:15 Co tu sie Dzieje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
handziaa profilaktycznie 13.03.03, 01:44 Gość portalu: s.o.s napisał(a): > Co tu sie Dzieje !!!! Jak dla mnie nic wielkiego ,ale korzystajac z okazji pragne PROFILAKTYCZNIE dodac, ze sie nie wymadrzam, nie udowadniam swojej "wyzszosci", nie mam ambicji zostac "jaslaninem roku", nie uwazam Was za "debili" i .......(tu kazdy niech sobie wpisze wlasny zarzut do Handzi) TYLKO napislam, co mysle na temat "sprawy Kostuchy" nawiazujac niesmialo do "sprawy Handzi" i wysuwajac (subiektywne) wnioski, jakie mi sie nasunely. A wnioski sa takie: - jest tu grupa osob, ktora uwaza, ze forum jest "ich" i od pewnego czasu zastanawia sie tylko nad tym, jak "innych" stad wykurzyc. "Dyskusja" jest jak wiadomo skazana z gory na niepowodzenie, ale ciagnie sie w kilku watkach od paru tygodni (odezwy do Kostuchy, apele do Kostuchy i Adminow, dobre rady jak "przetrzymac" Kostuche itd ).Czy problem Kostuchy jest naprawde jedyna rzecza jaka spedza wam sen z powiek??? Tylko na ten temat macie cos do powiedzenia? Nie widzicie "kostuch" wokol siebie? -a juz calkiem inna sprawa jest fakt, ze pewnego grudniowego dnia pojawila sie nowa twarz - Handzia i mimo, ze nikomu "krzywdy" nie zrobila zostala od razu , ktory "robi w bambuko" niewiasty jasielskie, obraza Kwirynne i cale miasto..) Wiec jaki z tego wniosek???Dla mnie taki, ze kazdy nowy i inny jest tu tepiony w jakis tam sposob...A najbardziej przez niejaka Kwirynne, ktorej wydaje sie, ze zjadla wszystkie rozumy.... To bylo moje zdanie, ktore pisze po przebywanieu z Wami (drodzy Jaslanie) przez kilka miesiecy. To, ze wytrzymalam tu tak dlugo wynika tylko z tego, ze Gdybym brala sobie "do serca" te wasze "zarzuty" to chyba rzeczywiscie zamienilabym sie w "meskiego, znerwicowanego skurwysyna"....pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: sos IP: *.pl / 192.168.1.* 16.03.03, 21:41 TAKIE JEST ŻYCIE !!!!! PS. CHCESZ MIEĆ PRZEPIS NA ZUPE CZY WIEDZIEĆ CO SIĘ DZIEJE PS. SOS GULASZOWY JEST OK Odpowiedz Link Zgłoś