dunajec1 19.12.06, 22:10 ...stalym i odwiedzajacym forum N.Sacza zycze Wesolych Swiat B.N.anno domino 2006 r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doda2004 Re: Wszystkim... 19.12.06, 23:14 i ja wraz z moja rodzinką przyłączam sie do tych życzeń!!! WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Wszystkim... 19.12.06, 23:44 I ja Wam wszystkiej najlepszosci zycze na wszelkie okazje swiateczne i codzienne. I nawet "prezent noworoczny Wam posle: moich francuskich przyjaciol z adoptowana w Polsce coreczka (to juz 11 lat, ale wyrosla dziewoja, ze hej!) Wlasnie zapragnela poznac kraj przodkow, co prawda adoptowana byla w Bydgoszczy, ale majac "goscinne zaplecze" wlasnie w Saczu robie z niej sacczanke ;-D (wybaczcie nowegoslowotwora. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wszystkim... 20.12.06, 01:54 Coz Wom zycyc? Scęścio krapecke, wesołości becke, zdrowio do chuściny, radości w rodzinie, bioły opłatecek pomalucku kruse, kapie świercka zolno... to kawołek dusy... za tymi, ftoryk juz ni ma. Hej, kolęda, kolęda niek sie niesie po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai kochana feline 20.12.06, 16:31 oczywiscie ze zaczynaj jej pokazywanie polski od sacza,niech bedzie sadeczanka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Wszystkim... 20.12.06, 03:50 dunajec1 napisał: > ...stalym i odwiedzajacym forum N.Sacza zycze Wesolych Swiat B.N.anno domino > 2006 r. troszke z ...poslizgiem te zyczenia,ale z serca dziekuje. Natomiast te same serdecznosci na 2007 Anno Domini sle.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Wszystkim... 20.12.06, 03:54 ouimet napisał: > troszke z ...poslizgiem te zyczenia,ale z serca dziekuje. sorki,ale to ja sie posliznalem. Odpisywalem na inny post i gdzie indziej... :( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Wszystkim... 20.12.06, 08:18 Ja tez sie dolaczam do zyczen dla Was. Wesolych Swiat Bozego Narodzenia pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
klytajmestra Re: Wszystkim... 20.12.06, 10:23 Dużo zdrowia i radości W Twym domeczku niech zagości I prezenty i śnieg biały By Te Święta urok miały Samych wzruszeń przy choince Życzę Tobie i Rodzince aaaa I jak najlepszego skoku w Nowy Rok pogody ducha i odwagi w spełnianiu marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Wszystkim... 20.12.06, 16:49 kochani ja tez wam zycze wesolych,zdrowych i pogodnych swiat! niech nowy rok przyniesie wam tylko to co dobre i dziekuje ze jestescie tutaj z nami na forum!ciesze sie ze doszla "sadecka"frakcja forumowa!dzieki dziewczyny ze piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Wszystkim... 20.12.06, 21:09 ellenai napisała: dzieki dziewczyny ze piszecie hi,hi,hi. ale ja nie dziewczyna...chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: hehe oumiet,nie wiem nie widzialam cie! n/t 20.12.06, 23:28 ellenai napisała: zobacz na Gorlicach.Tam jest moje zdjecie.Raczej trudno nie zauwazyc takiego cialka... :) > Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hehe oumiet,nie wiem nie widzialam cie! n/t 21.12.06, 00:20 na Boga nie wiem gdzie szukac oumiecie drogi! hehehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: hehe oumiet,nie wiem nie widzialam cie! n/t 21.12.06, 13:02 ellenai napisała: > na Boga nie wiem gdzie szukac oumiecie drogi! hehehhehehehe na:gdzie ci normalni mezczyzni,przedostatni wpis"goscgosc" :) Odpowiedz Link Zgłoś