IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 19:22
My mieszkańcy Trzcinicy protestujemy przeciw panoszeniu się w internecie
naszego współmieszkańca Romka, który jest nieukiem i nawet nie wie o tym, że
Trzcinica jest Troją Karpat.
Dość go mamy jako sąsiada gdy ciągłym wyciem po nocach "Kwirycha, Kwirycha"
spać porządnym ludziom nie daje .
Obserwuj wątek
    • romek_z_trzcinicy Re: Protest 04.04.03, 19:41
      Gość portalu: Trzciniczanie napisał(a):

> My mieszkańcy Trzcinicy protestujemy przeciw panoszeniu się w internecie
      > naszego współmieszkańca Romka, który jest nieukiem i nawet nie wie o tym, że
      > Trzcinica jest Troją Karpat.
      > Dość go mamy jako sąsiada gdy ciągłym wyciem po nocach "Kwirycha, Kwirycha"
      > spać porządnym ludziom nie daje .

chwileczke, drodzi somsiedzi! Moze i soltys mam mnie w dupie od czasu jak mu
      podatkow nie place, ale przykladowo komendant OSP nic do mnie nie ma.
      Ja juz nie bede na Kwiryche najezdzal, jak tak prosicie. Sorki, wypierdalam.
      • Gość: Trzciniczanie Re: Protest IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 20:42
        Komendant ? To już zapomniałeś Romek jak Cię komendant za ucho na posterunek
        prowadził ? Wtedy to było gdy Cię złapał na podpalaniu podstawówki .
        Nie pamiętasz ? To Ci przypomnimy. Było to wtedy gdyś czwarty raz nie zdał do
        drugiej klasy.
        • romek_z_trzcinicy Re: Protest 04.04.03, 20:53
          Gość portalu: Trzciniczanie napisał(a):

> Komendant ? To już zapomniałeś Romek jak Cię komendant za ucho na posterunek
          > prowadził ? Wtedy to było gdy Cię złapał na podpalaniu podstawówki .
          > Nie pamiętasz ? To Ci przypomnimy. Było to wtedy gdyś czwarty raz nie zdał do
          > drugiej klasy.

a co to kurwa moja wina, ze taki niedorobiony jestem, bo jak mnie tata robil to
          wtedy sie krowa zaczynala cielic i sie przestraszyl i wtedy nie zdazyl i moja
          mama zaciazyla ze mna.A jak sie rozdzilem to lekarz byl pijany i tak mnie za
          glowe pociagnol, ze cos uszkodzil.
          Ale i tak mam was w dupie, bo swoj rozum posiadam! he! he!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka