kicior99 21.04.03, 12:34 W Pile nie da sie spokojnie przejsc paru ulic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpetrus Re: Mokro u was? 23.04.03, 10:15 Poziom wilgotnosci 85% o godzinie 10.15 dnia 23 kwietnia A.D. 2003, ale przejsc sie zawsze mozna uliacami ;-) -- Kuba "Z moich wieloletnich doswiadczen wynika, ze fikcja musi byc prawdopodobna, Zeby stala sie prawda" ----------------- -> www.ukraina.xo.pl -> www.candella.ftp.prv.pl -> www.northern.exposure.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alpetrus Re: Mokro u was? 23.04.03, 12:45 Wiem, wiem, wtedy wilgotnosc dochodzila do 100% :-) Mnie ominelo, chyba jestem za stary i nikt nie chce mnie olewac ;-) -- Kuba "Z moich wieloletnich doswiadczen wynika, ze fikcja musi byc prawdopodobna, Zeby stala sie prawda" ----------------- -> www.ukraina.xo.pl -> www.candella.ftp.prv.pl -> www.northern.exposure.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alpetrus Re: Mokro u was? 24.04.03, 16:22 No tak, jak olewaja, to nie olewaja, a jak nie olewaja, to olewaja :-)))) -- Kuba "Z moich wieloletnich doswiadczen wynika, ze fikcja musi byc prawdopodobna, Zeby stala sie prawda" ----------------- -> www.ukraina.xo.pl -> www.candella.ftp.prv.pl -> www.northern.exposure.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: Mokro u was? IP: *.rtk.net.pl 09.06.03, 19:05 jeszcze cie nie zalało. to po co te ulewy?!! Odpowiedz Link Zgłoś