Dodaj do ulubionych

Ok, macie racje, opustoszalo - i ja pojde:(

11.08.03, 16:03
Tu juz chyba sie nic ciekawego nie wydarzy. Forum przestalo istniec...szkoda:(
Obserwuj wątek
    • m.a.r.y.s.i.a Re: Ok, macie racje, opustoszalo - i ja pojde:( 11.08.03, 20:41
      A ja mam nadzieję, że jeszcze będzie tu się działo i ......działo.

Gdzie indziej jest sympatycznie, wesoło, kolorowo ale...........
      to TU jest dom m.a.r.y.s.i......
      • Gość: inny. Re: Ok, macie racje, opustoszalo - i ja pojde:( IP: *.dialup.tiscali.it 11.08.03, 21:27
        ale ten dom jest juz pusty,
        wszyscy sie wyprowadzili,
        czy warto do niego wracac?
        • Gość: SZAK Re: Ok, macie racje, opustoszalo - i ja pojde:( IP: *.pl / 192.168.1.* 11.08.03, 22:38
          Gość portalu: inny. napisał(a):

> ale ten dom jest juz pusty,
          > wszyscy sie wyprowadzili,
          > czy warto do niego wracac?
          ..............
          .........................
          DOM TO NIE BUDYNEK....
          ...........DOM TO TY...
          TWOJE WSPOMNIENIA........
          TWOJE ŻYCIE.....

POZDRAWIAM SZAK
          • Gość: norbert Re: Ok, macie racje, opustoszalo - a ja nie pojde IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.08.03, 02:23
            ..powiadaja ze szczury uciekaja z tonacego statklu.Moze to nedzna analogia ale
            czytajac te Wasze jekliwe biadolenia nie moge sie oprzec wrazeniu ze
            starzejecie sie za szybko,wiednac jak lelija albo chryzantema w trzeci dzien
            po zaduszkach...pamietam euforyczne liczenie postow ,kwitnaca i opiekuncza
            Marysie zagrzewajaca do walki o pierwszenstwo,slynnego Millenika i Georghe i
            cala plejade innych gwiazd i gwiazdeczek nie wspominajac slynnego z lajdackich
            zaciec Krzysia zwanego gadaczem ...ludzie ! do klawiatur pisac o
            dupie .marynie .opisywac sny i zupy ....mamlac sie w tych slownych i
            niezrozumialych dla nikogo spoza Jasla dywagacjach ..a moze potrzebna Wam
            transfuzja moze troche swiezej krwi i znowu odniose sie do Gadacza
            spozierajacego znad kolyski i sliniacego sie z ukrywanego obrzydzenia na
            widok sterczacych spod przyblaklego i dawno nie pranego mezowskiego
            podkoszulka chudych i koscistych kulasow swojej slubnej...a gdziez to Wasza
            slynna z urody i szerokiego jak lopata jezora Kwirynna....
            • isoxazolidine szajba ci odbiła ? 12.08.03, 11:02
              czy opaliłeś się jakiegoś specyfiku ?
              bo inaczej tego nie da się skomentować.

czytałeś kiedykolwiek to co piszesz ?

mimo wszystko pozdrawiam
              • inny.obserwator Re: szajba ci odbiła ! 12.08.03, 13:26
                A kto to za norbert jest? powinienem go znac?
                • isoxazolidine Acta Norbertusa 12.08.03, 13:34
                  Zerknij do archiwum - tam znajdziesz odpowiedź na dręczące Cię pytania.
                • Gość: norbert Re: tak sobie.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.08.03, 22:11
                  Norbert to klasyka jsaielskiego forum to kawal skurwysyna ,maly chudy i z
                  brodka,pierdolony komuchowaty zydzina przykuty do lozka dopuszczany raz
                  dziennie do klawiatury...taki obraz wykreowaly opiniotworcze osrodki
                  jasielskiego forum ze slynnym gadaczem na czele....Norbert to tranwestysta
                  objawiajacy sie jako handzia..nawiasem do szalenstwa zakochany w tym cudzie
                  natury..... a co nawazniejsze ta szalencza milosc jest wzajemna tak wiec kto
                  mowi handzia moze rownie dobrze powiedziec norbert bo to na jedno
                  wychodzi...koncze bo musze zlozyc goracy i wyuzdany pocalunek na ustach
                  umilowanej handzi ..przesuwajac osliniony ozor ku dolowi az oprze sie o ten
                  slynny ociekajacy soczysta wydzieliona kuciapki ...organ szczatkowy zwany
                  dzyndzylem ....o...o kurwa ale mi dobrze...ide bo sperma posklejala mi
                  klawisze....
                  • m.a.r.y.s.i.a Re: tak sobie.... 17.08.03, 09:04
                    • m.a.r.y.s.i.a Re: tak sobie.... wszystko było ..ale (do Norberta 17.08.03, 09:24
                      Sorry, uciekło mi a miało być tak :

Wszystko było ale .....intryguje mnie ta bródka.
                      "Pierdolony żydziak" był, "przykucie do łóżka" było, "tranwestyta" był, "mały i
                      chudy" pewnie też był bo były jakieś uwagi o kompleksach spowodowanych brakiem
                      urody itd..... ale na pewno nigdy nie było o bródce. Pamiętałabym.
                      Czy to jakiś szyfr ???

Tylko ....bardzo proszę, nie wysyłaj mnie po wykładnię do Gadacza.
              • Gość: norbert Re: szajba ci odbiła ? iso IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.08.03, 22:00
                To ze po innych forach jestes specjalista ornitologiem nie przypisuj sobie
                znawstwa kazdej z chorob tego gatunku.no chyba ze jak ta ptaszyna swiergolisz
                bez ladu i skladu.Tak wiec dobra rada,nie pisz nic zanim pomyslisz,czytaj
                uwaznie najlepiej kilka razy a jak czegos nie rozumiesz popros Gadacza o
                wykladnie....to stary wyga tyle tylko ze nadal szuka swojego "gniazdka" ...tak
                sie sklada ze ja swoje znalazlem wlasnie na forum Jaslo stad moj wielki
                sentyment do tego "gniazdo-rodnego " miejsca.pozdrawiam bez obrazy ....
                • inny.obserwator Re: ISO jest OK 12.08.03, 22:24
                  ISO nie przejmuj sie norbertem. Ja tez nie wiem o w tym chodzi:)
                  • isoxazolidine Re: ISO jest OK 12.08.03, 23:17
                    Spoko - nie obrażam się. Czasami nawet lubię ten koloryt, który dzięki norbiemu
                    pojawia się na forum.

pozdr. (również norbiego i również bez obrazy)
    • kwirynna Re: opustoszalo - i ja pojde:(----Norbert 14.08.03, 08:35
      Widać Twój duży wysiłek włożony w sprowokowanie awantury - ale na mój jęzor nie
      licz. Od kiedy zauważyłam , że dokładnie wszyscy stali się tu wielonickowi
      uczestnictwo w tym forum mnie nie interesuje - nie bedę dyskutować z
      klonami.Czasem czytam z przyzwyczajenia.Odezwałam sie tylko przez sentyment do
      Ciebie i na koniec powiem , że generalnie pajacowanie Handzi było zabawne
      (szczególnie wiersze) ale nie uznaję wielonickowości - trzeba być uczciwym
      nawet wtedy gdy sie pisze anonimowo.

• Gość: norbert Re: kwirynna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.08.03, 13:38
        ..a nie mozesz potraktowac tego jako zabawy ,takiego idiotycznego grzebania w
        barchanowych ,porozciaganych majtasach..czy na tym forum gromadza sie
        wylacznie kaznodzieje w rodzaju gadacza..czy w was nie ma odrobiny luzu albo
        sluzu..po ktorym mozna sie poslizgac jak w...no tego nie musze pisac ..czy
        myslisz ze nie mam nic lepszego do roboty jak wszczynac awantury w domu
        pogrzebowym...badz powazna ,przeciez jestes na tym forum od zarania i szkoda
        ze Twoj dowcip zezarly podkarpackie wyglodniale i wyleniale ze starosci
        kundle...a teraz kwirynko namawiam Cie na sliskiego poludniaczka...baw sie
        dobrze..pozdrawiamy z handzia...pozdrow przy okazji Krzysia ...a teraz pokaz w
        usmiechu swoje starcze ,naszpikowane sprochnilymi zabkami dziaselka..pozdrawia
        Cie "Twoj" przedwczesnie podstarzaly z nadmiaru orgiastycznych przyjemnosci
        norbert
        • kwirynna Re: kwirynna 14.08.03, 13:53
          to była zabawa!
          Wobec tego co wypisuje kostucha-uczciwa nasze kłótnie to były niewinne
          igraszki, zapełnienie nudy na zimowe popołudnia. Słowo daję- krzyczałam wiecej
          niż myślałam i polubiłam Handzię.
          O co chodzi z tym Krzysiem ?? Krzysia nie znam.
          • kwirynna Re:Norbert 14.08.03, 14:49
            Z południczka nic nie wyszło - choć czekałam. Zaraz wychodzę z pracy - idę
            karmić prawnuki, czyścić protezy zębowe - itd.

Bez urazy i obrazy - pozdrawiam wszystkie klony.
            • m.a.r.y.s.i.a Re:Kwirynna 17.08.03, 09:01
              Ponieważ i ja "popełniłam" jakieś tam klony odpowiadam.
              Dla mnie forum to tylko zabawa, nie opowiadam tu swojego życiorysu. Marysia to
              tylko częściowo "ja". Tak samo częściowo "mną" mogą być klony.Nie piszę tu
              absolutnej prawdy .Nie używam klonów do chwalenia i popierania Marysi. Były do
              zabawy.Nie widzę tu żadnej nieuczciwości.
              Nie sądzę abyś i Ty Kwirynno opowiadała tu prawdę o sobie. Chyba jeszcze nie
              masz 87 lat ?

Jeżeli miałam jakieś "boczne" kontakty z tutejszymi forumowiczami to mówiłam im
              prawdę .....bo tak właśnie rozumiem uczciwość w kontaktach internetowych.
              Jednak nie potępiam tych, którzy w prywatnych listach czy na czacie dalej bawią
              się w "nicki"....ot taka rozrywka.......byleby tylko nie robili krzywdy innym.

Ufffff, nie lubię pisać na poważnie. To męczy.

• kwirynna Re:Kwirynna 29.08.03, 13:43
                nie mam 87 lat ale i tak jestem tu najstarsza(bez norbertohandzi) bo mam około
                połowę z tego i chciałam tu zrobic cos sensownego.
                To jest już naprawdę mój ostatni post bo będę teraz długo odcięta od
                netu .Róbcie co chcecie ale niech tu nie zostanie sam szak i uczciwa bo to
                kompromitacja dla naszego miasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka