Gość: Denik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:16 Liczy się jakość a nie ilość !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: SŁUPSK 17.01.02, 22:34 Właśnie wczoraj byłem w "Słupsku" i przeczytałem, że my idziemy na nabijanie postów. Odzniosłem wrażenie, że to własnie u Was tak sie dzieje, ale to tylko moje zdanie i wogóle to nie ma zadnego znaczenia. Pozdrawiam Słupsk !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: SŁUPSK IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 23:12 To ja tylko pozdrawiam serdecznie ze Słupska. Tym bardziej pozdrawiam tych,którzy piszą dla "jakości" a nie dla "ilości". A dla tych co idą na ilość-macie jeden wpis więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: SŁUPSK 18.01.02, 21:13 Dzięki Natalio za wpis :-) Nie licytujmy się, na którym forum jest więcej wątków "jakościowych". Nasze fora są bardzo podobne. Przecież nie chodzi tu o bicie rekordów. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: SŁUPSK 18.01.02, 21:10 Coś u was z tą jakością kiepsko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: SŁUPSK 25.01.02, 21:41 Nie cieszyłbym się z tego. Na razie to tylko kilka postów przewagi. Zdecydowane zwycięstwo osiągniemy, gdy będziemy mieć jakieś 200 postów przewagi. Pisałem juz o tym Mam nadzieję, że się Koleżanki i Koledzy ze Słupska nie obrażą, że ich wyprzedziliśmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: SŁUPSK IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:03 shadok napisał(a): > Nie cieszyłbym się z tego. Na razie to tylko kilka postów przewagi. > Zdecydowane zwycięstwo osiągniemy, gdy będziemy mieć jakieś 200 postów > przewagi. Pisałem juz o tym > Mam nadzieję, że się Koleżanki i Koledzy ze Słupska nie obrażą, że ich > wyprzedziliśmy :-) Shadok widziałeś licznik na Słupsku? Pewnie Ci gały wyszły? W tej chwili jesteście 1447 postów do tyłu a tak z nami rywalizowaliście, Słupsk is the best :) Chlopaki i dziewczyny bierzcie sie do roboty jeżeli macie jeszcze jakąś chęć walki! Pozdrowienia od Słupska ! Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: SŁUPSK 20.03.02, 22:09 Drogi Kolego Denik! Widziałem Wasz licznik i gały mi nie wyszły. Mogę Wam tylko pogratulować. Nigdy specjalnie nie zależało mi na rywalizacji z Waszym forum. Życzę szybkiego osiągnięcia postu nr 10.000. W miarę możliwości przyczynię się do tego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: SŁUPSK IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 01:06 Shadok, umiesz pokazac klase! Nam tez tak jak tu duzo osob pisalo igdy nie zalezalo na rywalizacji z Jaslem i cieszymy sie ze z Wami tak dobrze uklada sienasza kolezenskosc. Kolega Denik troche sie rozemocjonowal. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: SŁUPSK IP: *.pubsites.buffalo.edu 25.01.02, 23:15 Ja rowniez pzdrawiam, a jezeli koledze Malopolaninowi tak zalezy na ilosci to prosze bardzo, oddaje w prezencie jednego posta. Niech zyje Jaslo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: SŁUPSK IP: *.jaslo.karpaty.pl 17.02.02, 20:15 walka ze słupskiem trwa słupsk nas przegonił trza się wziąć do roboty ostatnio spadło tempo oj spadło przydał by się ktoś nowy Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: SŁUPSK 17.02.02, 20:51 Zgadza się, a przynajmniej , żeby stali bywalcy pisali tak, jak dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: SŁUPSK 17.02.02, 21:51 Być może już jutro będę miał więcej czasu i jak dawniej postaram się napisać kilka postów w okolicach godziny 20. Może mi się jednak to nie udać, więc z góry przepraszam. Praca ważniejsza od forum. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: SŁUPSK 17.02.02, 21:56 A kiesy w przybliżeniu nie będziesz miał tak dużo pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: SŁUPSK 18.02.02, 20:45 malopolanin napisał(a): > A kiesy w przybliżeniu nie będziesz miał tak dużo pracy ? Jak dobrze pójdzie, to w środę będzie po robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: SŁUPSK IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 01:17 Ty Konio wez skoncz z tymi dziwnymi ambicjami i przedluz je na bardziej wartosciowe plaszczyzny. Pisz sobie i milion postow dziennie, a do walki miedzy forami nie podjudzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: SŁUPSK 18.02.02, 20:44 Bez obaw Beki. Na bratnie słupskie forum nie podniesiemy ręki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: SŁUPSK 19.02.02, 08:16 A jest takie forum, na które rękę podniesiemy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Prezent z Torunia 19.02.02, 16:51 Post w prezencie od Torunia, choć według mnie sztuczne "nakręcanie" licznika pozbawione jest sensu. No ale to jest Wasze forum, więc róbcie sobie na nim co Wam się podoba. Pozdrowienia dla Jasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Prezent z Torunia IP: *.gdan.gazeta.pl 26.02.02, 19:10 Pozdrowienia ze Słupska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: SŁUPSK IP: *.dialin.buffalo.edu 21.03.02, 03:18 Panowie, ja powiem inaczej, zaczynam sie o Was martwic. Co sie dzieje z Wami, kiedys tak ostre tempo mieliscie i prawda ze nie wszystkie wypowiedzi byly 100% forumowo uczciwe, ale wiele bylo fajnych i ciekawych. Czyzby czas was pokonal, nie dajcie sie. Niech Jaslo znowu pokaze co umie! Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: SŁUPSK 25.03.02, 19:57 I już niedługo przystąpimy do zdecydowanego ataku! Jeszcze o nas usłyszycie :-) Odpowiedz Link Zgłoś