dunajec1 10.03.09, 23:16 swietnie ze zaczelas rozkrecac na nowo to forum, ale, ale juz ktos wycial moj post troche humoru na ktorym sama dopisalas,czy az taki zly byl ze trzeba bylo wyciac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadeczanka Re: Elp! 11.03.09, 09:08 hmmm - chyba przeze mnie bo tez tam coś dorzuciłam - może śmieszne nie było? ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Elp! 11.03.09, 13:42 Sadeczanko,dziecmi nie jestesmy, mozemy popatrzec , pozartowac itp.ale jak sie chce rozruszac forum i zaraz cenzuruje to cos nie tak,czy tylko zdrowaski mamy tu odmawiac? Jesli tak, to powodzenia. Zobaczymy co elp powie. Odpowiedz Link Zgłoś
sadeczanka Re: Elp! 11.03.09, 14:39 to powyżej napisałam z nutka sarkazmu:)))) Sama zastanawiam się co się podziało bo elp w innym watku (Dunajec)twierdzi ze nie miała z tym nic wspólnego i sama jest w szoku. Czy ktos jeszcze ma dostep do administracji tego forum oprocz elp i ellenai - bo ich nie podejrzewam o taka dziecinadę. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 bardzo rozsądnie i słusznie 07.03.10, 20:04 sadeczanka napisała: > bo ich nie podejrzewam o taka dziecinadę. P.S. a wogóle to czemu Wy na mnie wciąż krzyczycie wykrzyknikiem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś